Lilla Airseal Para Boot fra Vegetarian shoes

Er de ikke fine, mine lilla sko? :-) De er håndlagde i England, fra nettbutikken Vegetarian Shoes. Jeg er så utrolig fornøyd med dem! Og kjekt å endelig få i hus noe man har spart til og ønsket seg lenge.
__________________________________________________________________________

For å slippe å svare på tusen spørsmål har jeg svart på de fleste her:

Hvilken størrelse?
Jeg bruker str 37/38, og bestilte dem i str 5. Skoene er store i størrelsen, så det tilsvarer ca str 39. Helt perfekt for meg, så får jeg plass til tjukke sokker nedi når det er kaldt.

Hva koster de?
Med dagens kurs koster de ca 930 kr. I tillegg kommer frakt og moms, så tilsammen ca 1400 kr. Så det er en investering! Men absolutt verdt det.

Kvalitet?
De er i god kvaltet og tåler mye bruk over mange år før de blir slitte, og DET er det ikke så mange sko man kjøper i butikk i dag som tåler! Så tatt i betrakning at man ikke trenger å kjøpe nye sko hver vintersesong så har man raskt spart det inn igjen. Og det beste, skoene er etiske og skinnfrie (og kule). Ina Mewkid har disse i grønn.

Disse skoene kontra Dr.Martens?
Disse! :-)) Omtrent samme pris, bare at disse er snillere og skinnfrie!

Ang moms og frakt så finner du ut fraktprisen på det du bestiller inne på nettsiden, den varierer litt ettersom hva du bestiller. Moms betales enkelt når du mottar pakken. Du får en pakkelapp med avgift på i postkassa di, som du betaler når du henter ut pakken. Moms = 25% av frakt + vareverdi.

Tar det lang tid å få pakken?
Det tok bare litt over en uke for oss å motta pakken med skoene våre. Teg bestilte dressko og belte (innlegg kommer på bloggen i morgen torsdag).
__________________________________________________________________________

Dette er ikke et sponset innlegg, bare en anbefaling fra meg for å vise at det finnes gode alternativer hvis man ønsker det :-)

Har du erfaring med sko fra Vegetarian Shoes?

Ønsker dere en super dag!

33 thoughts on “Lilla Airseal Para Boot fra Vegetarian shoes

 1. de var superfine!!!! Grattis med nye sko!
  Og prisen er overhode ikke ille mtp fordelene ved de :D
  Nå ble jeg litt inspirert til å spare til et skopar jeg og :D

 2. de prøvde jeg på vegetarfestivalen, og er ganske sikker på at jeg skal bestille dem så snart jeg har penger! er litt usikker på størrelsen da, men får bare krysse fingrene på at jeg klarer å velge riktig!

 3. Så utrolig fine de er. Tror jeg må skrive de opp på ønskelista mi. Er de vannavstøtende/vanntette?

 4. Digge sko, men visste ikke at det fantes «veggis»sko…. Du har ikke vesker i skinn heller du, da!?!

  Ett spm. ang. sukrin: bruker du samme mengde sukrin som vanlig sukker?!

  Monica M.

 5. Ååh, de er så fine! Jeg har også hatt lyst på de lenge i lilla eller burgunder. Kjøpte fjellsko derfra og er SÅ fornøyd :-D Elsker policyen deres også. Kule folk!

 6. Fint med slike sko! Personlig er jeg jo ikke veganer, og har sko av skinn, men jeg prøver å unngå å kjøpe nytt etc. Jeg vurderer å innvestere i veganske (vinter)sko da jeg sakte men sikkert nærmer meg den livsstilen uansett. Men da lurer jeg på; hvilket materiale er skoa lagd av? Hvor miljøvennlig er fremstillingsprosessen av materialet? Kan de brytes ned i naturen? (Jeg finner lite om det, og skal sette google det litt nå, tror jeg) I så fall er jo dette de ideelle skoene! Prisen er jo ikke ille om du skal ha skoene i mange sesonger. Og flott farge!

 7. Jeg har Doc Martins, men neste gang når jeg skal ha nye, kommer jeg til å gå for Vegeterian Shoes. De er jo nesten prikk like, bare myyye mer etiske og dyrevennlige!<3 Disse lilla hadde skikkelig høy siklefaktor!:D

 8. Dødskule!! Elsker fargen!
  Jeg har ikke hadlet derfra, men nå vil jeg ta en titt der! Sko og vesker er det som er vanskeligst synes jeg! Vil ha kvalitet og at det er dyrevennlig på likt, og det synes jeg ofte er vanskelig å finne!

 9. Så fine :D Jeg har svarte Docs som jeg bruker stort sett hele året, men jeg må ha nye nå (har gått dem ihjel :O). Skal kikke litt på disse, har hørt mye bra + at de ser så kule ut. Også så fine i lilla! ;D

 10. De var rååå digge Silje. Kul investering! :D Spørsmål: skinn puster, men gjør disse veggisskoene det?

  • Jeg vet faktisk ikke. Kanskje det står på nettsidene deres noe sted? Har ikke fått prøvd dem så mye og lenge at jeg kan si noe om det selv.

  • Det står følgende om stoffet de er laget av:
   «Vegetan Micro
   The toughest, hardest wearing and most water resistant breathable material that we use. Like all our materials it takes little ‘breaking-in’, is exceptionally like high quality leather in performance and has a distinctive grain. Use polish or dubbin. »

   «Breathable material». Det skal altså puste ganske bra, ja! (:

 11. De var superkule! Selv har jeg veganske Dr. Martens som jeg er veldig førnøyd med, i svart og vinrødaktig, men disse er sikkert like bra. Fra Vegetarian Shoes har jeg Panther Hemp sneakers som er veldig gode, også den fine satchel-veska :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *