Jonathan produkter

Jonathan er et merke med hårprodukter som selges på bl.a Vita og blush.no. Vegansk, uten parabener osv osv, bra saker med andre ord!

Men jeg lurer på:
Har noen av dere erfaring med produktet GREEN ROOTINE DRY SHAMPOO?
Les mer om det her.

Lurer nemlig på om den kan være et alternativ til OsisDustIt. Jeg holder på med min aller siste boks Osis Dustit nå, siden Schwarzkopf som lager OsisDustIt ligger på den Røde listen til Dyrevernalliansen (altså er testet på dyr). Og det er jo typisk at jeg selvfølgelig elsker nettopp dét produktet. Jeg trenger gode dyr-og menneskevennlige alternativer! Kom med tips!

http://4.bp.blogspot.com/_7DqrFB7R5wI/SohpSHNhchI/AAAAAAAAAJs/KmJ9GSw4sD4/s320/osis-dust-it.jpgVS?

Eventuelt, har noen erfaring med saltvannspudderet/volumpudderet til H&M sitt eget merke?

Og dere, HIHI, se her da! Jeg ble månedens leser hos Grønn og Skjønn! Jeg vinner et valgfritt hårprodukt fra «Less is More», den første profesjonelle økologiske pleie- og stylingserien som nylig ble lansert i Norge. WOHO! Hva skjer med vinnerlykken min for tiden liksom? Karma, er det deg? :-D For å si det sånn, i helga skal jeg tippe lotto!

37 thoughts on “Jonathan produkter

 1. Gratulerer med vinnerlykken! :D

  Dette lurer jeg også på! Kan ikke hjelpe deg. Min Dustit, som jeg har hatt i over 1 år(!), gikk tom nylig. Desperat nå! ;) Følger med og ser om det kommer noen tips her :)

 2. Oi, så tøft produkt. Spent på å høre hvilke tilbakemeldinger du får om det. Jeg savner god dyrevennlig mascara. Synes de fleste alternativene til Body Shop (feks) legger seg som sort støv på kinnene med en gang! Det er lekkert på byen vett.

 3. Jeg har ingen erfaring med sånnt.. Bruker tuperingsbørste jeg, og litt hårspray, det holder i massevis :) Så gøy for deg med all vinningen! Karma bites back, så du har vel vært snille jente ;)

 4. Jeg troor KMS California muligens har noe pulver for håret, men jeg er ikke helt sikker. De er ihvertfall dyrevennlige, så er verdt å sjekke ut, vil jeg tro! :)

  • Takk for tipset! Skal undersøke om de har pulver. Har nettopp bestilt meg et blondie-produkt fra kms også faktisk.

 5. Jonathan sine produkt er dei produkta eg bruka no. Bruka hårsprayen, serumet og detoxen hans, ettersom eg jobba på Vita for eit halvt år. Og den Green Rotine har vi fått gode tilbakemeldinga på, og eg ville ha anbefalt den. Har ikkje prøvd den sjølv, men skal teste den ut sjølv snart :) (du glømte å sei at alle Jonathan produkt har UV-beskyttelse, hehe) :D

 6. Hva med Proffs sin på H&M? Jeg er litt usikker på om de er testet på dyr, men jeg vet at H&M sitt merke hvertfall ikke er det. Men Proffs har hvertfall fått inn både tørr shampoo og dust it nå.

 7. PROFFS (fås hos H&M og Cubus) har tilsvarende pudder, tror ikke de tester på dyr. (Vet at H&M ikke gjør det.) Jeg prøvde det, og det var helt rått! Skikkelig effektivt!

 8. Hei! Jeg var hos frisøren i dag og kjøpte denne: http://www.frisorpartneren.no/index.php/produkter/maria-nila-styling/power-powder.html . Jeg har ganske tung lugg og det blåser mye i Bergen, men dette er første gangen luggen ble på plass (bare litt her og der, men ble ikke midtskill), men den gjorde ikke at håret så fett ut og er visst veeeldig drøy så jeg er veldig fornøyd hittil. Men vet ikke om den er så bra ingrediensmessig da + den er litt dyrere enn den rød som ofte er på tilbud til 89. Lykke til! Si i fra om hva du ender opp med ;)

 9. H&M sitt volumpudder er helt forferdelig. håret blir kjempefett, seigt og ekkelt, og går ikke ut igjen før 3-4 hårvasker.

  anbefales ikke!

 10. Men er ikke tørrsjampoen for fett hår og ikke for volum? Tørrsjampo er i alle fall en super ting. Så slipper man å slite håret med å vaske det alt for ofte =) Bruker det masse, men det gir ikke no volumeffekt.

  • Det står at den skal gi volum tror jeg, så jeg håpte liksom på at når den skulle gi litt sånn effekt. Men tror jeg skal kjøpe den og bruke oppi hodebunnen (pga ingrediensen), og bruke en fra h&m uti håret.

 11. fungerer dryschampoo på samme måte som dustit da? jeg har brukt dryschampoo av og til for å spare meg en dag med hårvask (jeg har dessverre blitt nærmest manisk etter å vaske håret mitt hver dag… og da har jeg ødelagt det naturlige fettlageret sånn at håret mitt blir mye fortere fett, eller ser fett ut enn tidligere.. så nå holder jeg på med en motsatt greie, prøve å vaske håret så sjeldent som jeg absolutt klarer, lol. Herlig? gjennomsnittlig annenhver dag, men prøver å dra det så langt som til morgenen den 3. dag. Jaja, ikke enkelt. Men med litt tørrsjampoo så har jeg klart dette.

  Jeg føler motsatt effekt av dustit. den bruker jeg hvis jeg skal noe spesielt, festligheter hvor jeg vil ha litt volum i håret. Dagen etter ser det helt jeeevlig ut for å si det mildt:P

  jeg har veldig lyst til å prøve meg på saltvannspray. Selveste jan thomas anbefalte jo det her en dag for de som har typisk skandinavisk hår (tykt, men hvert enkelt hårstrå er så tynt at det ser ut som en har tynt hår). Kom gjerne med anbefalinger om du finner saltvannspray som ikke er dyretestet og som du synes fungerer bra :)

 12. Eg har sett fleire som skryt av KMS sin tørrsjampo som vil gjøre litt av samme nytta :)
  Selv er jeg også glad i DustIt, men det dumme er (foruten at jeg ikke visste det om dyretesting) at den er vanskelig å vaske ut igjen..Puh..

 13. Jeg vet ikke hvordan Define opererer rent etisk, men volumpudderet deres er i alle fall vel så bra som Dust-it. Jeg vasker ikke håret så veldig ofte, men med Define så holder det bare å føne håret + en liten dose pulver, og så holder det seg pent i flere dager. Og jeg har kort (les: vanskelig å style) hår. :)

 14. Snodig at du skulle fortelle om dette akkurat i disse dager da jeg var SÅ nære å kjøpe meg et hårpudder, og akkurat denne fra Osis. Men er den testet på dyr, skal jeg ikke ha den!
  Jeg prøvde forresten potetmel, haha, men nopes, funka ikke særlig godt på meg;)
  Apropos mascara, som jeg er så opphengt i for tida, så fant jeg denne, og denne er både billig og skal være bra: http://www.honeybeegardens.com/product/natural-cosmetics/masc.html

 15. jeg trenger også tips til alternativ her!! har akkurat brukt opp min sånn ,men trenger en bra erstatning…Vet dr.hauscha har et pudder som er beregna på kropp men som kan brukes i håret også.lurer på om det kan fungere på omtrent samme måte… er bare redd den skal gjøre håret fett=/

 16. Jeg leste nettopp i et blad om et hårpudder fra Aveda- som skal være et rent og bra merke. Det heter Pure Abudance Hair Potion. Har ikke testet det selv ennå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.