Hils på lillepusen Solera fra Dyrebeskyttelsen

I går ettermiddag kom det ei lita pusefrøken som skal bo i fosterhjem hos oss til hun blir adoptert av en ny eier. Hun er 10-12 uker gammel og ble funnet vandrende langs en til tider meget trafikkert bilvei her i Trondheim. Finneren forbarmet seg over dette lille nurket, la ut annonse om funnet katt på Dyrebar.no, og tok vare på henne i ca 10 dager til Dyrebeskyttelsen tok over ansvaret. Hun er nett og lett som ei fjær, og har nydelige tegninger i pelsen fra svart til lys gråbeige. Hun er litt forsiktig av seg, men er ikke redd mennesker, så det er tydelig at hun ikke er noen villkatt. Hun liker å ligge på fanget mellom meg og dataen, eller i armkroken til teg. Hun vil ganske snart bli lagt ut på nettsidene til Dyrebeskyttelsen.

Her er en bildeboom av nurket:


I skrivende stund ligger hun slik, og strekker seg og maler. Søta! <3

Arti med kattunge i hus!

28 thoughts on “Hils på lillepusen Solera fra Dyrebeskyttelsen

  1. Å guri, så nydelig! Minner meg om en katt vi hadde hjemme da jeg var lita jente, som hadde samme farger og samme mønster. Fikk lyst på nå ja! Men må vel «nøye meg» med de tre jeg allerede har… ;)

  2. Noe så utrolig vakkert! Jeg er så glad for at hun får være hos dere :-) Hun er helt nydelig, og dere er vakre mennesker som tar dere av henne som er så liten og forsvarsløs.

  3. Oh myyy så søøøt! Hun ligner veldig på Isa da hun var liten, bare litt mer svart. Jeg fikk henne da hun var 13 uker, hun fikk være sammen mamman sin så lenge som mulig :-) Blir det ikke vanskelig å ta farvel med denne lille babyen da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.