Konglemann


Ei kongle hadde spunnet et fantastisk spindelvev ved postkassene våre i dag som skinte så fint i sola. Flaks jeg hadde kameraet i sekken siden jeg var på vei ut. I dag har jeg nemlig vært ved Kyvannet.


Der satt jeg på et stupebrett med sola i fjeset, en boks kokosvann og raw sjokkis. Digg!


Plutselig kom det en liten andefamilie forbi.


Heihei!


Så avslutta jeg dagen med solnedgang fra «utsikten» på Sverresborg før jeg kjørte hjem på scooteren min ;-)))))))))))

Fin dag! :-)

29 thoughts on “Konglemann

 1. Grattis med scooter! *misunnelig* ;-)

  Har som vanlig et spørsmål til deg når jeg først er igang med å kommentere den flotte bloggen din! Skal bestille litt på iHerb snart og tenkte å ta med xylitol denne gangen. Fikk smake denne http://www.iherb.com/Xlear-Inc-Xclear-Spry-XyloSweet-All-Natural-Xylitol-Sweetener-1-lb-454-g/5307?at=0 fra en bekjent som hadde det med fra Canada og synes det var myyye bedre enn sukrin feks. Men ser at du anbefaler denne http://www.iherb.com/Now-Foods-Healthy-Foods-Xylitol-1-lb-454-g/321?at=0&rcode=BUH225 . Det jeg lurer på er da om den jeg har tenkt å kjøpe ikke er like ren/naturlig som den du anbefaler? Ble liksom litt forvirra…

 2. Kaller dere edderkopper for kongle i Trondheim? Ganske utrolig at en sånn skummel liten skapning kan lage noe så avansert og facinerende. :-) Er så koselig ute i naturen, fine bilder du fikk tatt.

  Gratulerer med scooter. :D Kan jeg spørre hvilket merke den er og hva den kostet? Har kjørt opp til scooter, har bare ikke fått tatt teorien ennå.

  • Vet ikke om trøndere sier det, men jeg som er romsdaling sier det :-) Det er en Honda SFX Sport 2002 modell. De sluttet å lage denne modellen i 2004. Den går som ei kule! Litt mindre og nettere enn mange andre scootere. Fikk pruta den ned til 7500.

 3. Hei hei, gratulerer med dagen som var… Du har en fantastisk blogg, veldig inspirerende å lese her!!! Jeg har sett på bildene av deg at du har noen øredobber som jeg leter etter. Mørke grove ringer på en måte? Og noen som ser ut som små mørke knapper??? Hvor får du tak i sånn ørepynt?

 4. Å, så koselig! Skikkelig idyll! Herlig med scooter da!:) Og uslåelig kombinasjon: raw sjokkis og kokosvann!:) NAM!!

  SV: Hehe, søt du er!:)

 5. Hei du! Jeg lurer på om det finnes noen raw sjokolade helt uten nøtter? Eller om det er mulig å lage nøttefri sjokolade selv? Har sett på mange oppskrifter og alle har en eller annen form for nøtter i seg!

 6. Ååå fikk du scooter til bursdagen? :D Gratulerer!!! :D Jeg har også scooter, men den er hjemme i Isfjorden, skulle gjerne hatt den her. Scooter er gøy :D

  • Kjøpte den selv, så vi kan vel si at jeg fikk den med meg selv, hehe. Scooter er KONGE. Jeg føler meg så fri! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *