Spirer, grønn smoothie og macakaffe<3

 

Her er spirene mine, de er ferdige i dag. Nå står de i vinduskarmen for å produsere klorofyll og bli grønne. Til venstre er det en miks av kikerter og mungbønner, til høyre er det alfalfaspirer. Kan man spise selve kikerten når den er spiret? Noen som vet?


Og i går kjøpte jeg meg koffeinfri kaffe. Jeg prøver helst å unngå koffein siden det kan være stressende for kroppen. Den smaker ikke godt svart. Men jeg hadde ikke tenkt å drikke den svart, jeg skal bruke den til Macakaffe, sånn som Mjuuugly hele tiden snakker om ;-) Så dette ble min versjon av macakaffe:

SILJES KAKAOMACAKAFFE
Laget 0,5 liter kaffe i kaffetrakteren (35 g kaffe, 1/2 liter vann)
2 dl rismelk med kalsium
1/4 ts maca
Noen dryss med kanel
1 liten ts rått kakaopulver
1/4 ts hvitt steviapulver
1/4 ts vaniljepulver

Kok opp melken lett og tilsett pulverne. Bland godt og tøm i et glass. Fyll etter med kaffe så mye du vil ha.


NAM! Ble utrolig godt! Smakte kakao. Den ser kanskje litt rar ut, for den skilte seg, men smaken var det ikke noe å si på.

EDIT 09.08.2010: Jeg fant ut at hvis man IKKE varmer opp rismelken så skiller den seg ikke i kaffen.
Og min faste frokost
<3 Grønn supersmoothie.
Agurk, squash, spinat, sydtyrol eplejuice eller kokosvann, spirulina, chlorella, Best of greens, hvetegresspulver, maca, chiafrø, bipollen, bittelitt himalayasalt, kokosolje/hampfrøolje/linfrøolje. Drikker et stort glass vann med aloe vera i til. Det bedrer opptaket av det grønne. Kommer tilbake til den senere.

Nei nå må jeg legge meg neppå litt. Har begynt å gå en halvtimes tur hver morgen før frokost (men etter en grønn shot av chlorella, spirulina, best of greens og udos olje). Utrolig godt, og jeg nyyyyyyter å ha energi til det for tiden! Men viktig å hvile også, så snakkes.

:*

One thought on “Spirer, grønn smoothie og macakaffe<3

  1. Ping: Oppskrift: MacaKaffe : Maren Græsdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.