Kattungen Chanell

Blogg - Chanell og Herodes-6356

Det er lenge siden jeg har blogget om katter fra Dyrebeskyttelsen i Trondheim, og desto mer gøy å vise fram denne lille snella, hils på Chanell. Hun er i fosterhjem hos oss nå og SE så søt hun er! Hun er 3-4 mnd gammel og fikk seg raskt et hjem. Hun blir hos oss fram til hun er klar til å dra til familien sin.

Blogg - Chanell og Herodes-6350

Herodes har tatt godt i mot henne. Han pleier å synes litt usikre og redde kattunger er fint å ha på besøk, han opplever dem ikke som en trussel. Han er en svært omsorgsfull og snill katt, en god læremester for kattungene vi har på besøk. Kattunger hermer ofte etter store katter, og når Herodes er trygg og solid opplever vi at det påvirker barna positivt. Chanell forguder han og dundrer og maler når hun ser han.

Blogg - Chanell og Herodes-6413

Det er én ting Herodes ikke finner seg i hos besøkskattene våre, og det er når de vil opp i klorestativet hans. Det er hans hellige sted, og han kjeppjager gjestene ned. Lillemor har derimot fått lov å være på øverste hyllen, gjett om hun koser seg. Og får hun en hårvask av kongen selv kan ikke tilværelsen bli stort bedre.

Blogg - Chanell og Herodes-6401

Blogg - Chanell og Herodes-6371

Herodes blir enda mer leken enn vanlig når vi har småtasser på besøk.

Blogg - Chanell og Herodes-6381

Blogg - Silje Alice og Chanell-6470

I dag hadde vi besøk av Silje Alice, og for å si det sånn – de fant raskt tonen. Zzzzz.

Blogg - Silje Alice og Chanell-6461

Blogg - Chanell og Herodes-6436
Godt med kos og klø på ryggen.

Blogg - Chanell og Herodes-6420

Så dette er lille Chanell :-) Med en ltt sprek frisyre. Hun måtte nemlig til dyrlege»frisøren» for å barbere bort store klumper i pelsen. Et hjemløst uteliv + lang pels er ingen god kombinasjon. De var harde som stein og lugget sikkert innmari. Godt å være uten tenker jeg.

Hvis du vil se på de andre kattene som venter på nye hjem kan du se dem her. Jeg har blogget alle fosterhjemskattene våre i denne kategorien her på bloggen.

18 thoughts on “Kattungen Chanell

  1. Kjempefin artikkel :) Og så koselig og ha katter på fosterhjem. Det har jeg og lyst til. tuderer i utlandet for øyeblikket, så passer dårlig, men vi får se, om muligheten byr seg og passer seg slik. Senere en gang :) liker det iallefall :)

    • Vi elsker å ha katter på besøk <3 Hyggeligst når de ikke tisser og bajser i senga da. Ja, det kan lett skje med kattunger i hus så må huske å være flink å lukke døra inn dit :-I

  2. Nåmiin, for noen søte katter. Hadde jeg ikke vært allergisk så ville jeg også ha stilt opp for Dyrebeskyttelsen, eller evt. Fod Gården. Har to skjønne Sibirkatter som er allergivennlige. Katter er elsk! <3

  3. Utrolig koselig innlegg. Herodes virker jo som verdens beste pus, heldige Chanell som får ha ham som fosterfar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *