Loppislørdag, hjemmelaget sjokolade og pakke

Før jeg la meg i går hadde jeg bestemt meg – idag skulle bli en skikkelig avslapningsdag. Herlig! Sto opp klokka ni, inntok dagens første spirulina, chlorella og Purley Greens, drakk en kopp Lindeblomst-te, sjekka mailen, og la meg igjen klokka 10;) Sto ikke opp før 12.39!  Jeg har hatt en tung bør hengende over meg altfor lenge som jeg endelig ble kvitt på torsdag. Da fikk jeg virkelig kjenne på hvor mye krefter det har tatt. Jeg er totalt utslitt. Men nå er jeg på rett vei igjen.

Så når jeg sto opp drakk jeg min grønne supersmoothie, varm goji, kokos og vaniljedrikk,  og laget sjokolade. Den ble utrolig god!

Her er dagens kreasjon, og oppskriften finner du under bildet:


NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM

Jordbær dyppet i ren sjokolade, de runde er ren sjokolade, hjertene er med masse hakkede mandler og hasselnøtter, og de siste kan de lese om under neste bilde.

Kjempegod sjokolade:
3-4 ss kakaofett (før smelting)
1 ss x-virgin kokosolje
5-6 ss rått kakaopulver
1 ss yaconsirup
1 ss agavesirup

– Smelt forsiktig kakaofett og kokosolje i en bolle i vannbad. Jeg koker opp litt vann i en gryte og setter bollen oppi (uten at vannet er borti) og lar det smelte av varmen fra dampen. Dette tar litt tid, så ikke ha det travelt. Pass på så det ikke blir varmere enn fingervarmt! Stikk fingeren nedi bunnen av bollen for å sjekke temperaturen.
– Rør inn yaconsirup og agave. Du kan bruke bare en av delene, men personlig liker jeg det best når man kombinerer de to.
– Rør inn en og en spiseskje med kakaopulver med visp. Lurt å ikke ha oppi alt på en gang, både med tanke på å røre ut klumper, og for å passe på at sjokoladen ikke blir for tykk. Den skal være ganske flytende.
– Når dette er gjort står du fritt til å være kreativ! Du kan eventuelt blande inn andre smaker. Jeg liker godt å bruke kanel og vaniljepulver, chili er også godt. Jeg bruker også kokosrasp, hakkede nøtter, gojibær og bipollen i. Kjempegodt!


Hakket gojibær, kokos, kanel og vaniljepulver blandet i sjokoladen, stivnet i et lokk og skjært opp i biter rett før den stivnet.

Og til alle i Trondheim, Dyrebeskyttelsen har loppis på Bispehaugen skole i morgen kl 11-15. Jeg var innom der tidligere idag, og fant litt ting som tilsammen kostet meg 30 kr:


Ullgenser, liten koffert til å sette oppå trillekofferten, kakeform, og paiform med glassplate man kan ta ut. Fornøyd med fangsten!


Også fikk jeg pakke fra iHerb, jippi! Nå går det plutselig kjemperaskt, tok kun 11 dager!
Barberkrem, chlorella i pulver og tabletter, og et grønt pulver. Det grønne pulveret er jeg spesielt fornøyd med å ha funnet. Jeg skriver om det i morgen.

Nå skal jeg kose meg med sjokoladen og jordbærene<3 Håper dere har hatt en like fin lørdag som meg idag!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.