Jeg skal gi ut kokebok!

Siljejuice 2

JIPPI! Jeg skal gi ut kokebok! En ekte kokebok! Jeg skal bli forfatter! Drømmen går i oppfyllelse og jeg hopper og spretter av glede :-)

Det er Norsk Vegetarforening som gir ut boken, du kan forhåndsreservere et eksemplar (eller mange, hi hi) helt uforpliktende. Er det ikke spennende?? Det jeg kan si er at den blir vegansk, glutenfri og sukkerfri, en kombinasjon vi ikke har for mange av her til lands. Og sett bort i fra boken kommer jeg også mest sannsynlig til å ha matkurs sammen med Vegetarforeningen noen steder i landet. Mer informasjon om tid og sted kommer senere.

Gjett om denne våren blir kjekk da! KOKEBOK!

94 thoughts on “Jeg skal gi ut kokebok!

 1. Gratulerer, Silje!! Det er super flott! Fint med oppskrifter samlet på et sted og fint med inspirasjon for meg med me! Det går da fremover med oss!:) Jeg er så glad på dine vegne!:=)

 2. Oioioi, så gøy! Gratulerer så mye :-) Den blir en must-buy, selv for en ikke-vegetarianer :-)

  • Ja det håper jeg og tror selv også, at den vil være aktuell for mange. Det blir jo stadig flere som spiser slik selv, eller kjenner noen/har en søster/bror/mor/en venninne/kjæreste/svigerfar osv som ikke spiser gluten/egg/melk/sukker av ulike årsaker. Man ønsker jo gjerne som feks vert å kunne servere noe alle gjestene tåler. Håper boken kan være kjekk for alle som trenger veiledning i jungelen, tips og oppskrifter :-) Og skulle man ikke være vegetar, så er det jo ikke verre enn at man tilføyer det man vil i tillegg.

 3. åh, så spennende! :D Gratulerer til deg!
  nå er jeg ikke helt inne i vegan/vegetar terminologien, men vil det si at det ikke blir brukt melkeprodukter i oppskriftene heller? :)

 4. Gode wiki: «Veganisme er en undergruppe av vegetarianisme.
  Følger man et vegansk kosthold spiser man ikke kjøtt, egg, meieriprodukter, honning eller andre matvarer av animalsk opprinnelse. Veganere unngår også å benytte dyreprodukter som lær, pels, ull, silke osv. så langt det er praktisk mulig.»

  Da regner jeg med det blir kokebok på meg også! ;) og inspo til mindre kjøtt =)

 5. Jippi! Dette ligger jo i kortene da Silje. Vakre kvinne med vakre bilder og deilig, fristende mat!
  Lykke til med skrivingen fremover! Gleder meg til å se boken. Jeg skal selvsagt kjøpe den!

 6. Gratulerer så mye! :D Dette fortjener du virkelig, du er så flink! Gleder meg til den kommer ut :)

 7. JA :) Det har jeg venta på!! ;)
  Tenkt på det ofte, at jeg gjerne skulle hatt en bok med «Silje-oppskrifter.» :) Med mange fine bilder :)
  Gleder meg! :)

 8. Så BRA!!! Kommer den ut i år? Håper det, i såfall vet jeg om noen som kommer til å få den PERFEKTE julegaven eller bursdagsgaven i år, har nemlig en mamma som ikke spiser gluten og som nok innerst inne i hjertet er en veganer ;) Gleder meg til å se den for min egen del også altså :-)

  PS. Har du noen smarte tips til sunn mat å ta med på reise? Jeg reiser i perioder flere dager i uka i forbindelse med jobb, og da er det ofte litt ymse hvor godt utvalg det er av sunn vegetarmat rundt forbi. Så det hadde ikke skadet å ha litt reserver med ett eller annet som holder seg utenfor kjøleskap i bagasjen.

  • Den kommer etter planen ut i mai :-) Reisemat ja, det er en nøtt å knekke. For et par tre dager klarer jeg meg fint, utover det kan det bli litt verre uten kjøleskap. Jeg skal prøve å huske å skrive om det. Minn meg på det hvis det går lang tid uten at innlegget kommer.

 9. Åååååå, HURRA!! Dette har jeg hørt rykter om, og jeg gleder meg vilt!! Du er så flink Silje! Det blir en sikkert en fantastisk bok.

 10. grattis! har reservert eit eksemplar for lenge siden. med ein gong vegetarforeningen skreiv om den.

 11. Yaay, så utrolig gøy! Gratulerer! Den skal jeg definitivt kjøpe til meg selv og i bursdag/julegaver til ca alle jeg kjenner :D

 12. Ååååh, NÅ blei jeg glad! :D Sååå spennende! :D Jeg gleder meg allerede, og skal definitivt kjøpe boka di. :D Lykke til med arbeidet! Du er så superduperflink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *