Katter som ligner på hverandre

Enkelte av de 20 kattene vi har hatt på besøk fra Dyrebeskyttelsen ligner på hverandre. Arti ja? :-)
I dag er det Åpen Dag på Brakka til Dyrebeskyttelsen i Trondheim, ta turen!
Adressen er Sluppenveien 10 B.

Ha en fin søndag allesammen!

13 thoughts on “Katter som ligner på hverandre

  1. De øverste ligner på sånne 80talls puslespillmotiver! :-D også så myke de må være! Gull gull. Hadde jeg ikke hatt katt skulle jeg og vært sånn krisehjem tenker jeg. Hvis jeg ikke hadde beholt alle da, er jo en fare for det, kremt. Kan jeg friste med et småkjole-lotteri forresten? På bloggen nu :o)

  2. åå! Pusekatter er best :D De to øverste ligner skikkelig på katten vår (Mia) da den var kattepus. Er så godt å kose på de med lang pels :)

  3. Oj, er det blitt 20 katter allerede?:D Det må være utrolig koselig å ha alle de fine dyrene rundt seg hele tiden!<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *