Kamut Hvetegress

http://images.iherb.com/OBN-52688-l.jpghttp://www.altshop.no/nettbutikk/images/kamut_hvetegress_kapsler_glass.jpg

Samme produkt men ulikt design. Designet til venstre er amerikansk, til høyre det vi vanligvis ser i butikkhyllene i Norge.

Dette er hentet fra Pure Planet sin produktbrosjyre:
«100% rent kamutgress av milde unge mørkegrønne kamutblader. Det er eksepsjonelt rik på næringsstoffer og har nærmest et komplett næringsspekter. I tillegg er den sterkt basedannende. Blir regnet som den viktigste av gressartene. Pure Planet Kamut blir dyrket høyt opp på bunnen av en gammel vulkansk innsjø som blir næret av naturlig fjellvann. Ved innhøsting blir Kamut renset, juicet og tørket på lv temperatur og dette gir en av de reneste ikke pasteuriserte hvetegresspulver som finnes. Bland i juice eller smoothie for en næringsbombe av de sjeldne!

Pure Planet Kamut hvetegress:
♥ Proteiner
♥ Vitaminer
♥ Mineraler
♥ Sprstoffer
♥ Enzymer
♥ Fettstoffer
♥ Klorofyll

Kamut er den «originale» av alle gressaftene og anbefales av alle eksperter på supermat. La den bli en del av ditt kosthold, og du vil snart merke forskjellen!»

****

For et par uker siden fikk jeg Pure Planet Greens of Kamut i hus.
Denne inneholder rent Kamut hvetegress, og i tillegg 35% alfalfapulver (alfalfaspirer inneholder helt vanvittig masse næringsstoffer). Denne kjøpte jeg fordi iHerb da var tom for Best of Greens, men tenkte at det uansett er greit å variere litt på grønnpulverne også.

Og vet dere, jeg angrer ikke et sekund! For en kraftbombe dette er! Det er det rareste jeg har kjent. Energimessig får jeg mye mer ut av Kamut Hvetegress enn Maca, for Maca føler jeg ikke gir meg noe energi lenger, det var liksom bare de to første ukene. Kanskje den virker andre steder i kroppen, men det får jeg komme tilbake til i et annet innlegg.

http://www.super-nature.no/supershop.nsf/docs/2CD8550F8603F8EEC125710800616614/$file/Wheatgrass400.jpg
Bildet er lånt fra Super-Nature, de selger også Kamut hvetegress.

Kamut hvetegress kjøpes ellers på iHerb her, eller på annen helsekost.
Finnes i pulver og i kapsler.

Så ønsker du å prøve et grønt pulver kan jeg varmt anbefale Pure Planet Kamut Hvetegress!

_______________________________________________________________________
Jeg har Supermat Give-Away på bloggen nå! Vinn Bio Stabilizer! Delta HER.

16 thoughts on “Kamut Hvetegress

 1. Jeg bestiller meg en krukke fra iherb i skrivende øyeblikk og har trua på at jeg får mer energi. Sliter veldig med å samle nok ork og energi når det pågår som verst på skolen. Tenker å prøve meg fram litt og se om endringer i kostholdet mitt kan være veien å gå. :)

 2. Hei!

  Jeg tenker selv på å kjøpe litt sunt «gress» og har bestemt meg for spirulina. Det jeg lurer på, i korte trekk, er hva forskjellen er mellom hvetegress og byggress? Vurderer også et slikt blandingstilskudd (Best Of Greens eller Multigreens). Noen erfaringer med det vs enkelttilskudd som spirulina og annet alene? Finnes jo så masse der ute! Litt forvirret :)

  • Hvetegress er mer rensende enn byggress mener jeg å huske, og byggress går spesielt mye mer på huden(hudproblemer, rynker, problemhud etc) enn hvetegress. Skal prøve byggress nå snart, gleder meg til å se om det vil hjelpe på min :-)

   Spirulina og chlorella er alger. Byggress, hvetegress er greens. Blandingsprodukter er kjekke de, da får du jo alt i en pakke. Om du skal velge det ene eller det andre kommer litt an på hva du ønsker, så er du usikkker kan du begynne med feks Multigreens (mildere på smak enn Best of greens), og lese deg mer opp på de forskjellige andre typene og bestemme deg for hvem du vil prøve etterpå når du har mer kunnskap :-)

 3. Hei, og takk for en superinspirerende blogg!:)

  Jeg tenker å begynne på enten chlorella eller camut hvetegress, men har aldri brukt noen lignende tilskudd tidligere. Hva anbefaler du å begynne med? Vil gjerne ha bukt med uren hud, samt få en god detox-effekt på kroppen.. :) Har hørt at chlorella skal gi fin hud, men at enkelte blir dårlige av å bruke dette tilskuddet. Er derfor litt i stuss om hva som er lurest å begynne med av chlorella og camut hvetegress… Har du noen tips?:) Og virker de på forskjellige måter? ( så tilfelle hvordan?).

  • Tja, hvetegress gir ikke like kraftig avgiftning som chlorella, så den er kanskje mest behagelig å starte med :-) Men begge to er helt supre, så ta gjerne begge deler. Begynn feks med den ene for å kjenne hvordan hver av de virker på kroppen din.

 4. Jeg dyrker hvetegress selv, og det er knallgodt! I motsetning til pulveret, jeg liker fersk best. Alltid når jeg lager juice blir det litt søl, en stund har jeg begynt å smøre juicen i ansiktet og på sår – innbiller meg at det gjør godt. Blir litt grønn i trynet, men føler meg fantastisk når jeg drikker juice og vasker ansiktet med greens. Har du hørt noe om hvetegress og hud behandling?

  • Heihei! Jeg har enda til gode å smake fersk hvetegressjuice. Jeg kan ikke noe om hvetegress som hudbehandling utenpå kroppen, altså å bruke den som hudvask og slik. Husker at det kunne hjelpe på huden hvis man drakk det, men det er mange år siden jeg holdt på med det så jeg husker ikke helt sånn i farta :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *