Kattungen Chandler

Blogg - Chandler og Herodes-7395

Se så søt kattunge vi har fått på besøk! Han er broren til Chanell som var her nå nylig, og nå er det hans tur å være hos oss en liten stund. De ble fanget inn på ulike tidspunkt, derfor er de her på ulik tid. Hele søskenflokken ble født ute av hjemløs (men supersnill og herlig) kattemamma, så de har ikke hatt så mye kontakt med mennesker før. Men selv om Chandler er litt usikker så er han innmari god, og tar i mot kos og stanger hodet forsiktig mot hånda mi.

Som kattunger flest forguder han Herodes og maler høyt med en gang han ser han ;-)
Her er bilder jeg tok nå nylig:

Blogg - Chandler og Herodes-7368

Blogg - Chandler og Herodes-7371

Blogg - Chandler og Herodes-7372

Blogg - Chandler og Herodes-7383

Blogg - Chandler og Herodes-7364

Blogg - Chandler og Herodes-7391

Det er så fint å være fosterhjem for Dyrebeskyttelsen. Å kunne bidra til å gi dyrene en ny sjangse her i livet gjør noe med oss, det føles skikkelig bra. Anbefales!

12 thoughts on “Kattungen Chandler

  1. Herreguuuud, så nydelig<3! Flotte pusebilder også! Jeg er sikker på at han vil bli en trygg og sikker pus etter litt tid med dere tre:-)

  2. Har sikkert skrevet dette før, men for en flott og sjarmerende herremann med hvit bart! ;) og så søte de er da <3 Savner å ha en kattevenn, men har en liten pusejente som jeg besøker i helgene da, litt vilter av seg da, men så er hun heller ikke helt voksen ennå :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *