If you do the things you need to do

If you do the things you need to do
when you need to do them
someday you can do the things you
want to do
when you want to do them.

I går fikk jeg printet jeg bestilte hos Volume25 på Etsy. SÅ fint! Trykket på tjukt lerret-tekstil, og fargene er nydelige. Printet fikk flytte inn i den ene rammen jeg fikk tak i på loppisen til Dyrebeskyttelsen for noen uker siden, og selv om størrelsen ikke passer helt så ble det fint likevel. Det henger over kjøkkenbordet så jeg kan se på det dagen lang. Diktet er så symbolsk for meg i forhold til situasjonen min nå, og den minner meg på grunnen til at jeg aldri gir meg.

Thank you jess, I absolutely LOVE it!

:-)

30 thoughts on “If you do the things you need to do

 1. Utrolig fin ramme, og diktet er spot on også for min situasjon for tiden:p Viktig å tenke at noen ting bare må gjøres for at man skal få det bedre i fremtiden..:)

 2. Veldig, veldig fint! Og det passet perfekt i den rammen der, syns jeg. Lucky you! :D

 3. Så nydelig dikt og den flotte rammen da!

  sv: Ja, en god kopp kaffe slår aldri feil, og hvis det er en god stund siden sist så tror jeg man blir mer opplagt av en kopp kaffe enn alkohol. Fytti, man blir gira av koffein ;) Derfor det ikke er bra med for mye ;);)

 4. åååå til både rammen , diktet og heile greia! tror mange finner inspirasjon og oppmuntring i akkurat disse orda:) takk for at du deler dem

 5. Ååh, så vakkert dikt. Og inni ramma ble det jo helt nydelig. Kunne tenkt meg ett sånn bilde med tekst på jeg og. :D Tror jeg må ta en titt på nettsiden hvor du kjøpte det. Men hvordan betaler man der? :)

 6. Å, du har fått bildet ditt. Og så fint det ble i den ramma:)

  Hvilken plattform bruker du nå forresten? Er det wordpress?

 7. Heei! Digger monstrene dine! Men kan du ikke lage flere kjøleskapsmagneter?:) Kunne virkeligt trengt noen nye, å noen monstre hadde absolutt pyntet opp;)

 8. SV: Takk søte Silje for lang og oppmuntrende kommentar! Varmer i høstmørket! Ja, du har så rett. Jeg ble faktisk sykemeldt forrige vår pga magetrøbbel. Hadde vondt konstant. Og det var faktisk legen som sa at kroppen sier fra nå, fordi du er nær å bli utbrent. Lang historie det der, men det hele endte med at jeg sa opp og skiftet jobb. Noe jeg ikke har angra et sekund på :D Så det er så sant, man skal være glad for at kroppen tar en time out nå og da for å si ifra/reparere seg. Føler meg bedre allerede… Ja, har satsa mye på supermat det siste halvåret og har virkelig merket virkningen. Er sjelden syk, og blir jeg det går det heldigvis fort over. Digger min nye livsstil med supermat. :D

  God helg til deg også! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *