Litt forkjøla = blir mye forkjøla

Lørdagskvelden: Litt trist å ikke ha kveldssola, jeg ser det røde lyset som så fint blir kasta på en liten bit av veggen på et hus over gata her.
dsc0301

Den gode varme våren har pakka sammen og reist fra meg og væromslaget har gitt meg sår hals og noe ulmende greier baki oppi nesa eller bihulene eller hva det nå blir. Kroppen har allerede begynt å reagere på det så det blir litt spennende å se hvordan denne eventuelle forkjølelsen vil utarte seg i kroppen. Da jeg ble sjuk med hals og feber nedi Israel/Dødehavet tok det 3 dager fra det starta til det var ferdig. Halsen var småsår lenger, men selve «sjuka» gikk fort over. Klimaet sa Elisabeth.

Jeg har som tidligere nevnt at jeg har begynt å ta Spirulina, et kosttilskudd som sendt fra himmelen, spekket med alt av ting jeg lett kan få for lite av, naturlig B12 til og med. B12 er det eneste vitaminet jeg ikke får naturlig gjennom kostholdet mitt som veganer, det finnes kun i animalsk mat.  Nå skal jeg ta litt ekstra stor dose av det så kanskje det her suser avgårde i en fei.
Her er en link jeg fant med litt info om spirulina hvis det skulle være av interesse.
Litt kjapp info her likevel:
– 10 ganger mer kalsium enn melk
– Spekket med fettsyrer inkludert Omega 3, 6, 9
– 14 vitaminer inkludert B12
– En kilde til de beste anti-oksidanter
– En komplett protein kilde
– Næring med høyt opptak

Sånn ser det ut opprinnelig da, det er laget av alger.
sprulina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *