Hei der, kokeboken!

Boka for første gang

Fredag ettermiddag på Liebling i Oslo fikk jeg endelig møte den fine boken min for første gang. Å holde min egen bok i hendene, kjenne på lukten, følelsen av papiret, bla i den, se på bildene og tekstene jeg har skikkelig mye jobbet med, det var helt sprøtt. Det ble faktisk en bok!

I morgen er det boklandsering på Vegetarisk Julemesse i Oslo. Jeg har omtrent en million sommerfugler i hele kroppen, hvordan skal jeg få sove i natt?? Det føles uvirkelig og jeg gleder meg masse :-) Det er godt å kjenne på, jeg nyter hvert sekund.

Holder dere oppdatert utover dagen i morgen!

God natt.

11 thoughts on “Hei der, kokeboken!

  1. Hei! Nå har jeg gledet meg til å bestille boken, men paypal vil ikke åpne seg så får ikke gjennomført betalingen. Har flere hatt dette problemet?

    Mvh Rahma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *