Julegavetips 2

Her kommer flere julegavetips! Her ser du del 1, med iherb-julegavetips.

 Medlemsskap hos Dyrebeskyttelsen, HER.

 På Etsy.com finner du alt mellom himmel og jord. Søk på jewlery, print, cat, animal jewelery, vintage dress, flower, rings ++ Ja dere skjønner greia. Ulike selgere, og sjekk alltid portoprisen på tingene du har lyst på. Man betaler med Paypal. Jeg syns det er gøy å søke på Tote bag, såå mange fine handlenett!

 Kitchn har halv pris på mummikopper 30.november :-))

 Reflekser. Det fins utrolig mange fine! Refleks er viktig å bruke i mørketiden. På Norli fant jeg bl.a Mummi og Lille My, og på Ting en dompapp.

http://images.iherb.com/m/MYM-42409-1.jpghttp://images.iherb.com/m/MYM-42212-1.jpghttp://images.iherb.com/m/MYM-28125-0.jpg
Bamser fra iherb, du finner dem her. Kjempefine! Og uten giftstoffer osv osv. Har brukt en del av disse i gave til småttiser, føles godt å gi ting man vet er trygge for de små.

 Eller hva med vegetar/vegan-kokebøker? Kjøpes her.

 Og selvfølgelig, selvlaget snop! Sjokolade, godiskuler ++ Se kategoriene mine snop og godis, og raw sjokolade. Lurt å be mottakere legge gaven i kjøleskapet ;-)

 Eplejulegløgg fra Ikea. Ja du hørte riktig, den her. Ikke øko, men et greit alternativ til vanlig sukkerlake-gløgg, eller gløgg med alkohol. Kan drikkes både varm og kald. Så istede for vinflaske kan du gi den her, kanskje med en pose mandler/rosiner.

Lyslenker, det får man kjøpt overalt nå i førjulstiden. Jeg elsker lyslenker. Pass på at det er varmt lys i lyspærene, det er finest.

En fin stein eller krystall, spesielt valgt ut til den du skal gi den til. I Trondheim kan du kjøpe det hos Grethe på Grethes Healingrom.

 Monster :-)) Fra eplabutikken min HER.

 Eller kanskje din eller noen du kjenner sin katt som smykke eller nøkkelring? Ønsker du å bestille kattefigur sender du meg en melding gjennom Eplabutikken min, i venstre sidemeny.

 Fretex. Der vet du aldri hva du finner, og det er så gøy! De har ofte fine glassfat eller skåler, jeg liker sånt, og går du nøye gjennom klærne finner du ofte plagg som fremdeles har lappen på. Ubrukte klær til fretexpris er ikke feil, og slikt blir det fine julegaver av.

Håper det ga noen ideer. Også blir jeg jo liiitt ekstra glad hvis det skulle havne noen monster eller kattefigurer under juletrærne rundt omkring ;-) Ønsker dere en god helg!

20 thoughts on “Julegavetips 2

 1. ÅÅH JEG ELSKET KATTEPUSENE. Kanskje jeg heller skal vise noen denne sida, enn å kjøpe noe av dette selv ;) Og bamser på iherb, så artig!!! Det er jo bra å kunne gi noe reint noe som du sier.

 2. Så mange fine tips altså! Har selv kjøpt leker fra Iherb til mitt nye tantebarn;)
  Skulle gjerne hatt en pus altså! <3

 3. Herlige tips, både disse og de fra iherb – kommer til å benytte meg av flere av dem! :-)

  Jeg pleier, istedet for ei flaske vin, å kjøpe god cider/jus, gjerne de fra Vår, de er bare såå gode. Kjøper dem på litt gode matbutikker eller i Vinmonopolets alkoholfrie hyller.

 4. Ååå, for noen fine gavetips! Tusen takk, vakre Silje! Også så gøy å se pusekatten min her og da (den grå, husker du? :D ) Ha en fin helg <3

 5. jeg har kjøpt monster i julegave! det lilla jeg kjøpte matcher faktisk vinterjakka mi <3 men det jeg _skulle_ si: lyslenker får man kjøpt rimelig på clas! et tips jeg har er badebomber fra lush til folk man vet eeeelsker å ligge i badekaret! jeg skal kjøpe en liten haug til svigermor til jul, siden hun bare kjøper greier med masse sls og mineralolje i.. grøss. og så lukter de så nydelig <3 et annet tips er å samle stearinrester og syltetøyglass, kjøpe veker billig på ebay og smelte om stearinen til nye lys. blir kjempefint!

 6. Supert med tips, spesielt mummikoppene! <3 Jeg har planer om å lage kokoskonfekt til noen venninner i hvert fall :)

  – Regine

 7. Her var det mange fine tips! Jeg eeelsker kattepusene, så du hører nok fra meg! Du er så flink, Silje!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *