Kattemuffins + ny pus

Kattemuffins jeg bakte til «Utvidet Åpen Dag» hos Dyrebeskyttelsen i Trondheim dag, veganske og glutenfrie. Hemmelig oppskrift :—)) Ble de ikke artie?

Og hils på Hemre, en ny kjekkas som er her på besøk mens han venter på å bli adoptert til en familie som søker et nytt familiemedlem :-) Han er dritkul, trygg, leker hele tiden og koser masse. Opi, Ophelia og Ferry som var her på besøk sist reiste til sine nye familier i helgen. Trist når småbarna reiser, men det er godt å vite at de kommer til gode hjem!

Håper dere har hatt en bra helg!

19 thoughts on “Kattemuffins + ny pus

  1. åh, jeg liker ikke når du legger ut godsaker uten oppskrift… Jeg har lenge hatt lyst til å lage den raw jordbærkaka de! hihi :)

  2. Så mange hjemløse katter, men så godt at det fremdeles finnes nesten like mange folk som vil gi hjem til en pus eller to.

    • Når vi en gang i fremtiden bor slik til at det er trygt å ha utekatt + at vi vet vi vil komme til å bo der i mange år, DA skal det bli :-)

  3. Hei =) Leste i kommentarfeltet på Superlisvstil at du kunne tenkt deg kefirkorn, dersom det fortsatt gjelder så kan du få av meg =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *