Heldigvis går tiden fort

..for jeg savner så innmari våren, årstiden som er lengst unna vinteren. Savner at skogen blir grønnere og grønnere, ja så grønn som den kan bli, og de forskjellige fasene til markblomstrene. At man kan ha på tynnjakke og tynnskjerf uten å fryse så veldig. At dagene har dagslys med varmere lys enn blått novemberlys. Men nå er det straks jul, og månedene går fort. Nå stiller jeg meg inn på overlevelsesmodus, over og ut. Og plutselig, så er det vår igjen ♥

Bildene er fra juni, som var så kald at den opplevdes som tidlig mai.

Hvilken årstid liker du best?

31 thoughts on “Heldigvis går tiden fort

 1. Våren er heilt klart min favoritt årstid også! Heile kroppen kribler om våren! så fine bildene dine var, men kjenner at eg helst ikkje vil sjå slike bilder no når det er så lenge til vår :P Jula og er fin tid da:) bra vi har den å glede oss til no når frosten og kulda har innteke oss..

 2. På en måte har alle årsitdene sine sjarm. Må faktisk innrømme jeg er veldig glad i høsten. (som det fortsatt er her i Sør-England). Er litt deilig å kunne pakke seg inn i store skjerf og puste inn frisk kjølig luft.

  Okei, random spørsmål. Var innom eplabutikken din, så du hadde øreplugger (som jeg regner med at du har laget i fimo), er de lakkert eller behandlet på noen måte? Er det helt trygt å bruke det sånn rett mot huden? I så fall skal jeg vurdere å lage julegaver.

 3. Jeg liker nok høsten aller best, men egentlig liker jeg alle årstidene. Liker at det svinger :) Men november er litt mørk og tung, så gleder meg til desember og julekos.

 4. Så fine bilder!

  Jeg er i grunnen glad i alle årstidene, hver på sin måte. Men er nok som deg aller mest glad i våren. Da har man liksom alt det gode foran seg. Det er årets fredag :)

 5. Elsker også våren. Jeg synes det er vanskelig å velge mellom sommer og vår fordi jeg liker begge årstidene så godt. Gleder meg masse til våren kommer igjen!!! :)

 6. Min yndlingsårstid er både vår og sommer. Kanskje en slags mellomting. Sommerens varme og gode humør, blandet med vårens kreative og grønne outfit ^^

 7. Jeg er så sær at jeg liker høst best jeg.

  Ikke blendende lys til alle døgnets tider, ikke snø, frost, eller pollen (ikke at jeg er så innmari plaget, men sterkt sollys og småsåre øyne blir fort dobbelt så ille)… ikke julemas. Bare høst, passe temperatur til å gå mye utendørs i (det er det jo på våren og en kald sommer og da), ikke noe stress.

  Men høsten her er så kort ofte, nå hadde vi høst til midten av oktober. Da kom første runde snø. Kunne godt hatt h øst til nyttår jeg :)

 8. Jeg vet ikke hva slags årstid jeg liker best. Om sommeren liker jeg vinteren best, og omvendt.

  Forresten, når blir vinnerne av konkurransen som var bli trukket ut? :)

 9. Våren er min favorittid, men er også veldig glad i høsten. Men om høsten tenker jeg samtidig «snart-kommer-vinteren», og greier ikke slappe av å nyte høsten før det plutselig er ti iskalde og to meter snø. Nei, la det blir vår :) alltid.

 10. Våren! <3 Men jeg er glad for at vi har de andre årstidene også. Jeg prøver å fokusere på det positive med vinteren: den fine snøen, innekos med god mat og varm drikke, julestemning osv :)

 11. Åh! Våren <3
  Vinteren kan vere fin på sin måte, men ingenting slår våren! Men det er ikkje så lenge igjen. Tida går fort. Håpar eg.

 12. Vinteren er så mørk og lang! Den er fin, men litt for lang. Etter jul begynner jeg alltid å lengte til våren, jeg liker ikke januar og februar… Når våren er det det beste i hele verden! Jeg liker mars april mai juni juli august septamber oktober og desember.

 13. Syntes alle årstidene har hver sin sjarm jeg. Det er jo utrolig koselig å tulle seg inn i et pledd med en varm kopp kakao på kalde vinterdager. :) Men vinteren skulle gjerne vært litt kortere. Og sommeren litt lengre. Men siden dette er som det er får vi bare være fornøyde med det og gjøre det beste utav det. ;)

 14. Jeg liker best vår og sommer, fordi da er det varmt ute og da er ikke depresjonen så tøff mot meg. I tilegg er det Roskilde og Slottsfjell om sommeren! Det er nok da jeg har det best. : )

 15. Hei,havna tilfeldig i bloggen din, ser at vi skriver om mye av de samme tingene, jeg er også veldig opptatt av helsekost m.m. innom i bloggen din og leser av og til!
  Den er så koslig!
  Jeg skal kjøpe noe av deg på epla når jeg får råd! :)

  :D

 16. Jeg liker høsten best, alle de vakre fargene, krystallblå himmel og lav sol:) Tiden for vakre turer i fjellet.

 17. sv: Okei, tusen takk. Føler jeg har gjort det meste, men kommer «ingen vei» :/ men ordner seg vel ;-)

  Aww, herlige bilder ;-) Jeg liker sommeren veldig godt jeg <3

 18. sv: Jupp. Okei, tusen takk ;-) Har liksom fått beskjed at jeg må ta ALLE andre undersøkelser først, før jeg gjør det. Hmm..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *