Hårspray som ikke er testet på dyr

Som dere vet så har jeg sluttet å kjøpe skjønnhetsprodukter som er testet på dyr. Jeg bruker likevel opp det jeg har liggende, for å kaste det blir litt dumt siden det allered er kjøpt. Men uff, med fare for å høres ekstremt forfengelig ut, så er jeg litt fortivilet over hvordan jeg skal finne en like god hårspray som den jeg har brukt i flere år, denne:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41QgK3NI6VL.jpg

Men, så oppdaget jeg at på Den grønne listen til Dyrevernalliansen står Fudge. Hurra! Skyscraper hårsprayen har jeg såvidt prøvd før og syns den virker veldig grei og lukter godt.  Har forresten MEGET god erfaring med Blush.no. Bestilte derifra på en tirsdag, og onsdag(!!) fikk jeg det i posten! Sykt! Også er det gode priser der.
http://www.fragrancedirect.co.uk/content/ebiz/fragrancedirect/invt/0013417/0013417_m.jpg

Har også prøvd en snill hårspray fra Beauty Without Cruelty, kjøpt på iHerb, men den lukter ikke godt :( Jeg vil lukte godt!


Men er du ikke så nøye på lukten så er denne et veldig godt alternativ.

Er du også kresen på hårspray?
Har du tips til en bra en som ikke er dyretestet?

:*

One thought on “Hårspray som ikke er testet på dyr

  1. kms california tester jo ikke på dyr, og jeg vil si at de har noen veldig gode produkter.
    Produktene fra Moistrepair serien har virkelig reparert håret mitt! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.