Magic Bullet miniblender

Magic bullet er en liten miniblender jeg bruker mye. Jeg kjøpte den på Finn.no, og er veldig fornøyd. Fin til hjemmelaget pizzasaus, litt nøttedip, lage ansiktsmasker i, kverne frø og havregryn til mel, reiseblender +++ Jeg bruker disse to beholderne, en stor og en liten. Men vær obs, tettelista inni er løs, og den MÅ sitte riktig på plass før du starter blenderen, hvis ikke blir hele blenderen ødelagt. Den tåler heller ikke å bli brukt lenge i gangen, så den egner seg best til småting.

Kjekk liten sak jeg har mye nytte av.

ps: Jeg vet det finnes andre lignende småblendere å få kjøpt, men de har jeg ikke prøvd så kan ikke si noe om de er gode eller ikke.

Har du erfaring med Magic Bullet eller andre miniblendere? Fortell det gjerne!

34 thoughts on “Magic Bullet miniblender

 1. Jeg har ikke miniblender, men stavmikseren min (en braun) har en sånn liten blenderfunksjon hvor man har en beholder med blader i. Den blender overraskende bra!

 2. å, en sånn skulle jeg gjerne hatt! jeg har tenkt på å skaffe en foodprocessor, men jeg har vanvittig lite plass og ikke råd. hvor mye koster en slik en som det her?

 3. Hei, jeg har også en slik Magic Bullet, men jeg synes ikke min fungerer. Maten blir helt most i bunn og uhakket i toppen, også bråker den innmari fælt. Kanskje jeg ikke bruker den riktig, opplever du dette? Og, forstod ikke helt det med tettelista, hvor er den? Haha, kanskje min har vært ødelagt siden første gangen jeg brukte den.

  • Tettelista er den gummiringen rundt kanten på kniv-delen. Og ja man bør stoppe og skrape ned/riste den underveis, hvis ikke blir det som du beskriver.

 4. Vi fikk en magic bullet i julegave av svigermor,
  og jeg tenkte med en gang «å, nei, ikke enda en sånn ting til kjøkkenet som man egentlig ikke trenger!!»
  Men jeg bruker den nesten hver dag til smoothie (hvis bare jeg skal ha), kverne nøtter/frø o.l.
  Alle delene som jeg ikkebruker står i esken sin kjelleren.

  Det eneste jeg synes er dumt er den gummi-greia inni som ikke sitter så godt…
  Hvis man f.eks. har skrudd den opp for å dytte ned noe eller no sånn, og skal stette den sammen igjen,
  er det lett at den sklir ut og når man starter den igjen, så lager den en merkelig lyd, også surrer den gummi-greia seg rundt knivbladene, og noen ganger ryker den… :(
  Har klart å ødelegge to… og aner ikke hvor man får kjøpt nye??
  Det var heldigvis med en del ekstra i pakka,
  tydelig at de er forbruksvare!?

  Men ellers er jeg kjempefornøyd med den!
  Godt å slippe å dra frem hele blenderen hver gang man skal lage smoothie (for den er så himla kjip å vaske :P)

 5. Jeg har faktisk denne, men – fy skam, den står ubrukt i skapet! <:/ Grunnen jeg sier til meg selv er at jeg ikke har bruksanvisningen og er redd for å gjøre noe galt … Tror jeg bare skal ta den frem! :)

 6. Denne så snerten ut.
  Jeg hadde en Smoothie-on the go. Den hakket feks frosne bær kjempefint.
  Desverre var den litt for plastikk. På den første røk skruene i kniven. På den andre røk bryteren. Var veldig nøye med å aldri fylle over linja som sto for frosen frukt. Men likevel tålte den det ikke.
  Nå har jeg en liten sak fra tja… var det wilfa tro?
  Selve maskina er lita og fin. Beholderen tar ca 0.5 liter.
  Den høres litt treg ut, men kutter fint. Har ikke prøvd litt større frosne biter som feks jordbær da…

  • Ja det er ikke alltid så bra kvalitet på slike ting som det der. Har ødelagt min andel blendere jeg også! Gått opp i røyk, knivblader som knekker osv osv.

 7. Jeg har hatt lyst på en slik lenge! Ser at blenderen min nå begynner å bli sliten, så vurderer om jeg må utvide utstyrsparken med en slik i tillegg :)

 8. Slik har jeg så lyst på!! Husker jeg digget reklamen dems på TV shop for noen år siden :P Haha, men så kjøpte jeg heller et slikt «belte» som vibrerte og skulle gi meg magemusker :P Utrolig dårlig investering ;)

 9. Jeg har en Kenwood miniblender, som jeg kjøpte på Amazon til under 200 kr. Fungerer fint til smoothie. Har en større og kraftigere Kenwood blender, som tar seg av det litt mer brutale knusearbeide. :)

 10. Jeg har en Bullett,har hatt og brukt den i mange år…men har aldri hatt problemer med tettelista,viste ikke at det var et problem…kanskje du har fått en «mandagsmaskin»…..

  • Mulig det altså, jeg vet ikke. Man må ihvertfall passe på at den sitter riktig før man starter blenderen, hvis ikke går det gærnt :-)

 11. Når jeg bruker min så løsner lokket på en måte så det renner ting nedi maskin… Mulig jeg har den for løst i den ringen. Syns den funker bra til å mose ting med mye vann i og helt tørre ting :)

 12. Bortsett fra pakningen er Magic Bullet kjempegod! Bruker den hver dag til babymos og middag, smoothies, kaffekvern og mye mer. Hehe når jeg spør minsten om vi skal lage grøt, sier han «brmm brmm».

  Hadde en kopi(?) tidligere, kjøpt på Ellos, den var like god og varte lenge. Byttet den ut da knivene begynte å bli sløve etter masse blending av frosne bær.

  Har sett en rimelig utgave på Europris bare uten alt det tullete ekstrautstyret. Den er sikkert like god. Men miniblender er jeg hvertfall helt avhengig av! -Også putter jeg bare alt uten motoren i oppvaskmaskinen etter bruk :)

 13. Hmm, kanskje noe jeg burde gå til anskaffelse av nå når jeg har bestemt meg for at jeg skal bli flink å lage mat, och ikke minst mer hjemmelaget fra bunnen av mat? Takk for tipset :D

 14. Hei,
  Er på utkikk etter en miniblender, så jeg kan ta den med på reiser. Da har denne kommet på listen. Fant også ein på finn.no, men det er amerikansk-strømkobling. Er det det på din og? Kunne få den (helt ny/uåpnet) til 700,-. Vil du kunne si om det er rimelig grei pris. Ellers kom jeg over ei lite brukt 5 år gammel ein til 500,-. Hvor mye betalte du for din? Beklager at jeg spør så detaljert, men som student er jeg opptatt av komboen lav pris og kvalitet.

  • Jeg betalte 350 kr for min magic bullet inkl utstyr, med norsk strømkontakt. Du finner andre miniblendere på clas olson, elkjøp, ica maxi +++++ så det trenger ikke være en bullet :-)

 15. Kjøpte nylig en sånn men var ikke med oppskriftsbok eller bruksanvisning. Finnes det oppskrifter til den på nettet eller er det bare å prøve seg fram? Litt vanskelig å vite og vil nødig ødelegge den :) går det å kjøpe deler til den? Hilsen en som er helt grønn og nybegynner på magic bullet :)

  • Gratulerer :-) Bruk den som vanlig blender, men ikke blend mer enn et minutt eller to om gangen, da må den hvile et kvarters tid ca. Liten motor, tåler ikke lang belasting. Og pass på gummilisten nedi basen, at den ikke krøller seg opp når du skrur igjen og blir med i blendingen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *