HOLA! Mallorca [del 1]

Å reise vekk fra underkant av 30 grader og sol på Cala Millor til 8 grader, vind og regn i Ålesund var…….. Kaldt. Hadde SÅ lett vært der ei uke til! Ubeskrivelig godt med sol og sommer for en trøtt og kald kropp. Ferien har vært kjempefin!


Strandpromenaden første kvelden.


Utsikten fra hotellrommet.


Utsikten fra solsengen<3


Hotellhagen


Mamma er tøff og bader mye.


Jeg er frossenpinn og badet tåa.


Jeg vant!! :D


Inspirert av Bente med solbrillebilde 8-)


Prøvde å være sporty og slå hjul.


Før solen sto opp siste dagen.


Da gikk vi tur i det fine lyset. Det er helt magisk å gå tur før soloppgang, det er en helt spesiell ro i luften.


Pippen sin fot, og min sin fot.


Det ble litt shopping på turen også, både på Cala Millor og på Taxfree.


Hjemme, etter 10 timers reise.

Litt om stedet: Cala Millor ligger på østkysten av Mallorca og er et lite sted med en hoved(turist, butikk og resturant)gate og masse hoteller rundt. Finkornet sandstrand og langgrunn sjø, nydelig strandpromenade med egen sykkelsti og masse benker man kan sitte på. Et ganske oppbygd turiststed, men ikke av de mest stressende, noe som er behagelig. Mye innfødte som bor der. Det er helt enormt med tyskere der!! På hotellet vårt var vi 5 norske, 5 svenske og minst 200 tyskere (med all inclusive såklart) som spiste og drakk så mye at jeg aldri har sett noe lignende (og for å si det sånn, de var utseendemessig preget av livsstilen). Resturanter har tyske menyer, alle kelnere og butikkansatte snakker tysk, og de ser på tysk tv. Så det kan være greit å være litt obs på om man velger Mallorca, her har tyskerne gjort sin entré. Ellers skal jeg skrive et innlegg om Cala Bona, som er nabo»bygda» til Cala Millor. Et kjempefint sted, og etter min mening mye finere enn Cala Millor.

Hørte at været hjemme i Trondheim og Molde var helt forferdelig mens vi var borte :D Vi reiste med andre ord på et godt tidspunkt. Men slapp av folkens, jeg tok med sola hjem i kofferten så nå blir det ordnings.

Del 2 (om Cala Bona) og Del 3 (mat og drikke) kommer senere.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *