HEI!

Bloggen slapper av, og det av gode grunner! Hverdagen min er forandret og jeg har ikke lenger tid til å blogge slik jeg gjorde før. Og årsaken er fin, jeg er nemlig tilbake i jobb! Jeg jobber nesten fulltid i et grafisk firma i Trondheim og jeg trives kjempegodt. Tenk at jeg jobber igjen! Planlegger jeg får jeg praktisert yoga og trent i tillegg. Omprioriteringen i hverdagen er betydelig, men verdt det. Jeg har mye mindre fri, men aldri følt meg friere.

Jeg har lyst å blåse liv i bloggen igjen, men først og fremst er jobbhverdagen viktigst. Jeg har ideer til bloggposter, masse iherbgreier å dele, en arti liten opptreden i et magasin å fortelle om når det nærmer seg, samt oppdatering om boka mi. Men alt til sin tid, det kommer når det skal. Jeg ser det fremdeles er en del besøkende her til tross for lite oppdatering, det er motiverende. Jeg har også en liten konkurranse til oss, den kommer iløpet av uka.

Her er kakebilder fra i sommer, vil dere ha oppskriften kanskje? ♥ ♥ ♥

Blogg-kakelag8

Blogg-kakelag-2

Blogg-kakelag-3

Blogg-kakelag-4

Blogg-kakelag

Hilsen I (som i jeg) ;;-D

 

68 thoughts on “HEI!

 1. Herlig å lese at du er tilbake i jobb… :o) Og fine krus med de sommerfuglene på.

  Ha en fin dag! :o)

  Monica M. B.

 2. Gratulerer så mye med jobb!
  Jeg må innrømme at jeg savner innleggene dine her på bloggen, men når hverdagen forandrer seg så forandrer også tiden man har til å gjøre alt, og noen ganger må noe prioriteres bort, hvertfall i en periode.
  Lykke til videre, Silje!

 3. Hei. Gratulerer med jobb Silje! :D kjempefint/bra!. og ja, gjerne begynn å skrive om ting og tang igjen i høst, ja til alt sammen. :) Ønsker deg en riktig fin tirsdag.

 4. Så hyggelig å høre, Silje! Fint å være i jobb for det betyr jo at du er i så mye bedre form!! :-) Det betyr også at den måten du har valgt å leve på fungerer. Gode ønsker fra meg som elsker chiarundstykkene dine :-)

  • Takk Hilde, og så bra! Hyggelig å høre. Levemåten fungerer veldig bra, uten endringene jeg har gjort hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

 5. Næmmen, så moro, Silje! Gratulerer så mye! Er veldig glad du ikke har glemt oss helt, men skjønner godt at jobben tar mye tid;-) Kos deg masse med den nye tilværelsen:-)

 6. Hei Silje! Så hyggelig å høre at du har overskudd til jobb og trening :) :)
  Hvilken yogatype gjør du?

 7. Yay!! Gratulerer med jobb! Det er så kjekt når hverdagen går som den skal. Jeg skal prøve å få til samme greia nå i høst, få litt mer struktur på ting, prioritere trening og ikke gi opp med en gang det butter imot (selv om dette ikke gjelder deg!!). Gleder meg til mer liv på bloggen! Klem frå i au ;)

 8. Åh, gratulerer med jobbing! Det er bra at du har det bra, hehe:) gleder meg til å sjå kva du finner på her på bloggen!

 9. Så koselig at du er tilbake på bloggen, og så bra å høre at du har begynt i jobb! Betyr det at du har blitt frisk av M.E? :-) Jeg lurer på hvordan det er i forhold til Nav når man har vært sykemeldt/ufør og så får seg en jobb. Får man ingen støtte fra de lenger (evt, mister uføretrygden man har fått)? Vurderer du å ta utdannelse etter hvert, eller har du allerede noe utdanning i forbindelse med grafisk design?

  • Rådfør deg ang din situasjon på nav. I know, ikke gøy, men vi to kan ha ulikt opplegg så kan ikke svare for hvordan du kan gjøre det. Jeg skal nok ta utdannelse etterhvert ja :-)

 10. hurra for å blåse liv i bloggen igjen :) Blogg når du føler for det, og ta det som en hobbygreie uten å føle press! Gratulerer med ny jobb!
  Og ja! JA JAA! Til oppskriften, den kaka ser helt nydelig ut!! :)

 11. Hei tilbake!

  Så fint å høre at du er i jobb og jeg føler du smiler gjennom bloggposten din nå :)
  Jeg følger med jeg, gleder meg til fortsettelsen!

  klem!

 12. Gratulerer så meget :D Håper at alt går som smurt ;) vil gjerne ha oppskriften, ser kjempegod ut <3

 13. Det er en stund siden jeg har vært fast leser av deg, men jeg fikk lyst til å komme tilbake nå.
  Selv om du har en liten bloggdvale er jeg utrolig glad for å lese at du er bedre, og i jobb!

 14. Silje, så gode nyheter at du er så mye bedre :) Jeg har fulgt bloggen din jevnlig lenge, men ikke vært den som har kommentert så ofte. Nå hoppa jeg innom igjen, og synes det var så fint å høre om framgangen og jobb og alt det der! Skal se litt på matbildene og oppskriftene dine fra arkivet nå. Har så dårlig matlyst for tida, så trenger inspirasjon… rumla litt i magen da jeg så kaka på bildet altså :)

 15. Hei!

  Har kikket litt på bloggen din og ser du er «fostermamma» for kattunger fra dyrebeskyttelsen. Har en stund tenkt at det kanskje kan passe meg, og lurte derfor på om du ville si litt mer om hva det går ut på? :)

 16. Gratulerer med jobb! Så bra det går fint og at du koser deg:) Tror man setter ekstra pris på ting tror jeg når man ikke har hatt de samme mulighetene som alle andre.

  Den kaken ser veldig god ut! Ville sagt ja takk til oppskrift om det ikke var at et liv i kollektiv gjør det vanskelig å lage sånne deilige kaker. Har kun stavmikser og ikke plass til annet, og ingen fryser.

  • Takk Inger :-) Du har nok rett i det.
   Jeg skal ha stavmikseren, kollektivet og ikke-fryseren din i bakhodet og se om jeg kan komme opp med noe bra som kan passe deg.

 17. Hurra, så bra!! Har ikke fått tid til å være innom så mye heller, har begynt på skole som jeg trives kjempe godt med! så fornøyd med at jeg turte å satse! Fikk helt hjertehopp når jeg leste at du har mye mindre fri, men aldri følt deg friere; det er så sant og jeg sitter med akkurat den samme følelsen! Livet forandres, og så godt det er når det er til det bedre! Det fortjener vi, endelig :)

  Og ja, vil gjerne ha oppskrift! (har brukt boka di mye – tommel opp!!)

 18. Hei, Silje :D
  Hvilken buljong bruker du?
  Og hvor kjøper du den :)?

  Ps. håper du oppdaterer snarest ^^,

 19. Blir så glad for å høre dette, smiler fra øre til øre på dine vegne :D
  Har sett så mange grusomme videoer fra PeTA nå at jeg vurderer å bli vegetarianer. Boken din er veldig inspirerende. Klem=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *