JUICE(tabbe)

Dagens juice + et forbaska surt uhell som skjedde tidligere i år. Fullt glass med juice som kolva over HELE kjøkkenet. Man må jo bare le, det var så komisk. Tørka rød juice flere meter unna, opp veggene , på gulvet, kjøkkenmøbler, kjøleskapet, klærne mine, ja overalt! Haha. Sånn kan det gå :-)

God helg!

43 thoughts on “JUICE(tabbe)

 1. Hvem har du drept…?
  Rødbeter smaker veldig godt men det setter farge og er skikkelig grisete. Så formet at du haddeglemt å sette på lokket jeg :p

 2. haha, herre, ser ut som om du har tatt livet av samboeren eller noe :p
  – Superinspirert av alle smoothiene dine btw:) Har begitt meg ut på litt sunnere vaner, så da er bloggen din finifin som kokebok og inspirasjon:)

  Sandra

 3. den er sååå kjip, har skjedd meg også. endelig ferdig med å juice alle grønnsakene, og så gleder man seg så til å drikke det, og så velter glasset… alt bortkastet.

 4. OI!!! haha kjipern :O haha uff.
  Åh gleder meg til å komme meg hjem til min egen leilighet igjen og få i gang juicemaskina mi :D perfekt nå som sommervarmen er kommet da :D

 5. Akkurat det samme har jeg også gjort en gang. Argh, rødbete sitter så godt på tøyet også.
  Men i juice er det lækkert!
  God helg! Jeg skal handle masse frukter for å lage is i dag jeg! Så kan barna spise is etter is etter is i morgen tidlig :)

 6. Hei Silje! Er fast følger av bloggen din og benytter meg stadig av oppskriftene dine :-) I forbindelse med en matintoleransetest skal jeg nå igang med enda mer endring i kostholdet og håper å finne inspirasjon her hos deg. Har du eller andre som leser dette oppskrifter eller ideer til brød/knekkerbrød som skal være uten sukker, gjær, sesamfrø, solsikkefrø og egg..? Ikke lett dette her ;-) Nyt finværet og god helg :-)

 7. Typisk! :p
  Jeg glemte å sette mugga under tuten en morgen i halvsøvne jeg!
  Var selvsagt en stor saftig rødbete som gikk først da å :p

 8. Huff da, rødbeter er jo så vanskelig å vaske bort også. Da jeg var i butikken i går kjøpte jeg en flaske økologisk rødbet-juice, men helte veldig forsiktig i glasset, for hadde dette bilde fra bloggen i hode mitt, hehe. Håper du fikk vasket vekk alt :)

 9. OJ! Det første jeg tenkte når jeg så bildet var; her har det skjedd mord eller noe=P Men som du sier, sånn kan det gå=P

 10. Kjekt å få unna husvasken i samme slengen da ;) hhehehe. Ha en fin pinsehelg videre. Krysser fingre og tær for like fint trøndevær i morgen :D

 11. Hei! :)
  Fikk pakke fra iherb for noen dager siden som blandt annet inneholdte Chlorella (i pulverform). Har du noen erfaring eller tips om hva man kan blande det med for å unngå den forferdelige smaken? Prøvde å blande i vann og i saft, men fy være! Var bare så vidt det gikk ned! :P

 12. Huff! Slike ting som det er så irriterende og kjedelige! :p Av og til går det fint å le av det, andre ganger passet det litt ekstra dårlig med et slik uhell. X)

 13. Haha, skikkelig crime scene-feeling. Kjenner frustrasjonen bygge seg opp, selv om det ikke skjedde med meg engang! :p

 14. Er det fordi du har sløyfa glutenmat og sukker at du er slank, eller trener du også?! Har prøvd å kutte ut sukkeret
  eller i hvertfall kutte ned på det. I tillegg til at jeg eter mat med speltmel(mest mulig)men ikke noen synlige resultater-enda…. Jeg vet at vi mennesker er utålmodige og vil se resultater med én gang… Men har kuttet ut/ned
  på ting siden påske. Og nå skal jeg også kutte enda mer ned på brus, kanskje helt. Det er godt, men pga. kullsyren føler jeg meg oppblåst, :o/

  Monica M.

  • Jo takk for det, men jeg er vel mer midt i mellom enn slank:-) Ting tar tid, og det tar tid for kroppen å finne SIN vekt, den vekten man er ment å ha, tror jeg. Sånn rent teoretisk så går man vel ikke ned i vekt hvis man får inn mer energi enn man bruker, så går du ikke ned i vekt kan det jo være det er for mye energi inn i forhold til hva som forbrukes. Men sunt kosthold og mosjon gir uansett helsegevinst både fysisk og psykisk, så det er bare å fortsette :-)

 15. Et godt eksempel på hvorfor jeg liker bloggen din så godt. Du tør å vise at ikke alt blir like vellykket hele tiden, noe mange bloggere gir inntrykk av at det gjør :P Håper det ikke satt permanente flekker. Selv finner jeg stadig appelsinflekker på vegger og vinduer etter en liten krangel med blenderen ;)

  • Haha, syns jeg ser det ;-D Har enda ikke orket å dra fram stekeovnen, så der ser det nok ganske ille ut enda. Ellers tror jeg de fleste flekker er borte nå, hehe.

 16. Hei! Jeg har nettopp kjøpt rødbeter for første gang. De er økologiske i plastpose. Regner med de er rå? Bruker du rå i juicen din? Eller koker du de først? Setter stor pris på svar!:)

  • Bruk dem rå i juice, husk å skrell dem. Et tips, skrell dem med potetskreller under rennende vann, da blir du ikke rød på hendene :-) Du kan spise rødbeter både rå, kokt, stekt og bakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *