Kveldsmat med grønn gugge

Men ikke gugge i negativ forstand! Dette er en god og sunn gugge :-) Bland frossne erter med 1 avokado + salt, pepper og litt sitron i foodprosessor, voila! Etter noen minutter har du en deilig dip. Jeg spiste min med en kikertpannekake og gulrot og squash-staver. Måltidet er vegansk, gluten og sukkerfritt.

__________________________________________________________
Give-Away på bloggen min NÅ! To stk vinner hver sin gavepakke med tre økologiske hudpleieprodukter, delta her!

11 thoughts on “Kveldsmat med grønn gugge

  1. Åååhh, du er så flink til å lage skikkelig og sunn mat, du! Det så veldig godt ut i alle fall, og jeg gleeeeder meg til vi skal ut og spise her i Oslo. :)

  2. Så veldig godt ut, og det gjorde sjokoen også. Har alt jeg trenger nå til å lage sjoko hjemme, men enda ikke kommet meg så langt. Har et bilde i hodet om at det er så vanskelig, he he.

    L:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.