iHerbJULAFTEN! + litt nettshoppingtips


Når jeg kom hjem fra yoga i formiddag ventet en gjeng på meg i postkassa.


Hentet mine nye venner hjem fra Bunnpris. Se det for deg, på ustrødde isholker uten sikt! (det gikk bra)


Heisann!


OH YEAH!

Her er alt fra spirulina til lunsjbokser, shakere og snacksbeholdere med kjøleelement og talgelys, fruktvask både i spray og servietter, gojibær, aloe vera konsentrat, vaniljebodylotion, spireglass, hårprodukt til teg, shaker med kule i, bl.a. Hi hi. Skriver om ting senere. Noe spesielt dere vil høre mer om? Gleder meg spesielt til å prøve de tingene meg kjølelementer i, og spireglasset. Har en sprieboks fra før, men morro og prøve et glass som er beregnet på det også. Ah, jeg elskeriherb altså! Ting er så rimelig der :-)

Og til dere som alltid lurer på dette med toll, ikke toll, moms og avgifter og frakt – Hold dere under 200 kr i vareverdi så er det ikke noe stress. Går dere over 200 NOK må dere betale moms på både vareverdi og frakten + avgifter, og du får pakken din minimum en uke senere pga dette. Det er faktisk sjeldent toll på varer (det er forskjell på toll og moms). Så igjen, for å slippe alt dette, bestill aldri over $30 i vareverdi for å være sikker, så går det fint. Bruk valutakalkulator. Holder du deg under 1360 g pr pakke når du handler på iHerb.com blir det kun $3-4 i shipping også. Her er forresten en grei artikkel som tar for seg dette med shopping på nett.

Håper dette var til hjelp.
Ønsker alle en super dag! :-)

95 thoughts on “iHerbJULAFTEN! + litt nettshoppingtips

 1. oi! her var det mye spennende ja. Kunne trengt ei sånn flaske med kjøleelement på jobb. er så kjedelig å fylle på nytt vann hele tida bare fordi det gamle er varmt/lunka. Men det går faktisk an å fryse ned flaska med vann også, så er den helt gjennomfrossen til du kommer på jobb. Tar dog litt tid før man får noe vann!

 2. Jeg lurer på kosttilskuddene dine? Hva tar du enda? Jeg har prøvd å henge på med nattlysoljen enda! Fikk du effekt av den?

  • Nattlysoljen har jeg sluttet med siden jeg mest sannsynlig har for mye omega 6 i kroppen fra før. Kan skrive nytt innlegg om kosttilskudd snart.

 3. å, heldig! bestilte selv masse ting fra iherb for et par dager siden, endte med seks pakker. for det meste forskjellig superfoods da.. så må bare vente tålmodig på hentelappene nå.

  er veldig nysgjerrig på den lunchboksen jeg. skulle egentlig bestille den nå, men var utsolgt.

 4. Et lite spørsmål om netthandel, siden det virker som at du har god peiling. Hvis man handler noe til under 200kr, men det blir over 200kr med porto, må man betale moms da?

  • Sånn greier man kan spraye på for å vaske frukt og grønt ordentlig rent! Ikke prøvd før, og du vet, man blir fort revet med av iherbshopping ;-)

 5. Hei Silje!
  Jeg har bestilt meg både Chlorella og Spirulina på iHerb, og hadde gledet meg til å få det i posten, men i dag fikk jeg brev fra Posten om at dette var klassifisert som legemidler og ikke er lov innført i Norge :O

  Har du vært borti sånne problemer noen gang?

  • Det er ikke legemidler, de selger det jo på helsekost her i landet også. Du bestilte ikke Maca også, eller noe med for mye Dvitamin? Da kan det bli stoppet. Hvis du kun har bestilt alger kan du skrive til dem og si at dette ikke regnes som legemiddel.

   • Jaaa, det var det jeg tenkte også, så jeg sendte en litt sinna mail til posten med linker til urtelista til lovdata.no :P

    Det var kun Spirulina og Chlorella i pakken.

    Jeg krysser fingrene for at jeg får pakken min, jeg :)

    Hurra for at du vil skrive litt om alt det fine du har bestilt deg :D

 6. Åååå, så mye gøy du har fått i posten da! Blir glad om du vil skrive mer om både lunsjbokser, shakere, snacksbeholdere med kjøleelement, fruktvask både i spray og servietter, aloe vera konsentrat, vaniljebodylotion, spireglass, shaker med kule. Hehe, det var jo stort sett alt, men jeg synes dette så ut som utrolig kjekke produkter, og kunne da tenkt meg å høre mer om dem.
  Ha en super dag du også! :-)

 7. Så om du bestiller mange små pakker etter hverandre på samme dag hos iherb slår de dem ikke sammen?

 8. Hurra! Jeg fikk også en sånn liten gjeng nå nettopp, min første sending fra iHerb. Jeg gleder meg sånn, og jeg aner jo ikke hva som er i de forskjellige pakkene! Også skjønner jeg jo at jeg må ha med et par handlenett når jeg går til posten, ellers vil jeg ha problemer med å få de med hjem på holka.

  • Jeg har med både handlenett og saks i lomma vanligvis når jeg henter pakker, for det er pappkontainer på veien hjem så jeg slipper å ta med pappen hjem for SÅ å gå ut med den igjen.

   • Smart! Det skal jeg huske på til neste gang. Har papirbøtte rett utenfor huset, men det er jo kjedelig å gå ut en ekstra gang for det.

    I en av pakkene lå det Spirulina og Chlorella. Nå har jeg hivd i meg min første halve teskje med Chlorella – det smakte omtrent sånn som fjæra på hytta lukter. Høhø.

 9. Føler med din glede! Venter selv sådanne 5 pakker hvert øyeblikk! Ja iHerb er et fantastisk sted å handle. Eneste negative jeg kan si, er at de ikke har laget en «hukommelse» på deres hjemmeside. Man må skrive hele sin mailadresse hver gang, hvor den i alle andre nettbutikker popper opp, bare du taster det første bokstav. Vel, det er jo småting…. ;-))

   • Hvis dere tenker på innloggingen så har jeg ikke det problemet i Firefox. Jeg trykker nedoverpil og da står eposten der, så er det jo bare å velge, trykke enter, og da popper passordet opp i tillegg.

    Hvorfor det er «skjult» aner jeg ikke – er ikke en eneste annen side jeg kommer på som er sånn med meg.

 10. åååå så gøy!! Elsker slike pakker! Skal bestille en hel masse jeg også nå for nå er ønskelisten lang på iHerb :-D

 11. Hihi, jeg elsker å få pakker i posten, spesielt fra iherb :D
  Ble litt nysgjerrig på det spireglasset og shaker med kule :)

 12. Morsomt med pakke i posten! Bra du ikke bor så langt unna Bunnprisen da! Kunne fort blitt ekstremsport om du hadde gått lengre ;) (Neida, jeg er ingen stalker, men Ragnhild pekte på huset en gang vi gikk tur :))

 13. Hmm, henter du iherb-pakkene på posten? Mine kommer alltid på døra med DHL…hva skyldes det? Fyller du ut noe annet på frakt-rubrikken? Går automatisk på DHL hos meg.

  • Det er fordi vekten på pakkene dine er over 1360 g :-) Når det ikke er mer enn det kan du velge billig shipping eller DHL.

 14. Vil egentlig høre om alt, jeg! :) Men skulle jeg velge: Tingene med fryseelementer i + spireglasset.

 15. Ååååh, misunnelig! Jeg venter på én pakke jeg da, bedre enn ingenting ;) Vil gjerne høre om lunsjboksene og spireglasset. Vurderte å kjøpe meg et spireglass jeg også, men så tenkte jeg at et vanlig glass med netting over istedet for lokk må vel også gjøre nytten?

  Kom meg ikke på yoga i dag forresten :( Ble hektisk med skolearbeidet (igjen!). Heldigvis er fotomaraton over etter denne uka :)

 16. Ojojoj! Jeg har også fått pakke i dag, har ikke hentet den ennå så jeg aner ikke hva det er. ;)
  Lurer litt på om jeg skulle kjøpt en slik matboks jeg også!

 17. Oi, takk for tipset! Alt du lærer meg!:) Skal prøve å få pakkene under 1360 gram da- syns ofte frakten blir litt vel dyr ja, haha.

 18. Masse spennende!:) Skriv gjerne litt om alt, hvis du gidder da:) Var det bra på Yoga idag forresten? Venter på en bok om Yoga, http://www.cappelendamm.no/main/Katalog.aspx?f=10111&isbn=9788202332372 Må lese meg litt opp og prøve litt hjemme før jeg tør å gå på timer:) Du går på Bakklandet eller?:)
  Så kommentaren her over om at de stoppet pakken hennes, håper virkelig ikke de på Posten begynner å stoppe Clorhella og Spirulina nå… Da sprenges jeg i filler!

  Klem!

  • Nei jeg har sjekket ut spirulina og chlorella i lovverket, og det er ikke legemiddel. Det står merket som handelsvare, og da er det lovlig. http://www.lovdata.no/cgi-wift/ldles?doc=/sf/sf/sf-19991227-1565.html Trykk ctrl+f og skriv spirulina så ser du hvor på listen det står.

   Yoga var veldig bra, jeg skal begynne der tror jeg. Og hei, dra dit neste uke, det er jo gratis! Så får du prøvd. Folk driter i om du kan det eller ikke, er ingen som ser på deg likevel, alle er opptatt med seg selv :-)

 19. Vil gjerne høre om spireglass! Har litt improvisert spiring på gang i diverse beholdere i skapet, men gjerne høyre om meir skreddersydde løysinger :)

 20. Spennende! Det er så gøy med pakker fra iherb! Jeg venter selv på en ladning med godsaker derfra, gleder meg som en unge. Kos deg med stæsjet ditt. ;)

 21. Hei! Jeg fikk akkurat brev fra posten om at pakken min fra iHerb (1 boks Spirulina + 1 boks Chlorella) klassifiseres som legemidler og vil bli returnert. Ser du bestilte (og fikk!) spirulina, er det da chlorellaen – vet du? :)

 22. Sorry! Så nå det var diskutert allerede. Fant en side som omhandlet Spirulina (dog noe gammel) med denne teksten «Simply Spirulina (produseres av New Roots Herbal Inc og selges av Urtekompagniet AS). Inneholder mer vitamin B12 og vitamin A enn anbefalt døgndose jf. Kosttilskuddsforskriften. Produktet anses å være et legemiddel. Omsetningsforbud.» Rart at de sender til noen, vi andre får lage et opprop. Ha en fin dag =)

  • Hmmf, håper ikke dette er noe de vil begynne med nå altså, å stoppe alger! Det selges jo på helsekost, man trenger jo ikke akkurat resept for å få kjøpt det der. Dette må undersøkes litt. Sender du dem brev og skriver at det ikke er det? Hvis du gjør det, fortell gjerne hva de svarer!

   • Chlorella står også merket med «H». Da er det jo lov, eller er det jeg som misforstår? Kan flere se på det så vi blir sikre sammen?

 23. Jeg gleder meg virkelig til jeg blir 18, så kan jeg også shoppe på nettet ^^ Om jeg skal kjøpe noe nå, må jeg gjøre det via mamma, og hun har litt sånn kjøpe-på-nett-fobi… :P Da kan jeg også kjøpe ting jeg trenger for å lage alle de herlige rettene du har oppskrifter på! ^^

 24. Å, mye spennende! :D
  // Søta:D Bare tegner på dem med den brune øyebrynspennen fra H&Ms eget merke:>

 25. Ohh jeg vil ha de pakkene! Elsk. Hva er de gule «pinnene» (eh) nede i venstre hjørne? Med den palma på? Den var jeg litt nysgjerrig på hva var :) Ellers vil jeg også gjerne høre litt om alt! :D

 26. Hohoi, for en fantastisk dag :) Jeg lurer på gojibærene… Jeg bestilte fra gojiking, og synes de er skikkelig vonde, klarer ikke bli venn med smaken. Og jeg drikker spirulina bar… Hvordan smaker de fra iherb?

  • Å syns du det?? De jeg fikk fra gojiking sist var søte og gode syns jeg. Bløtlegger de selvsagt, smaksmessig kan ikke tørre og bløtlagte sammenlignes. Men syns ikke de var blandt de værste tørre heller. Syns disse fra navitas var ca likedan.

 27. Skriv gjerne om alt :D
  jeg handler på iherb stort sett på bakgrunn av dine anbefalninger. Synes det er så vanskelig å finne frem der :)

 28. Har akkurat handlet i dag, og portoen er kun på 3 USD inntil 31. januar! :-))

  «International Airmail $3.00
  Orders up to $80.00, and 3 pounds (1360 grams)
  Flat $4.00! Very Reliable, But No Tracking
  Takes 1-4 weeks, 10 days to Europe and Pacific
  Flat $3.00, Ends January 31st!»

 29. Forresten, i forhold til å kjøpe helsekost som evt. er merket som «legemiddel», er det forskjell på å kjøpe det fra USA (som betegnes som 3. land), og å kjøpe det fra et EU/EØS-land. Det du altså ikke kan kjøpe fra USA, kan du fint kjøpe i f.eks. England eller Sverige.

 30. Vil bare si takk igjen for at du fortalte det om 1360 grams- regelen. Har sett det stått, men ikke bitt meg merke i det, har vært mest opptatt av at man må handle for under 200 kroner. Men NÅ blir det billig nå! Og det er jo ikke bare bra, for nå blir det jo så billig at man bare handler og handler, hehe- ting man egentlig ikke trenger:D Etter at jeg fant ut dette i går, har jeg bestilt 3 nye pakker!!;)

  Ellers vil jeg gjerne at du skriver litt om lunsjboksene, shakeren med kule (mot vanlig shaker) og veggie wash’en:)Og angående spirulina; funker det like greit å ta tabletter som pulver? Please si ja, for nå er jeg så lei og kvalm av den grønne morgendrikken min!;)

 31. Ah… herlig pakke(r).
  Jeg må innrømme jeg ble litt nysgjerrig på den snackbeholderen med kjøler.
  Har bestilt fra Iherb tidligere. Men da har det vært div kosttilskudd.Ant ikke at de hadde så mye spennende.
  *klø i visakortet*

 32. Har blitt litt inspirert av postene dine om de forskjellige kosttilskuddene, men jeg lurte på om du vet noe om hvetegress, spirulina og allergi? F.eks om man er allergisk mot vanlig gress, pollen osv, kan man da være allergisk mot hvetegress? Har søkt på nett og spurt i helsekost, men er ingen som vet. Bare lurer, for når jeg hører «gress» tenker jeg automatisk på pollen og kløe :p Litt kjipt å bruke masse penger på noe, og så reagerer man, så jeg lurte på om du vet om noen som har reagert negativt på det?

  • Jeg har ikke hørt noe om det altså. Har sjekket hvetegress mtp gluten og cøliaki, og det er trygt. Det står på trygg liste til NCF. Jeg foreslår at du sender supernature (det er de som har hovedimport fra pure planet her til lands) eller direkte til Pure Planet en mail og spør jeg :-) Men det jeg har lest er heller at allergier osv forsvinner! Jeg har ikke allergi selv så kan ikke si noe om det.

 33. Oj, så dum jeg var nå! La akkurat inn min første bestilling hos iherb, men glemte selvfølgelig rabattkoden! Uansett, utrolig bra side! Har kjøpt acai som kosttilskudd til 299,-, men på iherb kostet det jo bare en brøkdel. Tusen takk for tips :)

 34. Jeg bestilte akkurat spirulina fra iherb, men fikk beskjed av tollvesnet at jeg ikke kom til å motta pakka mi fordi jeg kunne ikke importere legemidler fra utenfor EØS uten spesialtillatelse. Noen som har vært borti dette problemet før?

 35. Hei, du jeg lurte på en ting. Når du bestiller fra Iherb og holder deg under $30 og 1360g, hva gjør du da om du vill ha mer? Betaler du, for så og handle mere? eller må du vente en stund til pakken er sendt, så de ikke blir pakket sammen, før du handler mer?

  • De pakkes ikke sammen, det har ihvertfall aldri jeg opplevd. Jeg bestiller flere små pakker, gjerne 3-4 i slengen.

 36. Ok. Tuuusen takk :) Setter stor pris på det! Er liksom ikke mye man får kjøpt om gangen med en såpass lav vekt/sum, så må iallefall ha 2 pakker til tror jeg :) Takk igjen!

 37. Fantastisk blogg! får masse inspirasjon og gode tips:) Har bestilt endel fra iherb nå..Hvor lang tid ca er leveringstiden?

 38. Hei du!

  Eg lurar på kva du syns om den veggie-wash saken? Fungerar det? Har sett reklame for det i eit amerikansk vegetarmagasin, og det såg lovande ut.

 39. Jeg er også helt ekstatisk over iherb!!!! Ser at noen har problemer med Spirulina. Jeg kjøper det i pulverform fra shopping4net.no. Koster 6 kroner i porto. Og bestiller man for over 200 kroner fra dette nettstedet, deler de opp bestillingen så det blir billigst mulig med frakt og toll. Varene kommer fra Sverige, så her er det mulig å harryhandle hjemmefra! Jeg elsker dette nettstedet.

 40. Siden iherb har sluttet med Pure Planet spirulina pulver. Hvilket merke kan du da anbefale??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *