Husker dere monstrene?

Dere har vel ikke glemt monstrene mine? :-) Her ser dere noen av dem som er i eplabutikken min akkurat nå. Utover høsten vil jeg komme til å lage flere igjen, det er jo så fin aktivitet å holde på med når det blir kaldere ute. Da vil jeg ta imot spesialbestillinger også, hvor du selv velger farger og fasong.

Og er du som meg, som eeeelsker å planlegge, så kan jeg tipse om at det er 3 mnd og 3 dager igjen til julaften. Just sayin ;—))

Besøk monsterbutikken NÅ.

13 thoughts on “Husker dere monstrene?

  1. Selvsagt husker jeg monstrene!:D Jeg sitter å venter på at den perfekte for meg skal dukke opp, og DA skal den kjøpes!:)

  2. Har lagret link til monstrene dine, skal bestille om ikke så lenge tenkte jeg, nærmer seg jo jul og julegaver! ;-) Lager du enda kattemonstre by request forresten? At jeg kan sende bilde eller beskrivelse av kattene mine også lager du dem som monstre? :-)

    Litt tidlig i september kanskje, men i år som i fjor må du gjerne lage et innlegg med julegavetips, du var så flink i fjor at reprise/ny utgave ønskes svært gjerne! :-)

    • Jada bare send kattebilder!. Jeg kan være litt treig med å få laget dem av og til, bare så du vet det ;-) Men rekker det godt innen jul!! hehe. Skal lage litt i dag tenkte jeg, og sikkert i neste uke. Julegavetips kan jeg også helt sikkert tipse om når det nærmer seg.

  3. Jeg har jo to monstre fra deg jeg, et jeg kjøpte for et par år tilbake og det jeg vant i giveawayen (som gav meg en eksplosjon av besøkende på bloggen min, woho!). Første monsteret mitt klarte jeg å miste i gulvet første dagen slik at det knakk ene foten.. Ble blank teip over, fungerte helt OK så lenge jeg ikke brukte den :p Det andre jeg vant er helt friskt, og jeg elsker det! Jeg er så glad i de med blomster på <3 Du er kjempeflink og en inspirasjon :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *