Hils på Hemre

Her er ungkatten Hemre! Han er snart et halvt år gammel, og en skikkelig kul pus! Han leker masse, koser masse, er supersosial og veldig arti å ha på besøk. At noen kanskje ikke har ønsket å ha han lenger og forlatt han ute er for meg ubegripelig.


Her er han ca 10 minutter etter han kom hit. Rett ut av buret, og kasta seg over lekene. Ikke et snev av engstelse, klar for action!


Se fine haletippen hans

I tillegg til å være leken er han en veldig hengiven kosepus. Han eeelsker å bli nussa og klemt på.
Dette er med andre ord en ung herremann man lett blir forelsket i :-)

Vi har to andre småbebiser på besøk også, men de har jeg ikke fått skikkelige bilder av enda. Dere får se de senere.
___________________________________________________________________________

Er du eller noen du kjenner interessert i å gi Hemre (eller noen av de andre kattene) et nytt hjem tar du kontakt med Dyrebeskyttelsen Trondheim.
___________________________________________________________________________

10 thoughts on “Hils på Hemre

  1. Åh, for en nydelig pus! Jeg begriper virkelig ikke hvordan folk kan være så hjerteløse at de forlater dyrene sine. Jeg begriper det virkelig ikke.
    Da er det bra det finnes fantastiske mennesker som deg!

  2. For en utrolig nydelig pusekatt og han virker jo bare utrolig trygg og rolig<3 Han kommer til å bli et flott familiemedlem til en familie:)<3

  3. Så koselig med så fint pusebesøk! Kjempeskjønn er han<3 Noen mennesker skulle bare aldri skaffet seg dyr :( Bra han blir tatt godt vare på nå!

  4. Kjempefin pus! Det begynner å bli mange hjemløse puser her i Stavanger og, skulle ønske det var noe som jeg kunne gjøre,:(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *