Hvordan bli kvitt kjipe følelser

Noe jeg har øvd meg mye på dette året er å akseptere følelsene mine, både de gode og de vonde, triste og skumle. Ikke lett for ei jente med flink pike-syndromet som bestandig har vært flink, sterk, og skulle takle alt. Ingen gjør jo det, og man blir definetivt ikke lykkelig av det. Undertrykker man følelser i mange år går det gærnt, noe jeg har erfart. Vonde følelser vokser når de stenges inne, og forsvinner når de får komme fram. De er som troll og vampyrer – store, skumle og farlige i mørket, også sprekker og smelter de når de havner i dagslys. Høres rart ut, men i praksis er det faktisk sånn det fungerer. Heldigvis gjelder det ikke de gode følelsene, de derimot vokser og gror godt når de får komme fram i lyset. Så to fluer i en smekk altså når man får følelsene opp og fram: Mindre av de vonde, mer av de gode. Men det er lurt å merke seg at det er smart å ha en teknikk for å bli kvitt de vonde følelsene, det hjelper ikke bare å ta de frem uten å vite hvordan man skal knerte dem.

Dette forundret meg stort i starten, jeg trodde ikke på det. Men når jeg en dag i sommer for første gang for alvor fikk taket på teknikken og løsnet på en diger emosjonell floke som oppsto pga en trist situasjon gikk det opp et lys for meg – det funket! Jeg satt igjen, utslitt, men med en følelse av å være en heliumballong, og pusten gikk plutselig lett, spenningen i skuldrene slapp taket.

Det sitter i pusten, og min teknikk for å eliminere vonde føleslse er som følger:
– Gå for deg selv hvis du ikke ønsker å gjøre dette sammen med noen.
– Bestem deg på forhånd hvilken god følelse som skal ta over plassen til den vonde som skal bort. Det kan være alt fra hunden din, en hyggelig opplevelse, følelsen av å legge seg nydusjet i en ren seng, hva som helst bare det er noe som føles bra. Dette skal du fylle opp tomrommet etter dritten med.

– Når følelsen du ikke vil ha kommer (og det er gjerne når som helst og OFTE i starten), se for deg at du går den i møte med åpne armer, VELKOMMEN! roper du, og lar følelsen innta kroppen din. Men husk, det er en følelse, det er noe som svever gjennom deg, vonde følelser er ikke DEG. Observer hvordan den føles i kroppen, men ikke vær redd, den skal bort snart nå. Observer hvor i kroppen den sitter, feks i magen, mellomgulvet, fingrene, armene, hodet . Observer og registrer. Aha, der er den, sånn er følelsen, den er grei ja. Husk og pust, så rolig og dypt du greier, lukk gjerne øynene. Ha fokus på følelsen og ikke jag den inn igjen, nå skal trollet sprekke. La tårer komme hvis de må, bare husk å pust og aksepter følelsene som velter fram – dette er VIKTIG! Aksepter at du føler det du føler ang denne situasjonen, og tilgi deg selv hvis du mener du ikke burde føle dette, ingen følelser er feil. Aksept og tilgivelse.

Se nå for deg at du legger følelsen på en sky og pust dyypt inn gjennom nesa (og fyll deg selv med den gode følelsen du har bestemt deg for på forhånd) og uuuuuuuuut gjennom munnen eller nesa, BLÅS skyen med den vonde følelsen på langt avsted, så langt at den forsvinner ut i universet og blir borte. Gjenta helt til skyen med følelsen er borte.
Inn med det gode, ut med det vonde.
Vær sta, dette får du til!

Altså:
– Aksepter følelsen som kommer og at du føler det nettopp slik
– Legg den på en sky og pust den avsted. Blås den bort på utpust, og fyll tomrommet inni deg med gode følelser på innpust.

Du kan selvsagt visualisere den på din egen måte, feks at du setter følelsen på ryggen til en hest som løper avsted, inn i en taxi som kjører den til søppeldynga, eller hva du nå måtte føle er rett for deg. Prøv deg frem, kanskje dette er en metode du også kan ha nytte av. Men den må trenes på, gjør det så ofte som mulig og gjør dette bevisst. Da løsner ting etterhvert, og følelser blir ikke like skremmende lenger, for husk:

Du er daglyset, og den kjipe følelsen et troll/vampyr.

Og tro meg, følelsen av å bekjempe sine indre demoner er bedre enn nesten alt annet du kan forestille deg. DET gir mestringsfølelse det! Da føles alt mulig. Men får du det ikke til med en gang, ikke bli sint på deg selv. Aksepter at det var utfordrende, tilgi deg selv, og prøv igjen. Du greier det til slutt, men for all del ikke døm eller vær sint på deg selv. Det tok feks et par måneder for min del før jeg fikk det til etter jeg første gang leste om denne teknikken.

:-)

Har du prøvd noe lignende før?
Har du en teknikk for å håndtere og bli ferdig med kjipe følelser, eller har du tenkt at slike følelser er en forbannelse du bare må leve med? (det trenger du ikke altså!)

__________________________________________________________
Give-Away på bloggen min NÅ! To stk vinner hver sin gavepakke med tre økologiske hudpleieprodukter, delta her!

53 thoughts on “Hvordan bli kvitt kjipe følelser

 1. Åh. Så rart, og bra, at du skulle skrive dette innlegget akkurat no. Har hatt ei helg fylt med negative tankar, og har tenkt mykje på korleis eg skal klare å snu før det blir for ille.

  Takk :)

 2. Veldig godt skrevet, og flotte råd. Jeg er jo så heldig å være 16 år nå, så masse skjer, mange følelser og press fra alle kanter. Tror nok disse tipsene kan hjelpe meg på veien med mine problemer.

  Noe jeg liker å gjøre er å prøve å skrive en sang om det. Da gjør det ingenting om det ikke blir en god/bra sang, det som betyr noe er at jeg får skrevet det ned. Det hjelper meg med å bli ferdig med følelsene. Og da kan jeg gjerne sitte og spille gitar og synge sangen et par ganger for å bli ordentlig kvitt alle de vonde tankene.

  Tusen takk for tips, Silje! Din blogg er definitivt en av mine favoritter! Du skriver om så mye forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å lese når jeg ser at du har lagt ut et nytt innlegg :)

 3. :)Jeg ble kvitt depresjonen gjennom meditasjon. – Og øvelser som det der har jeg 120% tro på :) Dersom alle mediterte, brukte litt tid på å se inn i seg selv, er jeg sikker på at det ville vært fred i verden :p

 4. hei :) Kom over bloggen din i dag, og må si du har herved fått deg en ny fast leser!
  Det er jo fantastisk mange gode oppskrifter her, som jeg gleder meg til å teste ut :D
  Jeg lurer på en ting da.. Nå som julen nærmer seg,har du noen tips til sunn julekos? istedetfor peppekaker osv? :)

  • Så kjekt! :-)
   Alt i raw sjokolade og godis-kategorien min! Og spesielt Sjokoladetrøflene! Bland i litt julekrydder eller økologisk appelsinskall, så blir det super-julete :-)

 5. Det hadde vært deilig å få ut all den spenninga jeg har på skuldrene mine.. Jeg har finni ut at jeg alltid sitter med skuldrene lang oppe.. jeg slapper aldri av med skuldrene..

 6. Jeg har absolutt tro på viktigheten av å få følelser – vonde som gode – opp og frem i lyset. Det må jeg jo nesten ha, både som fremtidig psykolog og som tidligere pasient hos psykolog. :)

  Jeg var jo selv klinisk deprimert i et godt halvår, og det kom av utrolig, utrolig mange negative og vonde følelser og minner som hadde ligget og gnuret i mørket i år etter år etter år helt til begeret rant over. Det som faktisk hjalp var å få gå til en (utrolig flink) psykolog og fortelle fritt om absolutt alt, negativt som positivt, uten å måtte være redd for å dømmes eller vurderes; altså uten frykten for skam! Jeg, sånn som du, har tross alt også vært veldig Flink Pike hele livet gjennom, og jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver om at man bare skal takle alt; være sterk; ikke gråte; kun være positiv! Men det funker ikke i lengden, og det er jeg så glad for at jeg til slutt klarte å innse, selv om det tok månedsvis med terapitimer med gråting og lufting av alt som hadde bygget seg opp. Håper bare jeg kan hjelpe andre med å lære det samme om noen år. :)

  Tommelen opp for innlegget, Silje! :D

 7. Dette med å akseptere mindre hyggelige følelser har jeg blitt fortalt av en hel rekke pratemennesker, men aldri egentlig ofret en skikkelig tanke. Teksten din fikk meg derimot til å tenke nærmere på det, for du forklarer det så innmari bra! Tror jeg skal lagre innlegget som favoritt på bloglovin’ slik at jeg kan ta det fram igjen og lese det når det blir behov for det :)

 8. Jeg lærte meg tidlig å snakke om følelsene mine, jeg husker første gangen jeg fortalte noen om alt det som hadde skjedd og var galt i livet mitt, jeg gråt i mange timer. Men det fikk dessverre ikke bukt med problemet som startet de dårlige følelsene. Jeg gikk i mange år og fokuserte på det negative, og var rett og slett en negativ person, med negative tanker. Dessverre har ikke livet alltid vært like lett, men det er bak meg nå, og over for godt. Jeg tror alderen har hjulpet meg. Eller det at jeg er her fremdeles, sterkere enn noen gang. Jeg tror det er viktig å erstatte de mørke tankene med noen gode og positive. Jeg tenker nå for det meste positivt, og er det noe som skjer som endrer den tankegangen, har jeg heldigvis mange å snakke med. For min del har det alltid hjulpet å snakke om det. Jeg håper dette innlegget ditt kan hjelpe mange for jeg syns det var veldig bra skrevet. Fint at du har funnet en metode som funker for deg, ingenting er bedre enn det! Du e no ei klok ei du Silje :)

 9. jeg har fått beskjed om å gjøre dette. men synes det er veldig vanskelig. er så redd for alt som er stengt inne,at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne… men er sikker på at når jeg får komt igang så funker det:) takk for at du belyser slike viktige temaer!

 10. Rart, jeg bruker en lignende teknikk som jeg har funnet på selv. Hvis jeg er i et dårlig humør, ser jeg for meg at følelsen er farget luft inni meg, for eksempel svart eller mørkeblå hvis jeg er trist eller rød hvis jeg er sinna. Så tenker jeg meg at jeg puster inn luft i en annen farge, for eksempel gul for å bli glad eller hvit for å bli rolig, helt til jeg har jaget ut alt det dårlige og er fylt med en ny farge, og et nytt humør. Syns det er fint å gjøre før jeg sovner, med lukka øyne, eller når jeg er ute og går tur.
  Jeg er en ganske visuell person, så det er sikkert derfor dette funker for meg. :)

  • Så arti! Jeg har også brukt farger! :-) Når jeg gikk på yogakurs når jeg var 16 lærte hun indiadamen oss at når vi pustet inn skulle vi puste inn hvitt og rent, og på utpust skulle svart og møkk ut! Den har hjulpet meg mange ganger, og det er jo i samme bane som teknikken jeg skriver om i innlegget.

 11. uff nå begynte jeg å gråte… noe bare trigget tårene. masse bra tips, og jeg har så mange uløste følelser. det føles umulig å få de bort, men jeg skal prøve teknikken :-) Tusen takk silje, jeg er kjempeglad du skrev dette. Du er flink på alle områder!

  • Kanskje det var akkurat dette du trengte for å komme i gang. Vet selv hvordan det er å ha så mye at det føles umulig å begynne, men det jeg har kommet fram til er at man må bare begynne et sted, være tålmodig, og ta ting litt etter litt. Det vil løse seg mer og mer opp etterhvert, men ting som har tatt lang tid å bygge opp tar som regel lang tid å bli kvitt også. Lykke til! :-)

 12. Ping: Silje Silje Trallala: Hvordan bli kvitt kjipe følelser | Magasinet Femelle

 13. Så bra at du skriver om dette, for sånnt som dette liker jeg :)
  Jeg var hos en profesjonell coach en gang, og da drev vi med noe sånn tankevirkning, at jeg skulle erstatte noe med noe annet :)
  Dette vil jeg prøve, men jeg bor midt i Stavanger, så ser ikke for meg så mange steder der jeg kan sparere rundt og rope velkommen, haha! :)

 14. Kjempefint innlegg Silje :) Dette ligner litt på det jeg har gjort det siste året. Selv om jeg ikke har vært like konkret og systematisk så har jeg i vonde perioder forsøkt å akseptere følelsene mine, fortelle meg selv at det går bra uansett og heller fokusert på det positive. Og jeg merker det hjelper :)

  Jeg har veldig lyst til å melde meg på yoga på nyåret for å lære meg meditasjon og avspenning.

 15. Kjempeflott innlegg!! Det mener jeg virkelig!!

  Aksept er første del, gjøre noe med det er neste. Bare folk lærer seg det så tror jeg mye er gjort.

  Jeg har følelser, de betyr noe, de er ekte, jeg har lov å ha dem, men det betyr ikke at jeg ORKER eller VIL ha dem, men at de kan få komme, leve litt, og så forsvinne. Vonde følelser blir ikke mindre av å bli ignorert heller..

 16. Det meste ligger i hodet vårt. Det vil hjelpe utrolig mye å lære å styre negative tanker, så vel som positive! meditasjon har en velkjent god effekt for dette! bra innlegg :)

 17. Må virkelig legge meg dette på minnet. Jobber en del med meg selv og prøver å holde meg positiv. Det fungerer bra så lenge jeg selv føler at det gjør det, men med en gang noen kommer med noe nedsettende, går alt rett i dass. Skal teste ut dette, på forhånd takk!

 18. Etter 16 uker med kognitiv adferdsterapi, så har jeg lært veldig godt hvordan jeg takler vonde følelser… Og det som føles ennå bedre enn å fjerne vonde følelser, er å vite at man faktisk KAN gjøre det!

  Det jeg har lært, er at følelsene kommer alltid fra noe. En tanke, en kommentar, en opplevelse, eller lignende. Og i mitt tilfelle, hvor jeg alltid prøver å være bedre enn det som er mulig, og setter høyere krav til meg selv enn til andre, så har jeg lært at det jeg tenker er som regel bare tull :p
  Men jeg blir litt advokat… Først finner jeg tanken som startet følelsen, og så finner jeg argumenter for at tanken er sann og den andre veien…
  Eks: Følelse: Trist/irritabel –Tanke: «Huff, jeg gjør aldri noe riktig» –Argumenter: Dette er sant fordi jeg går ikke ned i vekt fort nok/jeg fikk ikke til den oppgaven — Dette er ikke sant fordi jeg tar oppvasken, rydder huset, jobber hver dag, er i et forhold, lager mat, osv…

  Og argumentene for at det jeg tenker ikke er sant, er ALLTID mye lengre enn den andre veien… Ofte finner jeg ikke grunner for at argumentet mitt er sant en gang :p

  Nå, etter å ha gjort det med alle negative tanker i ett år, så går de fleste av seg selv, og jeg trenger ikke å sette av tid slik jeg måtte før :p

 19. Takk for superflott innlegg. Ja kjipe følelser gjør ikke så godt som de gode.

  Jeg tror på det er tankene som skaper følelsene, så prøver som best jeg kan å tenke tanker som skaper gode følelser.

  Har jeg likevel blitt overmannet av kjipe følelser (tanker), bruker jeg ofte Tankefeltterapi (TFT) og/eller EFT. Det funker omtrent hver eneste gang. :-))

 20. jeg har ikke prøvd akkurat denne metoden, men jeg har et prosjekt for meg selv for tiden som går mye på det samme, eller baserer seg på det samme. Jeg prøver å fokusere på det postitive fremfor det negative, samt ikke bry meg om små filleting. Det er hard jobb å gjøre det, men jeg føler jeg får det så mye bedre i hverdagen de dagene jeg virkelig klarer dette :) så jeg håper jeg skal få de positive tankene inn oftere :)

  veldig bra innlegg Silje :)

 21. Så bra innlegg!

  Jeg bruker av og til en lignende teknikk. Forestiller meg at jeg putter den vonde følelsen/ den personen jeg er forbanna på/ situasjonen som gikk til helvete/ oppi en stor kiste. Så spikrer jeg igjen kista og hiver den over bord og seiler videre. :)

  Det funker ganske bra, men ingen garanti for meg for at følelsene ikke kommer tilbake, men kommer meg i hvertfall videre der og da. Jeg har kanskje ikke vært like flink til å gjøre det samme når følelsene kommer igjen.

  Men det har sin begrensning føler jeg. Hvis det er et vondt minne det er snakk om tror jeg det kan være veldig nyttig. Men om det er et promblem du står midt oppe i og som lager helvete for deg/ og som man ikke vet hvordan man skal takle, tror jeg ikke dette hjelper. Da må problemet løses, noe som ikke er like lett…….

