Lunsj

Dagens veganske lunsj besto av en kopp med purreløksuppe med hvite bønner fra gårsdagens middag + salat med stekt sopp, hummus, litt nøttedip, avokado, agurk og hempfrø. Vegansk og glutenfritt og hele pakka :-)

Hva spiste du til lunsj i dag?

26 thoughts on “Lunsj

 1. Vet du, jeg gikk på butikken i dag for å kjøpe sopp… og så var de tom!! Så nå ser din lunsj om mulig enda bedre ut fordi jeg ikke fikk tak i soppen min ;) Mmm! Jeg spiste spekeskinke og sellerirotmos til lunsj i dag, nam :)

 2. vannmelon og en stusselig salat. det som er kjipt med å være på besøk hos familie er at man ikke kan pakke med seg hele matskapet, så man ender opp med kjedelige og enkle ting.

 3. Ååå, det så godt ut!! Liker alle tingene du har mikset sammen :)
  Min lunsj i dag var rett etter trening så jeg måtte ha maten raskt! Så det ble smoothie med masse næring. Det er så godt, og spesielt nå som det er sommer :D

 4. Dette så utrolig godt ut ! Dette må testes en dag :)

  Men det er en ting jeg lurer på – jeg har akkurat begynt å snuse litt på raw food! Har du tips til hvordan man kan leve mest mulig raw uten dehydrator og juicer? Virker som at dette er et must i et raw food kjøkken :/

  • Du kommer kjempelangt med blender! Eller stavmikser. Og gjerne en foodprosessor. Men juicer og dehydrator trenger du strengt tatt ikke. Dehydratoren min bruker jeg aldri lenger, men juiceren bruker jeg en del, anna hver dag ca.

 5. du ser så brun og glødene ut på det profilbildet du har til venstre på bloggen din! soler du deg, eller er det produkter? om det er det siste, hvilke? :)

 6. Det så veldig godt ut! :-)

  Jeg lurer på noe, hva er ‘raw’, liksom hvorfor heter det der og hva inne bærer det?
  Virker som om du har litt peiling på de temaet :)

  • Raw er rå på norsk, og betyr at maten er rå, altså ikke varmebehandlet. For at maten skal kunne kalles raw/rå så må den ikke være varmet mer enn ca 41 grader. Å ikke varmebehandle maten på høyere temperaturer gjør at vitaminer, mineraler, enzymer og annen næring ivaretas, og man sier gjerne at maten er levende. Det er veldig sunt å spise rå grønnsaker, salater, frukt, bær, nøtter, frø og kaldpressede oljer :-) Som oftest er rawfood vegansk eller vegetarisk. Håper det gav deg litt mer svar :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *