Har du en maskara du burde ha kastet?

Ta den med på Vita denne uken og få en ny en fra Gosh! Det gjorde jeg i dag, for min var nesten tom og klar for søppelbøtta. Gosh tester hverken produkter eller ingredienser på dyr. Så nå har jeg tømt min siste Maybelline maskara, buhu!

Det er så typisk at de produktene jeg tidligere har elsket er testet på dyr. Det er litt stress å finne nye produkter som ikke dyretester, det blir en del prøving og feiling. Maskara er noe jeg er kresen på, for jeg har lange vipper som krever en god maskara. Men nå fikk jeg en ny maskara gratis, og det er kjekt! Penger spart. Så får vi se om den duger. Det er den på bildet til venstre.
     http://themomblog.freedomblogging.com/files/2009/02/clinique-high-impact-curling-mascara-icon.jpg
Har en annen en også liggende som jeg kjøpte for noen uker siden på ebay. Har ikke prøvd den enda, men den heter Clinique High Impact Curling Mascara. Leste om den på Hilde Christina sin blogg, hun har skrevet veldig varmt om den.

Om disse maskaraene er veganske vet jeg ikke, jeg kan ikke så mye om ingredienser osv.

Lurer du på hvilke merker som tester eller ikke tester på dyr? Sjekk den grønne og den røde listen til Dyrevernalliansen.

Når jeg har fått prøvd dem skal jeg dere får høre hva jeg synes.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.