Lomography Fisheye no.2 – part three

September -november 2011.

Har framkalt en ny film fra fisheye’en. Det nederste her er favoritten av alle bildene jeg har fotografert med det kameraet, ble det ikke stilig? Og sjekk size’en på låret mitt på bildet nest øverst, der snakker vi lår! Haha.

Hvilket av bildene likte du best?

20 thoughts on “Lomography Fisheye no.2 – part three

  1. Jeg syntes bilde nr tre fra bunnen av var så fint jeg! :-) Også det nederste, høsten har så magiske farger! Også må jeg jo si at jeg syntes det nederste bildet i det forrige innlegget (gif heter det kanskje?), det med dinosaursjokoladene på vandring, trakk på smilebåndet av den! :-)

    Ønsker deg en fantastisk helg, og kjæresten og kattene selvfølgelig. Er så glad i bloggen din, fargerik og inspirerende, koser meg alltid når jeg er innom her! :-)

  2. Jeg likte det med katten på best, vet ikke helt hvorfor men det var noe med komposisjonen i bildet. At du holder i katten eller noe. Hvordan får du framkalt filmen som du har i kameraet?

  3. Fantastiske bilder! Jeg likte det tredje veldig godt, fra Choco Boco på Solsiden? Bor i Trondheim jeg også, så kjemte det igjen:) Jeg har også et Fisheye-kamera, men klarer aldri få til så bra bilder som dette. Hvor nærme går du motivene får du tar bildet? Har lest at man må gå veldig nærme den man skal ta bilde av?

    • Takk :-) Bildet er fra Bær og Bar, også på solsiden. Jeg går gaaanske nærme på motivene når de skal være nær ja. Ellers er det viktigte godt lys eller blitz. Jeg bruker mest en blitz som hører opprinnelig til Diana Mini-kameraet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *