Hils på katten Bessie fra Dyrebeskyttelsen!

Her er Bessie, ei superkoselig pusejente på underkant av 1 år. Hun kom til oss 16.februar.

Hun er så SNILL, og utrolig kosete. Ruller seg over på ryggen og maler og sikler. Hun kan ligge på sofaen heeeele dagen. Bessie fikk seg et hjem forrige søndag, så nå førstkommende søndag skal hun reise hjem til sin nye familie. Der skal hun bli søster til den unge kattejenta de har fra før, så det blir morro. Og btw, den turkise bodyen har hun på seg fordi hun ble sterilisert for ei uke siden. Jentene må ha på seg body så de ikke skal krafse borti såret på magen før det er grodd. Bessie hater bodyen og greier nesten ikke gå normalt siden hun syns den er så fæl. Stakkars lita ;-)

Så når Bessie reiser håper vi at vi får ny katt på besøk med en gang. Har ikke hørt noe, men krysser fingrene for at det kommer en ny en raskt.

http://dyrebeskyttelsen-trondheim.no/

Her er litt flere mobilbilder:

Fin ja? :-)

30 thoughts on “Hils på katten Bessie fra Dyrebeskyttelsen!

 1. Oi, hun er jo kjempelik min mamma sin pusejente, som også er litt under året og kommer fra dyrebeskyttelsen i Trondheim.. Vet du om Bessie har søsken? :) Øynene og uttrykket på det første bildet er klin likt!

 2. Aaw, så nyyydelig hun er. Minner meg om en av våre egne puser, Ella. <3 Hun er også helt svart med bare noen hvite fjon på brystet – litt mindre enn Bessie har. *Smelt*

 3. Aw, så nydelig! Gleder meg sånn til å få eget sted å bo! Da ryker det rett til Dyrebeskyttelsen for å adoptere! Knuser hjertet mitt hver gang jeg er der og så må gå fra dem…

 4. ihihihi, så søt Bessie er :-D Snuten ser skikkelig myk og fin ut :-D Og! Sååå søt når ho leker med myssene fra IKEA!

 5. himmel og hav, for en nydelig kattejente.

  som jeg skulle ønske at jeg hadde plass nok til å ha katt. og frisk nok til å ha hund.

  sukk.

 6. For et nydelig pusebarn!
  Skulle bodd i nærheten av meg du Bessi, så hadde du sluppet body – her er ikke body noe tema på dyreklinikken vi bruker i hvert fall. Litt slikking ble det jo på såret når vår kattejente ble kastrert – men ingen problemer i den forbindelse :-)

  • Lille Bessiefrøkena reiv av både plaster og rur på såret, så jeg tror body var greit å ha på henne. Men vi har erfart at katter takler body VELDIG forskjellig. Mens noen ikke bryr seg overhodet blir andre helt vippet av pinnen og greier nesten ikke å gå eller bevege seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *