Loppisfunn 18.sept

Var innom to loppemarked på Møllenberg i dag, satan det var texas! Folk er gale! Endte opp med litt av hvert så er fornøyd. Litt nytt tøy, et lite brett, et bilde, en gardin som ble duk, et glitrende skjerf, og ny kurv til sykkelen min + litt annet småplukk.


Silkekjole til 20 kr, cardigan med hjerter, «silke»Alladin-bukse, oversized (til meg) orange strikket genser i norsk design, vintage svart highwaist blyantskjørt.


Brett fra Kremmerhuset med prislappen på og ubrukt. Et lite hakk i malingen på ene hjørnet, men sånt bryr ikke jeg meg om. Stort nok til et glass smoothie eller juice, et kopp te og vannflaske. Perfekt.


Greide ikke gå fra hestene ;-) Jeg er så svak for gamle litt harry bilder. Tenkte å male rammen.


Gardinen som ble duk med japan-ish blomster på.


Ubrukt glitrende gråblått skjerf.

Og i kveld har jeg og familien spist på resturant.

Nå har jeg og mamma kost oss med gulrot og hummus og ser på Skal vi danse. Skal opp tidlig og ta turen bort på loppisen i morgen også :-)

Flere som har vært på loppemarked i dag eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *