Hei og hade

Er innom en snartur for å fortelle at jeg skal ha datafri noen dager nå, og at jeg har forhåndskrevet noen innlegg som vil bli postet av seg selv mens jeg er borte :-) Fancy! Så det er bare å kommentere på innleggene selv om kommentarene ikke blir godkjent før jeg er tilbake! Tirsdag 3.mai åpner jeg dataen og er back on track (på ekte) i bloggverdenen igjen.

Snakkes neste måned! Hi hi

15 thoughts on “Hei og hade

  1. Kos deg masse- uansett hva du skal gjøre disse dagene:) Vet ikke om du skal bort på noe spesielt eller om du bare vil ta deg datafri noen dager, men uansett tror jeg det kan være en god idé for alle å koble helt ut fra data og blogging og sosiale medier noen dager innimellom og bare lade batteriene og ta vare på seg selv!:) Enjoy!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.