Latmannsgryterett

Latmannsgryterett 2

Latmannsgryterett 1

Av og til kjøper ferdig tomatsaus på glass, slik som i dag. Jeg stekte først søtpotet i terninger i olivenolje og tilsatte litt purreløk og vegetarfarse, helte på litt saus og hadde i litt mais. Toppa med pesto og en dæsj cashewrømme. Kveldens middag – i min nye mummiskål! Hufsa :-)

Latmannsgryterett 3

Hva spiste du til middag i dag?

6 thoughts on “Latmannsgryterett

 1. Nå er det lenge siden sist jeg var innom, og da er det så gøy å se at det er mange innlegg jeg ikke har lest! :-D

  Kommentaren min har ingenting med akkurat middag å gjøre, men samtidig litt – for hele bloggen din er veldig inspirerende. Det er så jeg får tårer i øya (slusene har vært åpne siden jeg så på Extreme Makeover Home Edition på TV3 istad) av alt du klarer og gjør. Du er KJEMPEFLINK. Du sprer positivitet og styrke :-) Jeg håper du forstår den faktiske betydningen av alt du gjør!

  Når ting er litt vanskelig hender det jeg ser på motivasjonsvideoer på youtube, og jeg kom over en fin en som jeg (surprise surprise) gråt av. Jeg sender ikke link, men du kan gå inn på youtube og søke: Video that will change your life. I have no words left.

  Rar tittel, men fin video.

  Klem!

 2. Nam, ser kjempegodt ut! Litt synd at jeg ennå ikke har funnet Anamma farsen her. Jeg bruker også å kjøpe ferdigsaus, (kanskje ingen bombe akkurat..) men er jo så lett å mikse med masse annet godt:) Og de er såå fine de skålene, har også noen mummi krus som jeg har kjøpt på Kilpis for ca 1 år siden :)

  • Den består av mest soyafarse + krydder og litt olje, så eeeeegentlig kan man vel fint få det til selv, hvis man vil ;—-) Jaja sier jeg, ikke alltd man vil, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *