Hjemmelagede raw godiskuler og mandelmelk!

Jeg føler meg crap etter, som Ina så fint kalte det, matfylla i går. Vet du, selv om jeg ikke drikker noe i helgene nå så føler jeg meg fyllesjuk på søndag. Jeg får hodepine, er kvalm, er alt som hører med å være fyllesjuk. Ja, utenom at jeg ikke har drukket alkohol da. Hahaha, hvorfor er det slik??

I går laga jeg mandelmelk for første gang, etter mjuuugly sin oppskrift HER. Det var veldig enkelt!

Når man lager mandelmelk sitter man igjen med en mandelmasse, og mandelmelk. Massen skulle jeg egentlig bruke til å lage en slags marsipan av og dyppe i sjokolade, men orka ikke i går så har lagt det i fryseren.

For i går ble det nok med de andre godiskulene jeg laget igjen!


De helt til venstre er dyppet halvveis i raw sjokolade, deretter i avskallede hampfrø.
De i midta er halvveis dyppa i sjokkis, og deretter i kokos.
De til høyre er rullet i litt himalayasalt. Og den fine klypa som ser ut som en fugleklo kjøpt jeg på fretex i går ;)

Vil dere ha oppskrift på disse kulene eller? De er SUPERGODE! Det er gøy å lage snop uten bruk av hvitt sukker eller andre snuskete ting. Kun naturlige og næringsrike ingredienser, kan det bli bedre enn det?

Her er sjokoladen, vrengt ut av formene fra Søstrene Grenes.

Må innrømme at jeg har lagt min elsk på godiskulene foran sjokoladen;) Får snart carobpulver i posten, kanskje sjokoladen blir bedre med det oppi? Her er innlegget fra første gang jeg laget raw sjokolade.

Har du prøvd å lage eget snop før eller?
Interessert i oppskriften på godiskulene mine?
:)

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.