Kose-Lurven

Lurven er så arti når han blir kost med, han vrenger og vrir seg som en makk og sikler så det renner! Han var ganske nøytral under photoshooten vår her da, men skal prøve å få tatt bilder av han en gang der han virkelig krøller seg.

Så her er noen bilder fra nå nettopp i kurven hans i vinduskarmen. Satt sammen noen gif-filer også så dere får se han i «levende live». Og ja, han har fått barbert bort det meste av pelsen sin, den var så klumpete. Derfor han har så fin sveis på kroppen ;-))

Lurven trenger et nytt permanent og godt hjem, så blir du forelsket må du ta kontakt med Dyrebeskyttelsen Trondheim HER. Du kan se de andre kattene som også trenger nytt hjem HER. Brakka på Sluppen har også åpent for besøk søndager kl 14-16, så ta gjerne turen innom og hils på kattene som bor der! :-)

Men tilbake til Lurven, her er han:

Kjekkas!

God helg allesammen! :-)
ps: 1000 følgere!!!!!!! omg!! Det betyr at det blir feiring og Gi-bort i neste uke!

26 thoughts on “Kose-Lurven

 1. Aww, så herlig han er!! Herregud, jeg elsker sånne kattepoter som koser (selvom det gjør litt vondt når de borer seg inn i låret mitt og sånn da, men pytt pytt ;)

 2. Ein liten ting – korleis behandling får kattane og kor lenge er dei hjå Dyrebeskyttelsen før slike verneheim får dei? Avlusing, vaksinasjon, sterilisering/kastrering, anna stell?

  • De får så god behandling som mulig :-) Når de blir tatt inn blir de sjekket, og da bestemmes det om katten skal direkte i krisehjem eller om den skal være på brakka. Kattene som kommer i krisehjem er de som av forskjellige grunner trenger ekstra pleie, medisiner, er veldig redde eller av andre grunner ikke kan være sammen med de andre kattene.

 3. Gratulerer med 1000!

  Kosende kattepoter er en ting – ble sparket i magen av en overivrig pus med klørne ute jeg da!! Morsomt… Men de er jo så søte likevel :) Aawww!

  • Haha, ja du må tro jeg ser ut på armer, mage og lår jeg også. Han er jo fremdeles redd, og ikke alltid fan av å bli løftet på. Nuff said, hehe. Og aaau det gjør så vondt når katter klorer!

 4. Så fint at du tar dyrebeskyttelsenkatten! Det er så utrolig viktig at de har noen snille fosterforeldre som kan stille opp! Du aner ikke hvor mange som kommer for å avlive kattene sine fordi de ikke gidder å ha dem lenger.. jeg ville ikke klart å avlive noen som ikke var syke eller skadde, så det er så utrolig viktig å ha sånne som deg som stiller opp! :) Veldig fint blogg forresten, er her inne titt og ofte. Har fått en revmatismediagnose, og fikk beskjed om å spise mindre raske karbohydrater, så får kjempeinspirasjon av deg! :) klem

 5. Han er jo bare supersøt! Håper han (og alle de andre) får seg et nytt og godt hjem snart.

 6. hehe katten min sikler også når hun får kos.. dyrelegen trodde det var noe galt med henne, men hun er bare sånn ;p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.