Kayso på besøk!

Kirsti Kayso og ei venninne kom innom meg på besøk idag, kjempekjekt! De hadde vært på Trondheimstur i helgen, og stakk nesa innom meg og lillepus før de dro videre. Fikk overbevist Kirsti (som ikke liker mørk sjokolade) om at min sunne raw sjokolde med mjuuugly sitt kokos og karamellfyll er DRITGODT! Hun var enig :-)

Så hadde vi en liten bildeseanse bak huset før de dro.

Håper dere har hatt en nydelig helg allesammen! Det har jeg, og nå gleder jeg meg til å få teg hjem fra Oslotur, han kommer i morgen. Imens koser jeg og Orakel oss masse! Hun er så skjønn. Det tror jeg Kirsti og venninna også kan skrive under på, hun sjarmerte dem i senk.

16 thoughts on “Kayso på besøk!

 1. Hehe loveliii bilder! Du burde hatt en konkurranse med godsakene dine for å overbevist flere vettu. Mørk sjokolade er greit og gjør jobben sin den, stopper søtsuget – mest fordi man blir fort kvalm! hehe

 2. sv: Takk, så godt å høre. Alltid litt skummelt å legge inn så personlige innlegg, men artig at det falt i smak :D

  Koselige bilder. Enig i at mørk sjokolade er best! nam nam…skulle gjerne hatt det nå.

 3. Kjempekoselig å komme på besøk til deg og pus. Du hadde det så koselig hjemme hos deg og sjokoladen falt virkelig i smak, så den har jeg lyst til å prøve å lage selv også. Gjorde seg med fyllet :)

 4. Jeg har lest litt på bloggen din, og ser du lider av ME. Jeg har en bekjent som skriver en fantastisk blogg om gode metoder for å bli frisk av «uhelbredelige» sykdommer som ME og kroniske smerter.
  Hun har selv vært igjennom en del greier (les på about anna), men med positiv tankegang, sunn mat, yoga og andre alternative måter har hun kommet så langt at hun nå ikke trenger å gå på medisiner lengre. Det er ikke noen reklame for bloggen hennes – men heller et godt tips til deg som har en skjult og vanskelig sykdom!

  Sjekk ut:
  http://365painfreedays.blogspot.com/

 5. Haha, råstilig! Hadde ikke fått med meg at du har fått eget domene, men reagerte at det ikke kom fler publikasjoner på Facebook. Gratulerer i allefall :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.