 22. Jeg tror den beste boka jeg har lest om dette er «Emotional Clearing» av John Ruskan. Den går ut på det samme, at gjennom å akseptere følelsen så aksepterer man seg selv. Tror det er kjempeviktig.

  Tenkte på det du skrev tidligere også, om å aldri føle deg mett på søtsaker. Ofte er jo mat en måte å trykke ned følelser på. Vi lærer jo ofte om anoreksi/bulimi som spisefordtyrrelser, men det er ikke så mye snakk om trøstespising/overspising. Tror det er ganske vanlig, og at uprosesserte følelser definitivt har mye å si i den sammenhengen.

  :)

  • Ja! Jeg er helt enig! Mat og følelser er noe man skal ta på alvor, det er ikke bare fordi man er «svak» som gjør at man ikke greier å la vær å spise. Noen trener ut frustrasjon og følelser ,andre spiser, mens andre gjør andre ting. Men kjernen til alt er følelser inni oss. Er man i balanse gjør ikke kropp og sinn slikt tror jeg. Men å oppnå balanse er ikke lett nå til dags.

 23. Disse tipsene trengte jeg virkelig akkurat nå. Jeg har stor tro på at slike metoder fungerer, eller jeg «»VET»» at slike metoder fungerer. Alt sitter i hodet.
  De siste årene har jeg virkelig fått øynene opp for positiv tenkning og meditasjon blant annet. Dette har hjulpet meg ufattelig mye. Funker fett! Skulle ønske alle visste om slike alternative metoder, for de er gull verdt og man -trenger- det faktisk.
  Takk for et supert innlegg!

 24. Tusen takk for et fantastisk innlegg, Silje! Supert at du ville dele dette med oss. Denne teknikken skal jeg definitivt prøve! Bloggen din blir bare bedre og bedre altså – elsker den! :)

 25. Ping: Kontroller følelsene | qaroline.com

 26. Fint innlegg! Akkurat det jeg trengte.
  for litt over et år siden hadde jeg i et halvt år en lykkefølelse og tankegang som gav meg selvtillit og tro på meg selv. Jeg husker det som den beste perioden i mitt liv (kliss?), bare på grunn av -følelsen-. Det siste halvåret har jeg strevd med å få den tilbake, få tilbake kontrollen over meg selv. jeg er ikke lengre like blid og positiv. Jeg liker ikke meg selv så godt som før. Savner det.
  Skal prøve denne teknikken! :)

 27. Ååh, for en fantastisk følelse!!
  Jeg skal være ærlig da jeg las overskriften og «ingressen» at jeg hadde ikke noe tro på det du skrev før jeg nå nettopp satt og leste igjennom og utførte alt som stod der.
  De kjipe følelsene kom frem, tårene bare rant og rant, og jeg fokuserte på alt det vonde jeg hadde inni meg.
  Jeg har slitt i 3 hele år etter at det vart slutt imellom meg og eksen, og ikke minst med noen problemer med venninner, og har aldri sett på noen god grunn til å fortsette og leve livet. Jeg er av den type jente som har vanskeligheter med å knytte meg til andre, og ikke en gang klarer å åpne meg for mine aller beste venninner om sånt. Har alltid følt meg til bry, og at ingen ville noen gang forstå, og at det ikke er noe som heter for «godt» eller «bra» i livet. Men dette her, FY SØREN for en utrolig rar og ikke minst en FANTASTISK følelse!!:) -Akkurat som om livsgnisten kom tilbake! Dette er noe av det sykeste og beste jeg har opplevd på utrooolig lenge!!! Der hjalp du meg virkelig, Silje:-) Jeg er evig takknemlig for at du skrev og publiserte dette på bloggen min, og for at Femelle fikk det ut til de(også meg) som ikke har kommet over den fantastiske bloggen din tidligere!
  Du er en vanvittig flink i å skrive, og du skal vite at du hjelper så utrolig mange med innleggene dine! Jeg er herved ett av de sikkert mange 1000 bevisene:-)
  Stå på Silje, du kommer VIRKELIG til å nå langt med skrivingen og siden din, det er det ikke noen tvil på!:-)
  -Og nok en gang; TUSEN HJERTELIG TAKK! <3

 28. eg syns dette va grævligt bra.

  takk ska du ha unge jente, eg har nemlig et grævligt vondt minne som eg har ønska å bare glemma, men har aldri greid d så lenge eg fyst opplevde d.

  gutt 15 år

 29. Åhh, takk for at du skrev dette innlegget. Du har virkelig alt jeg leter etter i en blogg. Jeg sliter med spiseforstyrrelser, depresjon, osv. = mørke tanker som ikke slippes ut i lyset, men stenges inne i meg. Jeg håper dette kan hjelpe meg. Det blir nok vanskelig og nytt for meg, men jeg skal prøve.

 30. SV: Takk <3 Dette høres kanskje litt rart ut, men jeg ser opp til deg^^ Du vet ikke hvor mye det du skrev til meg betyr for meg. Jeg håper jeg blir frisk og er målrettet mot målet mitt, men kan dessverre ikke bli frisk på et blunk… Jeg har mange nedturer, men nå skal jeg prøve å finne de vonde følelsene mine så jeg kan kjempe imot dem i stede for å bare stenge dem inne. De bare vokser som en bakterie inni meg, men nå skal de bort! Takk igjen <3

 31. SV: Du er så sterk og klok. Jeg beundrer deg virkelig. Jeg trenger nok hjelp til å bli frisk, men vet ikke hvem. Jeg begynner på vgs nå så helsesøster kan ikke følge meg opp. Jaja… Skulle ønske jeg kunne være åpen om dette til de rundt meg. Det hadde vært fint for meg, men det klarer jeg ikke. Jeg vil bli frisk, men det føles helt umulig noen ganger. Hvordan skal jeg greie dette alene? Jeg sitter helt fast. Hvor skal jeg begynne? Hva er en kinesiolog? Sorry, du trenger ikke svare. Skal ikke bruke sommerferien din på dette. Du vet jo ikke hvem jeg er engang, haha xD

 32. SV: Ok, har et godt forhold til alternativ behandling/medisin så det er noe jeg vil prøve. Men jeg tror også noe psykolog lignende kan hjelpe meg. Kanskje en blanding?^^ Skal prøve å få en time hos helsesøster så fort som mulig etter sommerferien siden da har jeg sikkert mye på hjertet. Er veldig redd for å dra til lege for å få en psykolog. fordi jeg vet ikke om hun kan holde det hemmelig for foreldrene mine og hvis jeg får en psykolog så vet jeg ikke hva jeg skal si til foreldrene mine når jeg skal på et møte og foreldrene mine lurer å hvor jeg skal hen…
  Tusen takk for svarene og lykke til videre. Jeg kommer til å følge med, hehe ;)

 33. Dette var helt fantastisk! Jeg er sjalu. Det er min mørkeste side, og jeg gjør alt jeg kan for å ikke plage kjæresten min med det. Vi har vært sammen i snart seks år, og jeg har ingen grunn til å være bekymret for han, men allikevel kommer denne grusomme altoppslukende følelsen når han f.eks blir invitert på kino med en venninne som jeg ikke kjenner (og som jeg kanskje i tillegg synes er penere enn meg). Jeg prøver så godt jeg kan å ikke la han merke at jeg er sjalu, og det betyr ofte at jeg må samle følelsene opp innvendig, også takle de for meg selv når jeg er alene. Jeg gjør det slik fordi den dårlige samvittigheten jeg får når jeg er sjalu forsterkes av at jeg vet at det ikke akkurat gjør meg mer attraktiv å fremstå slik for sin trofaste kjæreste. Denne teknikken virker jo i mitt tilfelle som en helt ideell måte å takle det på. Jeg tror jeg trenger å deale med det alene. Så takk for tipset!

 34. du må jo være ei utrolig reflektert, våken jente:) Jeg har lest på bloggen din i noen månder, men først i dag kom jeg over dette fantastiske innlegget. Selv er jeg glad i å bruke EFT (emotional freedom technique) , det er en forenklet version av TFT (tankefelt-terapi), der man banker forsiktig på spesifikke punkter på kroppen mens man har fokus på følelsen eller problemet. kjempeenkelt og virkningsfullt:)
  Håper på flere innlegg av denne sorten i tillegg til de fantasiske oppskriftene du kommer med:)

  • Kult at du bruker slike metoder og at det fungerer å godt for deg! Jeg skriver litt slike innimellom, men sletter dem som regel ganske fort igjen. Man blir lett misforstått på nettet har jeg erfart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *