Ikke testet på dyr: Leave-in balsam

 

http://images.iherb.com/GIO-07008-l.jpg

 

Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner (250ml), ca 30 kr, kjøpes her.

– Ingen ingredienser fra dyr, og er heller ikke testet på dyr
– Økologisk
– Botanisk (plantebasert formula)
– Inneholder så vidt jeg kan se ikke parabener

– Skal gjøre håret sterkere, mykere og gi volum
– Ha en liten mengde i håndkletørt rent hår og tørk.
– Drøy i bruk og gjør ikke håret tungt og fett (ihvertfall ikke mitt)

I håndkletørt hår syns jeg denne fungerer helt supert (anbefales ikke i tørt). Påførte den i lengdene. Lukter snop og gjorde håret mykt og fint. Det liker jeg godt med dette merket, Giovanni, produktene lukter så godt! Volum merket jeg ikke noe av, men det skal noe til med mitt superglatte, tynne, nordiske og flate hår. Og hvilken pris! Det er jo ingenting! Designet på flaskene og etikettene er også fint og ser litt «profft» ut, det liker jeg. Det ser ikke sånn ut på produktbildene på iHerb, men de ser bra ut i virkeligheten.

Denne anbefaler jeg :-)

ps: Dollaren er på 5,77 idag, woho! Liker at den er lav for tiden, dere bør handle nå mens det varer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.