Hugo Naturals produkter

Min nye iherb-favoritt! Jeg er blitt helfrelst Hugo Naturals-fan, her er mine to favorittlukter så langt. Dere vet at jeg elsker det meste med vaniljelukt, og denne sprayen med vanilje og søt appelsin er fantastisk! Lukter mye mer vanilje enn appelsin. Lukten forsvinner ganske raskt desverre, men åååååh så god den er! Sprayer meg flere ganger daglig ;-)) Og den andre babyoljen med vanlje og kamille, åååååååååå den er så god! Kjempemild lukt, og den trekker inn i huden på et blunk. Bruker den faktisk som håndkrem. Skal bestille meg duftspray av den også. Også har jeg bodylotion, dusjsåpe og håndsåpe med vaniljeappelsin på vei i posten. Hihi.

Natulige ingredienser, ikke noe kunstig, parabenfri, vegansk, ikke testet på dyr.


Bor du i Trondheim kan jeg tipse om at Zenit Yoga selger masse av produktene man finner på iherb. Stilig!

Har dere også oppdaget dette merket? Elsk!
______________________________________________________________________________
HER finner du nettshopping og iherb-guiden min.
______________________________________________________________________________

 

9 thoughts on “Hugo Naturals produkter

 1. Hej Silje.
  Jeg har ikke læst din blog i et års tid og da jeg så fandt den igen her om dagen blev jeg positivt overrasket.
  Du holder stadig et højt niveau med lækre billeder og gode opskrifter. Og derudover må jeg lige tilføje at jeg blev helt chokkeret over dit udseende – så utrolig smuk du er blevet, og øjenbrynene klær dig svært godt.
  Mvh
  Julie

 2. Har brukt den misten som spray på toalettet…kremt..men nå skal den få oppgradert status og flytte til skrivebordet;) hihi! Ikke minst skal jeg prøve den med vanilla /orange , har bare med lavendel for øyeblikket…

  Vet du forresten om noen solkremer /lotion som fungerer fra iHerb eller Helios? Skal til Cuba i julen og vil helst slippe og bli svidd julegris, men heller ikke full av giftstoffer fra kommersielle solkremer.
  Håper du har det fint<3

 3. Elsker vaniljeduft! Ble litt skuffa over duftlyset med vanilje- og appelsinlukt fra Hugo Naturals da (det lukter ingenting…), kanskje jeg må prøve sprayen. Kjempefint å ha en duftspray uten syntetiske ingredienser, noen ganger blir parfyme litt voldsomt.

 4. Dette merket liker jeg også! Bruker lavendelsprayen på puta mi, og det hjelper meg å roe ned om kvelden. Deeeilig. Men du, jeg har ei sånn lita flaske med vanilje og søt appelsin som jeg har brukt sånn 5 spruter av eller noe – jeg greier ikke den søte lukta, hehe. Send meg en mail med adressen din om du vil, så kan du få den av meg. :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *