Katten Rastus

I går kom det en ny katt hjem til oss fra Dyrebeskyttelsen. Som dere vet er jeg og teg krisehjem/midlertidig hjem, og i går kom Rastus hjem til oss. Han har vært ute i hardt vær lenge, og er både syk, har øyebetennelse og er utmagret. Han ser ikke så tynn ut, men han er en skikkelig gutte-gutt med kraftig benbygning og tett pels. Stryker man over ryggen hans kjenner man hver eneste ryggvirvel og hoftebeina stikker ut. Stakkars liten (stor) <3 Så nå skal han på oppfeiting og oppkosing! Han er SÅ snill, det er helt utrolig, og han sitter helt i ro når han får medisin i munn og øyne selv om det er ubehagelig. Når han blir frisk og rask igjen er de som får ha Rastus utrolig heldige! Han er en fantastisk flott kar!

46 thoughts on “Katten Rastus

 1. Å! Dere er så heldige som får være midlertidig forsterfamilie for så mange fine puser! han virket som en skikkelig søt og bløthjerta tøffing. Håper han kommer seg fort på beina! :>

 2. Naw! For en herlig katt :) Du er heldig som kan være slikt! Håper at når jeg flytter så finner jeg en plass jeg kan ha dyr.
  Skal opp til høgheim på katteherberget der i helga, gleder meg! :D

 3. Åååå stakkars liten.. :(
  Utrolig godt å høre at han har kommet til et hjem så godt som deres, om enn bare midlertidig.

  Han kommer seg nok fort med riktig behandling og god mat :)

 4. Awwww han skjønner vel at du bare vil stelle det som er vondt vel. Sikker på at dyr gjør det om man prater rolig og er forsiktig.

  Han får få en klem fra alle leserne dine så blir han nok helt fin ;)

 5. Så søt Rastus er da :) Dere gjør en kjempejobb Silje! ^^ Jeg også vil bli krisehjem og hjelpe dyr som trenger omsorg og kjærlighet… Håper jeg havner en plass etter videregående hvor det går ann å ha dyr :)

 6. Stakkars pusen:( Det er SÅ bra med alle dere snille, gode folk som er krisehjem for sånne nydelige katter;) Blir skikkelig glad av å tenke på det!

 7. Så utrolig herlig! Dere er så snille som hjelper kattene og dyrebeskyttelsen slik! Han kommer nok til å få det superbra hos dere denne perioden, håper han blir god og runn og frisk som en fisk ;)

 8. Åå, Silje dere er så snille! Gjør virkelig en god gjerning! :D Jeg har så lyst til å bli fosterhjem, men jonas er ikke med på det i det hele tatt! :(

  Stakkars Rasmus, håper han blir frisk og sunn raskt :D

 9. Herlighet for en god pus <3 Er ikke farlig å ta de til seg om alle bare er snille! Jeg ville også gjort det om jeg hadde tålt dem. Huff hørte mye stygt på randioen om de stakkars kattene i går da. Tenk at det er så kaldt at de mister øra! Skjønner ikke folk at det er kaldt til dem selv om de har pels??

 10. Stakkars lille pus! Jeg leste om ham (og mange andre bortkomne katter) i Adressa nylig. Dere er kjempeflinke som tar imot katter i beredskap! Det kan det hende vi også vurderer den dagen vi får et større hus (og en mindre redd kanin). Håper han snart får et godt og permanent hjem. :)

 11. Nåå, stakkar! Godt at han har kommet til et fantastisk fosterhjem, håper han blir fort frisk og får et minst like fantastisk permanent hjem etterhvert også :)

 12. Dere er jammen meg kjempe snille som tar dere av disse kattene… FANTASTISKE er dere…. Han ser jo kjempe snill og go ut…. Han er heldig som får være hos dere…

  Klem.

 13. Så fin han er. Håper han kommer seg raskt, og at noen kan gi ham en godt hjem. Også er jeg sikker på at han ikke kunne fått noe bedre fosterhjem enn hos dere :)

  • Ja helt svart, med litt brunskjær i rett lys på bakparten av kroppen, samt muligens et lite svakt område på brystet med noen hvite hår. Fining.

 14. For en skjønn pus!! :)
  Jeg har noen spørsmål til deg som ikke akkurat går inn under dette innlegget, men.. jeg hadde satt stor pris på om du tar deg tid til å svare:D
  Jeg har nå lest en del om livsstilen din, og har bestemt meg for å prøve noenlunde det samme :) Kutte ut melk, hvetemel, sukker og e-stoffer, og satse på Raw-food og økologisk mat. Bloggen din er til stooor inspirasjon, og jeg er SÅ glad jeg fant den! :)

  Jeg bare lurer på hva du pleier å spise til pålegg f.eks?:)
  Jeg leste også at du ikke drikker alkohol. Jeg er ingen stordrikker selv, en jeg synes det er koselig å ta et glass vin med venninnene i ny og ne. Hvordan kan man stille seg til alkohol dersom man lever denne livsstilen? Er det ok å ta et glass vin, f.eks? :)

  Takk for god inspirasjon!

  • Hva som er ok eller ikke må du kjenne etter selv. Det er ikke snakk om å følge noen regler og hva som er «rett og galt», poenget er å kjenne etter hva som føles bra for DEG og fin kropp. Pålegg svarte jeg på i mailen din. :-)

 15. Hei Silje!
  Så utrolig flott at dere er hjem for slike dyr, jeg er sikker på at de koser seg med så mye omsorg og kjærlighet <3 Jeg vet ikke om du vet dette, men jeg spør likevel: Når ejg kommer hjem kunne jeg godt tenke meg å være krisehjem for hunder. Jeg har vokst opp med hund og trives veldig godt sammen med hunder så vil gjerne være hjem. Hvordan blir man det? Klem!

 16. Så nydelig han er. Du vet jeg tenkte på å gjøre det samme? En kompis av meg skulle reise bort,så han spurte om jeg ville passe katen hans den helga, jeg tenkte det kunne være en god idè..teste litt ut før jeg meldte meg som fosterhjem… Tror du ikke at jeg er allergisk da?? :( Var ikke det før..men nå, skikkelig allergisk :( Ble så skuffa og katten måtte leveres tilbake dagen etterpå….

  Håper jeg vokser av meg allergien og kan ha en katt senere:)

 17. Nommin, stakkars pusen. Godt han har fått komme hjem til dere, slik at han kan bli frisk igjen og etter hvert få et godt hjem. =)

 18. Åh, begynner nesten å grine. Stakkars pusegutt. Fantastisk at dere hjelper de stakkars dyra, skulle så veldig gjerne gjort det selv.. Domme huseier… :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *