iHerb-favoritter: Dusjgel og bodylotion

Shikai Moisturizing Shower Gel, Cucumber Melon, 12 fl oz (238 ml) $6,91. Kjøpes her.

 

Shikai Hand & Body Lotion, Cucumber Melon, 8 fl oz (238 ml) $5,75. Kjøpes her.

 

 

 

 

 

 

 

Disse to har jeg brukt en stund nå. Jeg nevnte dusjsåpen i et innlegg for en stund siden også. Dusjsåpen passer både til menn og kvinner fordi lukten er frisk, ren og fruktig. Både jeg og teg bruker den :-) Dusjgeléen er laget for å ikke tørke ut huden, og inneholder et par økologiske ingredienser. Ingen parabener såvidt jeg klarer å se utifra innholdsfortegnelsen. Heller ingen testing på dyr og ingen animalske ingredienser. Har lyst å prøve disse i noen av de andre luktene som finnes, men har ikke kommet så langt enda.

Har du prøvd noen av disse? :-)
Har du andre å anbefale?

8 thoughts on “iHerb-favoritter: Dusjgel og bodylotion

  1. De må nok testes ut :) Jeg lurte på en ting angående juicing. Hvis man ikke kjøper øko epler, bør man ikke da fjerne skrotten før man juicer? Jeg har hørt om en lege som sa at mye av giften/sprøytemidlene samler seg der, og det frister ikke å få det i juicen. Har du peiling? :)

  2. Jeg kjøper masse produkter fra Desert essence; shampo, dusjsåpe, bodylotion… spesielt det som har kokos i seg er jeg helt vill etter (coconut hand and bodylotion fks); lukter suverent godt! Kjøper det på Whole Foods her i LA, men det finns sikkert på iHerb oxå

  3. Jeg har prøvd den såpen som lukter sandelwood, og bodylotion med vanilje. Begge var veldig gode :)

  4. Jeg bruker shampo, Color Reflect, i denne serien, absolutt favoritt! Den er for rødt, rødbrunt hår – skummer masse uten sls, lukter digg og gir bra resultat. Skal absolutt teste ut flere produkter i samme serie! Ha en fin dag:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *