Konkurranse: Vinn monster!

Noen som har lyst  å vinne monster eller? :-)

For å delta må du:
1) Spre ordet! Del bildet på bloggen din eller på facebook. Ta med linken til konkurransen og Eplabutikken.
(Har du ikke blogg eller facebook kan du kanskje dele konkurransen med noen på mail? Jeg stoler på dere, og sier du (som ikke har blogg/facebook) at du har spredt ordet på annet vis, så tror jeg på det. Ikke noe sniking og lureri nå da :-) )

2) Når du har delt konkurransen og linkene med andre, gir du beskjed her i kommentarfeltet. Legg igjen link til blogginnlegget ditt/facebook også! Husk å fylle inn epostadressen din så jeg får tak i deg hvis du vinner.
3) To tilfeldige vinnere trekkes søndag 8.april kl 18. De vinner monstrene på bildet, ett hver.

Håper mange vil delta! ♥ ♥ ♥

ps: Klikk på bildet, det popper opp i eget vindu, du kan lagre det derifra.

Lik også monstrene på Facebook her!

45 thoughts on “Konkurranse: Vinn monster!

 1. Hurra for monsterkonkurranse :)
  Men hjelpes, som jeg knoter i dag… Linket deg på bloggen, og på FB – og siden jeg ikke aner hvordan jeg legger inn link her: FBsiden min (Sømrommet) finner du link til på bloggen min, hehe…

 2. Jeg har nå delt bildet på facebookprofilen min :) (har desverre ikke blogg.)

  *krysser fingre og tær og håper at jeg er en av de heldige vinnerene*

  • Linkene ble ødelagt ja, men de er der ihvertfall begge to. Skjønner ikke helt dette opplegget her, det er annerledes enn det jeg er vant til ;)

 3. Ping: Ikke en skummel konkurranse.. « Livet med ME

 4. Ping: Give Away hos Silje!! « Mine tanker om alt som faller meg inn

 5. Herreguuud, så fine!!! :) Jeg ønsker meg veldig en sånn på nøkkeringen min!
  Men, ærlig som jeg er (buhuu), så må jeg innrømme at jeg ikke kan linke denne siden på FB. Tingen er at jeg er litt imot blogging som vil markedsføre seg sånn, kall meg gjerne sær. Men jeg LOVER å poste hvis jeg vinner, da skal jeg skryte av monstrene dine! For de er så søte, og da ville jeg nesten gjort det uansett :) Og hvis det ikke kvalifiserer, så har jeg nesten lyst å kjøpe et sånt sommergladmonster, hihi :)
  God påske!

  • Helt greit å synes det altså :-) Men nå er det det som er kriteriet for å være med i konkurransen, såååe…håper det er ok at du ikke er med i trekningen denne gangen. Av og til har jeg konkurranser der man «tjener» lodd istede, og da er det valgfritt om man vil dele eller ikke. Så da håper jeg du vil delta på en slik konkurranse istede en annen gang! :-)

 6. Ping: Vinn monster! | Zen of Carita's Blog

 7. Så kjempesøte de er, har veldig lyst til å vinne!!! :)
  Jeg skal dele det i neste blogginnlegg!
  Og jaaa, selvfølgelig- om du deler Give Awayen min på facebook siden din, blir det to lodd på deg :)

 8. Ping: Morgen-yoga og hirsegrøt

 9. Åh, de er så fiine! Skulle veldig gjerne hatt en slik ja :)
  Jeg er med! Og håper at bilde og link i sidemenyen er godkjent? På bloggen så klart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.