Iherbpakker

Det er ikke så ofte jeg viser fram hva som er i iherbpakkene jeg bestiller, så derfor tenkte jeg å vise dere innholdet i tre pakker jeg fikk i dag. Dette er igrunn et ganske typisk innhold, jeg bestiller mest mat. Mel, kokosmelk og kokosvann, te, ingredienser til kaker og sjokolade, nøtter, sjampo, balsam, showergel og bodylotion, ansiktskrem, og litt kosttilskudd som chlorella og mariatistel. Kjøper alltid ting som ikke er testet på dyr, samt så økologisk som mulig.

I disse pakkene var det
Tørkede fiken
Tørket mango
Tørket kirsebær
Chlorella
Mariatistel
Kokosvann
Kokosmelk
Genmaicha te
Ecover oppvaskmiddel (ikke på bildet)

Hva pleier du å kjøpe på iherb, hvis du handler der?

_______________________________________________________________________

Se iherb og nettshopping-guiden min HER.
_______________________________________________________________________

66 thoughts on “Iherbpakker

 1. Jeg pleier alltid å kjøpe tvp (textured vegetable protein, fungerer som «kjøttdeig», men er laget av soya), næringsgjær, EPA/DHA-tilskudd, diverse oljer til både mat, hud og hår (arganolje til huden og jojobaolje til håret er dritbillig på iherb, og økologisk!), diverse vegansk godteri, rå sjokoladekjeks etc.. Og så har jeg også bestilt litt vegansk sminke derfra, og noen helt fantastiske sminkekoster fra eco tools. Elsker iHerb!!!

 2. jeg handler så mye på iherb at det grenser til skummelt, det siste jeg bestile var larabars med peanut butter and jelly og peanuttbutter og choclate chip, barer fra raw revolution, shampo og balsam fra acure (kjempefornøyd!), deodorantsten, sure jelly beans fra yummy earth (fantastiske), vannflaske, body lotion fra organic indulgence med lavender og masse masse mer jeg ikke kommer på i farta!

 3. Har visst 4 pakker som er på vei jeg også, med rismel, solkrem fra Alba Botana , sukrin, håndkrem med argan nut oil(gleder meg til å prøve den, er fra Madre Labs, noen som erfaring med den?), Nutiva organic hemp oil, organic energy shot med sjokolade og bringebær (bestilte kun 1, har aldri prøvd den før), organic shelled hemp seed, hem power peanut butter og banan bars (heller aldri prøvd), Organic hemp lip tint , sinus relif tabletter fra A: Vogel,(solgte hans produkter når jeg drev egen salong, og er kjempefornøyd), Giovanni 3 in 1 shampo, body wash, bubble bath med cool mint lemonade duft , Giovanni flytende håndsåpe med tee three (aldri prøvd før, men bruker mye av dette merket), og Udos Choice for katter! Puh, man finner ALLTID noe man ikke visste man trengte (eller at det fantes) på iHerb!! handler egentlig ganske mye rart der , både rengjøring til hus og hjem, klesvask (bare ELSKER vaskemiddelet og skyllemiddelet deres med ylang ylang og tangerine…)

 4. Har akkurat kommet hjem fra posten med – ehh, «ukens pakke» :)
  Jeg handler utrolig mye på iHerb, elsker bare den butikk!. Hva jeg handler? Nesten lettere å si hva jeg IKKE handler der. :O) Har forlengst blitt VIP-kunde, så får 5 % på alt. Deilig det, og ikke noe som gjør handlelysten mindre.

 5. Er det slik at dersom man legger inn flere bestillinger så kommer pakkene separat og at man dermed kan unngå tollavgift? Åssen er den tørkede mangoen forresten? Saftig?

  • Har ikke åpnet pakkene enda, men sist gang jeg bestilte (da hadde de gammelt design på pakkene) var de veldig bra! Passe seig liksom :-) Og ja pakkene blir sendt separat, så det er bare å bestille i vei! hehe.

  • Ann-Kristin spurte om akkurat det samme som jeg lurer på. Hvordan bestiller man for å unngå tollavgift?

   • Klikk deg inn på iherbguiden jeg har linket til nederst i innlegget, der finner du det meste av info! Er det fremdeles noe du lurer på etter å ha lest der må du gjerne spørre igjen:)

 6. Iherb er vel noe av det beste jeg har kommet borti :-) og det har blitt ganske mange pakker derfra etterhvert, ja. Jeg pleier å bestille mye supermat som chlorella, spirulina, hvetegress. Elsker merkene til Pure Planet og Navitas, er jo minst halv pris på dem….og det er jo kjempedyrt å handle dette i Norge. Ellers går det mye i såper, kremer og kokosolje. Kjempefin blogg du har forresten :-). Har vært fast leser lenge, men aldri lagt igjen noe «tegn» :-p

 7. Alltid gøy å se hva andre handler på iHerb! Handler mest Atkins-barer, peanøttmel, Steviadråper og sukrin, men det er lenge siden sist nå, så ønskelisten er vesentlig lengre :)

 8. Jeg handler også en del der, men det går mye i det samme. Sjokolade ingredienser, shampoo og annen kroppspleie, glutenfri melblandinger, rawgranolabar, grønnepulver, yummi earth snop, tørket bær… Lista e i grunnen lang..

 9. Hmm, lenge siden jeg handler på iHerb nå, men må snart bytte over til en annen shampoo, så da blir det nok litt shopping igjen:p

 10. Ah, nå må jeg nesten handle litt der igjen jeg og, ukentlig pakker dumper ned :) jeg har gledet meg veldig til å lese innlegget du sa du skulle skrive ang de nye matintoleransetestene dine. Har du fortsatt lyst til å dele disse med oss? :)

 11. Jeg fikk pakke-lappen i dag så i morgen er det stor stas i stua..
  I denne pakken er det vaskemiddel fra GrabGreen, vitaminer til pusene mine fra Pet Naturals of Vermont,
  TVP fra Bob`s Red Mill og disinfecting wipes fra Seventh Generation… <3 Iherb
  Nå skal jeg inn å myse litt å se hva neste pakke skal bestå av.. ;o)
  Ha en finfin dag!!!

 12. Godt å se jeg ikke er alene om å handle litt for mye på iHerb. Kanskje vi skulle hatt en slags support group, seanse nummer 1 – «hvordan håndtere bekymrede kjærester».
  Jeg er i en slags utprøvningsfase på iHerb som liksom aldri tar slutt. For øyeblikket er jeg veldig gira på alt fra Acure Organics. Ellers har Laderbar mye godt, Peanut Butter Chocolate Chip er favoritten så langt. Så lenge det er vegansk så prøver jeg det meste!

 13. Godt å se at det er flere som går bananas på iherb. Jeg handler ganske mye der og har nesten alltid noen pakker jeg går å venter på, hehe :)

 14. Elsker Iherb!Kjöper greens(pure p)superfoods av ulike slag hamp,yacon ol(nuvita)alt av hudprodukte(liker spesielt Honesty organic,acai,badger,organic essens) ,shampoo,såper,kokos olje,törket kokos,kokos mel,törket mango(spesielt det;)woodstock sin),goji,inca,stevia,arom olje(til å blande med base olj,mandel olje,hamp olje,bokvete,te,krydder, noen urter,artisana nötte smör,kokos vann,granoula,eco tools,ulike raw prod mm men stort sett det det går på tror jeg:) Hander så å si alt:) God bedring Silje og takk for du deler,alltid spennende se ulike Iherb prod:)

  • Vi handler mye av det samme ser jeg! Og takk for det, feberen har roa seg i dag og halsen er ikke sår lenger. Nok snørr å ta av da, haha.

 15. Har nå bestilt mine første pakker på iherb, endelig! (brukte koden din selvfølgelig;)) Kjøpte forskjellige kroppspleieprodukter, senere kommer jeg nok til å bestille ingredienser til sjokolade derfra, med mer. Jeg lurer bare på en siste ting, er 200 kroner-grensen med eller uten frakten ($6 med IA)?

  • Takk for at du brukte koden! 200 kr i vareverdi, men går du over 200 kr, da må du betale moms på både vareverdi OG frakt. Sært, men sånn er det.

 16. Å jeg har ikke turt å bestille ennå, er inne på siden ofte har lyst men har ikke turt men må det ellers kommer jeg til å bli fattig! Er det bare meg som har en stor terskel for å begynne å bestille? Kan ikke Du komme hjem til meg når jeg bestiller ;) er så redd for å gjøre feil :D Har du noen gang hatt problemer med bestillingene?

 17. Venter på fem pakker nå! Endelig, det var lenge siden sist…
  Bestiller for det meste Supermat og nøtter og buljong og te og kropspleier og litt snacks og glutenfrie ting +++.
  Har tenkt å begynne å vise frem pakkene mine også, syns det er så gøy å se hva andre kjøper, så da er det kanskje noen som syns det samme tilbake :)

 18. Jeg driver jo egen helsekostbutikk i Spania, men likevel handler jeg en del på iHerb, for de har så mye morsomt. Og høyere doser på vitaminer! Det ligger en pakke og venter på meg når jeg kommer hjem fra ferie. Gleder meg!

  Ha en god uke! Og god bedring!

  Klem
  melissa

 19. Hva skulle man gjort uten iherb?;D
  Handler alt fra snacks til forskjellig meltyper og andre matvarer, hudpleieprodukter og kjekke matbokser der. Har blitt noen kroner på de få månedene det er siden jeg oppdaget iHerb ja;)

 20. De cherryene er såå gode. Pleier å bestille de jeg og:) Kjøper også økologisk mat, kosttilskudd (mest chlorella, spirulina, hvetegress og cholophyll), hudepleiesaker og dingser, de har jo så mye kult:D HIhi.

 21. Hehe, fikk 6 (!)hentelapper i dag, bestilte rett før påske, UTROLIG hvor kjappe de er nå om dagen!!:O :)
  Bestiller det meste fra iherb egentlig, bortsett fra ferskvarer, frukt, grønnsaker, dopapir og rismelk;) Vanlige produkter i pakkene mine er ulike meltyper og andre kake/snack-ingredienser, kokosvann, snacks, kakao, hempproteinpulver, linfrøpulver, greens, sminke, hår- og kroppsprodukter ++

 22. Jeg har fått hentelapp på min første pakke, så gleder meg til å prøve alle produktene! Det ble litt «basics» i første pakke for å teste, men holder allerede på å bestille en ny pakke..

  Det jeg husker: TVP, noen næringsbarer, næringsgjær, vegansk sjokolade.. Og en gratis sample på noe sjampo, tror jeg. Har du tips til hva vi bør velge som samples, forresten?

 23. Pakker fra iherb er gøy! jeg har 4 pakkelapper derfra nå faktisk :D Tok en STORHANDEL der forrige uke :D Så nå får jeg proteinpulver, omega-3 fra new chapter, no andre greier fra new chapter, stevia liquid, raw cookies og en del produkter fra Walden Farms

 24. Jeg har også begynt å bli en stohandler! I begynnelsen bestilte jeg kun spirulina, hvetegress og chlorella. Nå er jeg blitt dratt med, og vil helst bestille alt jeg kommer over. Jeg ha veldig mange intoleranser, så da er iHerb topp på forskjellige matvarer jeg har savnet. Billig og stooort utvalg :-) Sist gang mottok jeg 8 pakker samtidig, du kan tro postbudet lo! Har bestilt raw granola, raw proteinshake, raw barer, brun ris spaghetti, sjokolade ingredienser, litt sminke og forskjellig nøttesmør. Du har forresten en veldig fin blogg, er innom ofte og har prøvd ut endel av oppskriftene dine, har bare ikke kommentert så mye! :-)

 25. SELGER!!! Dette er vel det rette forum for raw food elskere til å selge hverandre : Jeg har desverre fått en del barer av en venn som kjøpte feil sort på Wholefoods i USA, jeg er allergisk mot de – cashew nøtter.
  Merke er : Raw Revolution-12 barer i esken ( se på iherb) hver eske koster 20 dollar og jeg har 2 esker. Men Spirulina/ cashew og coconut/agave. Legg igjen kommentar hvis det er av interesse. Bor i Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *