HOLA 2011!

Her er min nyttårsaften, fyllt med vegetar tapas og masse fine folk:


Alle tok med litt, og det ble vanvittig mye mat! Vi var 9 stk, men kunne lett mettet 15.


2010’s siste middag. NAM!


Varm eplejuice med masse digg krydder som kanel, vanilje, nellik osv + kokoskrem.


Godt nytt år!


Og den som skulle lure på hvordan Rastus hadde det, så kan jeg fortelle at han var med i gjengen hele kvelden og natta, og nektet å ligge andre steder enn midt i blandt allesammen i sofaen. Haha.

53 thoughts on “HOLA 2011!

 1. Åh, for en herlig feiring! Det virket utrolig koselig, og så all den maten! Åh, digg! Jeg tror, håper og vet at 2011 blir et flott år for deg Silje. Tankene dine er det du selv som bestemmer over, og positivitet finnes rundt deg over alt! Godt nyttår:*!

 2. Åh, det så ut som masse god mat :) Pga. svært dårlig planlegging måtte jeg&kjæresten improvisere som faen, og lage nyttårsmiddag av det lille jeg hadde i skapene. Det ble en sliten lakseburger med salat.. De som kom for å feire med oss senere, hadde spist ei pølse fra shell. Hahahah… Men kvelden var super likevel :)

  Godt at katta også koste seg i selskapet ;)

  Godt nyttår!

 3. Det øverste avsnittet du skriver, er som å lese om meg selv. Bare det å lære seg å tenke slik er en utrolig viktig erfaring å ha med seg. Det så virkelig ut som en nydelig middag, så utrolig mye god mat! Godt nytt år! :)

 4. åh, godt nyttår vakre! Hurra for at du klarte alle ynskjene frå i fjor! Eg kjenner eg blir skikkeleg glad og stolt! Totusenogelleve vert fabelaktig! Alle fine tankar <3

 5. Haha i øl glass! Hva var alt detta da? Mye grønt iallefall! Ser ut som du har kost deg. Har forresten helt samme oppfatning av året som deg, dette må bli beder.. Uansett, godt nyttår!!

 6. Tanker (positive og negative) er kjempeviktige, jeg skal jobbe med dem, og 2011 skal bli bedre enn 2010! Nyttårsforsetter tror jeg er meningsløst å skrive for min del, har lett for noe en MÅ følge, slik at livet blir lite impulsivt. Mat er medisin, PP’s hvetegress skal fortsette og drikkes, muligens skal mer helsekost prøves ut. Tart Cherry er forresten på vei i posten til meg=) Hvordan bruker du denne? Åpen for tips=)
  Forresten, hvilket foto kamera bruker du?
  Riktig GODT NYTTÅR, Silje!
  Mvh Veronica

 7. Godt nytt år, Silje!:) 2011 skal bli best;)

  Det så kjempekoselig ut hos dere, vi hadde en rolig nyttårsfeiring med middag hos foreldrene mine og så hjem og passe på skremte pusekatter som er redd for fyrverkeri stakkars.

 8. Nam nam, dette så utrolig godt ut!! Hadde vært flott om du kunne lagt ut oppskriften på kokoskrem. Fikk lyst til å prøve meg på varm eplejuice selv :)
  Godt nytt år! Gleder meg til å følge med på bloggen din i 2011 også

 9. Haha, jeg liker superdrink i Dahlsglass :D

  Godt nyttår, håper det blir fantastisk for deg! 2010s lærdommer vil hjelpe deg i 2011! (:

  • Fra mine fantetider det der, når jeg alltid naska med meg ølglass hjem fra byen. Haha. Hobbykleptoman i fylla ;-D
   Ønsker det et godt nytt år også!

 10. Hahaha, elsker blandingen av ølglass og algedrikk.

  Godt nyttår, håper 2011 blir supert :) Gleder meg til å følge deg videre, søte Silje.

 11. Først: GODT NYTTÅR!

  så: Du har vært utrolig flink i år Silje! En stor inspirasjon, virkelig! Du har jo fått meg til å være litt mer fleksibel på kostholdet ved at jeg blant annet har fått lurt inn litt vegetarfarse i maten min. Jeg tar få, men viktige steg i riktig retning, med mye innflytelse av dine fristende matinnlegg :)

  Det også veldig sant det du skriver helt i begynnelsen av innlegget her. At en bare må ta tak i seg selv og gjøre det selv. Det kommer ingen og redder deg eller gir deg vidundermiddelet som gjør alt bra. Sånn blir det med kostholdet og vekta her i hus også. Det er ingen som gjør det for meg, ingen middel for det, jeg bare må gjøre det selv, begynne på den tunge veien dit, for det blir ikke lett, men det må gjennomføres…

  Gleder meg veldig til å fortsette å følge deg i 2011 ( og du, blogg når du føler for det og prøv å ikke la deg bli superstressa av lesertall, statistikk osv.) Vi elsker deg og bloggen din uansett <3

  Håper vi møtes noen ganger i år også. Du er ei topp jente! Og jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg gjennom bloggene våre!

  Jeg er ganske imponert over at dere fikk inn det svære bordet i leiligheten deres ja, lol :) Men feiringen så veldig bra ut!

  Godt nyttår Silje!

  Klem :)

  btw. Får du til å gå inn på widgets på dashboardet på wordpress? Skulle ha endret litt på sidemenyen min, men akkurat den siden nekter å la seg laste opp for tiden hos meg :(

 12. Godt nytt år!
  Kan du legge ut oppskrifter på tapas rettene? Så helt fantastisk ut… nam nam.

  • Ja kan gjøre det i morgen. Har ikke oppskrift på så mye av det, men kan ihvertfall skrive hva alt er fornoe!

 13. så fint!:) tippe Rastus skvatt te av fyrverkeriet:) svigermor mi sin katt e kjempeskvetten, og hu hadde logge flate på gulvet nesten heile kivelden!

  • Nei vet du, jeg tror ikke han brydde seg så veldig. vi var ute når de satte igang det kommunale fyrverkeriet borti høgget her, men jeg tviler på at han var redd. Han er ikke skvetten til vanlig, og bryr seg hverken om høy musikk eller noenting.

 14. Godt nyttår, og tusen takk for en super blogg.
  Oppskriftene dine har hjulpet utrolig mye etter jeg sluttet å spise kjøtt i mars, og nå etter jeg har gått på en skikkelig smell fysisk og psykisk har innleggene dine og kostholds råd gitt veldig mye fin inspirasjon !

  • Det er hjemmelaget børek! :-) Laget av mora til ene kompisen til teg. To typer, en med fetaost og spinat og en annen variant jeg ikke husker.

   • Den andre var med potet :) namnamnam. Får fremdeles vann i munnen av all den vanvittig gode maten! Sånt burde vi gjøre oftere ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *