Janice og Jennifer 9-10 uker gamle

Ja nå begynner våre små fosterbarn å bli store, dere! :-) Den siste uka har de plutselig blitt lange i både kropp og bein, og det dundrer når de trampeløper og sloss over gulvet. For nå har de begynt å sloss, og det til de grader! Men de koser mye med hverandre også, så det er en viss balanse i det hele ;-)  Begge to er forresten reserverte, så to familier i Trondheim sitter spent og venter på at de skal bli 12 uker gamle og skal komme hjem.

Så her kommer ukas bildeboom av pusejentene:
Janice er den gråeste med de runde øynene, og Jennifer er den spragla som ser ut som hun har sminket seg rundt øynene.

Er de ikke bare helt fantastisk søte??? Jeg er så forelska! <3
Avslutter bildekalaset med et bilde jeg tok av Janice tidligere i dag, oppi skjerfkurven min på gangen.

 

47 thoughts on “Janice og Jennifer 9-10 uker gamle

 1. Så utrolig skjønne. Blir i skikkelig godt humør av å se på bildene. :D
  Er det sånn trenings rockering som ligger i senga forresten? Mamma har en sånn, men jeg får bare vondt av å bruke den. Hehe ;-)

 2. Åååå herlige sjarmisene! Vil fortsatt ha de, begge to….. Fine bilder Silje, sånne som kunne ha egnet seg i storformat på lerret. Spesielt nr 2 og 3 fra nederst. De er jo bare innertiere ;)

 3. Åååh, så nydelige! Høy ntaaaw-faktor i stua når jeg viste frem disse bildene til noen venninner, hihi :D

 4. Ååååååååå så skjønne dem e!!!! Du e så fantastisk flink å ta bilder!!!!!!! Ha ei super uke!!!! :) :) :)

 5. ååååå, eg sit her berre å kvin! Dei er så søte at eg trur eg dånar! Viser bileter til kjærasten min i HÅP om at han tek hintet! ;-)

 6. Heisann!

  Så flott at dere er fosterforeldre for disse fantastiske kattungene! Blir mo i knærne av bildene, og har lenge tenkt på å melde meg på som fostermor. Hvordan fungerer det ift jobb å ha disse kattene? Føler at en 8-16 jobb pluss trening og evt vennedates etterlater for lite tid til sånne skjønninger? Er det nok med 30 min om morgenen og 1-3 timer om kvelden?

  Håper på svar :)

  • Spør Dyrebeskyttelsen eller den organisasjonen du har tenkt å bidra i om det, de har nok et bedre svar enn hva jeg kan gi, for jeg vet ikke.

 7. Super innsats dere gjør! For noen nyyydelig puseluser, og fantastiske bilder!
  Nyt den siste tiden med dem .. :)

 8. De herligeste små kattepusene jo! Flere av de bildene kunne jo passet rett inn i bunken av gamle burdsdagskort jeg fikk til 10-årsdagen ^^

 9. Awww.. Hjertet mitt smeltet heeeeelt nå!! Noe så nydelig og nusselig? Gud, trodde ikke det var mulig.

  Babykatter tror jeg er noe av det søteste som finnes ♥

 10. Hei!

  Er det sånn at når du er krise/fosterhjem for katter fra dyrebeskyttelsen at du må være hjemme for det meste av tiden, eller kan du like vel gå på skole/jobbe samtidig, selv om du bli borte en del timer hver dag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.