Hadefint

Jeg legger inn årene, jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge mer. Vi får se hvordan ting blir, men akkurat nå har jeg mistet lysten. Vi snakkes igjen senere!

Ha en nydelig jul alle mine kjære, flotte, fornuftige og oppegående lesere. Dere har gitt meg mye!

– Silje

62 thoughts on “Hadefint

 1. Silje da :(
  Jeg forstår at det krever mye å ha en blogg. Du legger jo mye tid ned i velskrevene innlegg med flotte bilder til. Du trenger ikke legge ut innlegg like ofte for at vi bloggleser skal være fornøyde ;) Jeg håper virkelig at du ikke slutter å blogge helt, men at du kanskje heller kan skrive en gang i måneden for eksempel?! Jeg har lært utrolig mye av bloggen din, og jeg hadde sett sånn frem til å titte i arkivet ditt på gamle oppskrifter etter eksamensperioden min.Jeg håper i hvertfall ikke at du sletter bloggen, sånn at vi kan se hva du har skrevet før, og sånn at du kan legge inn noen ord hvis du føler for det en gang.

  Jeg mener ikke mase på deg, og du må jo selvfølgelig gjøre det du selv ønsker. Jeg håper bare du vet hvor mye du har gitt mange med denne bloggen.

  Uansett håper jeg du får en fantastisk jul, og et godt nytt år :)

 2. Ånei! :( Neineinei. Så utrolig leit! Jeg håper virkelig du bestemmer deg for å fortsette (en vakker dag…), men om du ikke har lyst så må du jo heller ikke tvinge deg selv til å gjøre det. Dette var trist, syns jeg, men du må bare ta så godt vare på deg selv som overhodet mulig, ha en SUPERFIN jul også vet du hvor du får tak i meg om du er i Oslo en tur eller om det skulle være noe som helst. <3

 3. Awh, håper lysten kommer tilbake, for du er en utrolig stor inspirasjon :) Lykke til, til jeg leser nye ord fra deg, og ha en nydelig god jul! :)

 4. Awww bloggen din er alltid så full av fristende ting og positivitet og nyttige tips!!

  MEN jeg vet selv hvor mye energi det kan gå i å lage noe hele tiden, møte tilbakemeldinger osv, jeg forstår godt at man ønsker en pause.

  Og jeg mener bestemt at det er mye bedre å ta en pause, helt totalt pause, for et par måneder, og så være tilbake når DU føler for det.. Det er mye bedre enn å poste halvdårlige, halv-engasjerte innlegg bare fordi folk ønsker det.

  Kom tilbake når du er klar!

  Ha en fin tid framover og godt nyttår!

 5. Neeeeeeeei!!!? Det kan du ikke mene? :( Du er jo en av yndlingsbloggerne mine! Jeg skjønner, lysten må jo være der, men håper det bare blir en pause og ikke full stopp.. :) Take your time <3 Venter her så lenge jeg.. :) klem

 6. Ta deg tid til å slappe av og kose deg i julen, Silje! :)

  Håper at du kommer tilbake sterkere! Du er jo tross alt en av mine favorittbloggere!

  GOD JUL! :)

 7. Det var litt trist å høre, og veldig overraskende! Ha en god og fredelig og fin jul, Silje :) Håper det dukker opp noen blogginnlegg i ny og ne allikevel, har satt veldig stor pris på bloggen din, selv om jeg ikke har vært veldig god til å kommentere!

 8. God Jul kjære, fantastiske, flotte Silje!
  Kos deg masse, og lykke til inn i framtiden om vi ikke sees her mer ;)
  Håper du kommer tilbake etterhvert da :p

  x Hege

 9. Nå ble jeg trist, Silje. Håper det går bra med deg uavhengig om du kommer til å fortsette å blogge eller, og at du får en fin jul! Takk for alt du har gitt! (For det er mye.)
  Klem <3

 10. Hei Silje, det var leit å høre. Håper at du finner lysten tilbake, men du må jo kjenne på det selv. Kanskje du bare trenger en god bloggferie? Uansett – hvis du bestemmer deg for å blogge igjen, venter jeg :) Håper du får en fin jul. Klem fra Ine!

 11. Mener du sånn slutte å blogge permanent? For det kan du nemlig ikke! :o Da kommer jeg til å kidnappe deg og låse deg inn i en kjeller hvor du blir tunget til å skrive blogginnlegg mot at du skal få mat.

  Ha en fin kjempefin jul Silje! ^^

 12. Neei, håper du kommer tilbake! <3
  Skulle gjerne vist hva du skal spise på julaften?

 13. God jul Silje! Ta en bloggfri jul du, så kommer du sterkere tilbake når du er klar for det:) Jeg tenker mye i de samme banene for tiden, men mye fordi bloggen skuffer meg litt egentlig. Jeg føler jeg bruker mye tid på den, og med en gang jeg har en rolig uke (uke hvor jeg ikke har tid til å oppdatere) så mister jeg lesere. Og det er ikke kjekt å miste lesere/følgere, så da blir motivasjonen=0… :( Så jeg lurer på å ta meg helt julefri selv.

  Kos deg kjempemasse sammen med familien! Håper å se deg igjen på bloggen over jul i allefall :)

 14. Det hadde vært kjempetrist om du bestemte deg for å slutte å blogge. Men jeg har stor respekt for det, uansett om du velger å fortsette eller ikke. Du må bare vite at om du slutter, så kommer jeg til å savne deg :) Tusen takk for alle de flotte innleggene du har skrevet hittil, uansett! God jul!

 15. Så trist! Jeg kommer til å savne at du skriver!:( Men selvfølgelig, om du ikke har lyst og ork, ikke skriv! En pause er alltid det beste da, om den blir for alltid eller ikke:) MEN, 1 ting; Ikke slett bloggen!! Jeg har fortsatt mye å lære om supermat og rå mat++, du er min største inspirasjon og jeg må nok lese ting flere ganger før jeg lærer det ordentlig!

  TUSEN TAKK Silje! Du er helt fantastisk:)

 16. Syns det er synd at du slutter, men du må gjøre det som føles riktig! Håper blogglysten kommer tilbake! Jeg har ihvertfall satt veldig stor pris på bloggen din:)

 17. åh.. :( Det kommer til å bli trist.. Masse lykke til med alt, og kos deg ;-) Ha en fin jul! Håper du kommer «tilbake». Klemmer fra meg.

 18. Kommer til å savne bloggen din. Men kjenner følelsen, det er ikke alltid man er like motivert, og da har man ikke like mye å gi.

  Takk for at du introduserte meg for supermat!

  /Greta-G

 19. Uff, får håpe du får tilbake blogglysten. Jeg liker bloggen din kjempegodt, men du bør jo ikke blogge hvis du ikke har lyst.

  God jul og godt nyttår til deg også! :)

 20. Næmmen :(
  Ta deg en pause så kommer du tilbake, håper jeg :) Liker å lese om dine fristende matinnspill og andre blogger gleder. Jeg tenker ofte at maten du lager skal jeg også prøve meg på, men det har jo blitt mye med tanken da… ;)

 21. Du skal jo ikke se bort fra at lysten kommer tilbake etter litt:) Har hendt jeg har forsvunnet litt jeg og…ikke en gang orket å si fra….også plutselig våkner jeg en morgen og tenker at «ååååh, det MÅ jeg bare blogge». hehehe:)
  Håper det skjer med deg å, koslig her inne på siljereise.com!

 22. Tusen takk for all inspirasjonen du har gitt!
  Skjønner at man kan gå tom etter hvert. Om du får lysten tilbake, så leser jeg gjerne. God jul!

 23. Hei Silje
  Blir veldig trist om du legger inn prene jeg elsker å lese bloggen din og finne relevante og spennende tips. DU har hjulpet meg til å utvide kostholdet og finne insperasjon. Samtidig som det har vært spennende og se at vi er flere som har samme tanker om kosthold,

  Men satser alikverl på at du gjør det som er best for deg, så håper jeg jo at du aknskej føler deg klar til å komme tilbake en dag, og da venter jeg på å lese bloggen igjenn.

  til den tid God jul, godt nyttår og ta vare på deg selv.
  :)

 24. Hæ, nå skjønner jeg ingenting!!! :( Håper julen gir deg masse ro og gode minner, og at du finner lysten til å blogge igjen over nyåret. Masse god jul til deg og dine kjære. Klemmer <3

 25. God jul, Silje. Håper du finner igjen blogglysten etterhvert, for jeg liker veldig godt å følge bloggen din.

  Klem

 26. Ønsker deg også en fortreffelig og nydelig jul! Håper du kommer tilbake på nyåret, må jeg jo innrømme :) Kos deg masse!

 27. :(

  Du får ha en hyggelig jul da! :)
  Håper du finner igjen lysten til å blogge igjen en gang :)

 28. God jul!
  Håper du vil blogge igjen en gang i framtiden!
  Bloggen din har vært en super inspirasjon og lyspunkt i hverdagen min!

  Hilsen Christina

 29. Å nei Silje, ikke slutt med bloggingen. Ta en pause bare, vær så snill :-) God jul til deg!

 30. Åh nei! :(
  Men hvis du selv syntes det er best, så skal jeg respektere det. God jul, Silje, og takk for fantastisk lesing!

 31. Utrule synd å høyra at du har mista lysten til å blogge! Kjem til å bli eit sakn å lese dei inspirerande innlegga dine.. Men du må gjere det som følest rett og best for deg :) Håpar du har lykken med deg vidare og at helsa di blir betre. Ta vare på deg sjølv :)
  God jul, Silje! Håpar me får høyre meir frå deg ein dag.

 32. Det var trist.. Men du blogger jo tross alt for deg selv, ikke for oss:) Håper du får en fantastisk jul, og at bloggelysten kommer snikende tilbake etterhvert!

 33. Jeg håper ikke du slutter å blogge! Bloggen din har gitt meg mye mer kunnskap og inspirasjon til et sunnere liv, og har hjulpet meg godt på veien! :) Men om du nå avslutter bloggen, så håper jeg du lar den stå åpen akkurat slik den er, så jeg og alle andre fremdeles kan dra nytte av alle oppskriftene dine og slikt. ^^ Hilsen en fast leser som ønsker deg ei fantastisk jul!

 34. Dette var triste nyheter Silje! Har fulgt med bloggen din en stund, og du er virkelig en unik perle i blogg verden :) Takket være bloggen din har jeg lært masse, og tror jeg ennå kan lære mye mer. Jeg håper du tar en vellfortjent pause og kommer tilbake med flere flotte artikler.

  Ønsker deg en go jul :o)

 35. Kjære Silje! Bloggen din er en sann inspirasjon! Gjennom deg har jeg lært masse om supermat, håper du kommer tilbake etter en velfortjent juleferie :) heldigvis er det sånn at det er sin egen blogg, og man bestemmer selv hvor ofte det skal blogges. Men jeg kjenner følelsen, man føler at man «må» skrive innlegg så og så ofte. Prøv å ignorer den følelsen og la det evt. komme igjen når det blir lystbetont igjen ;-)
  God jul!!
  klem

 36. Neiiii, trist! Jeg som blir så inspirert av særlig veggismiddagene og sjokoladeinnleggene dine. Enda godt det finnes arkiv :) Ha det fint og god jul!

 37. Skjønner at det kan ta på å stadig føle at man skal inspirere andre, men tro meg -det har du virkelig fått til. jeg har handlet inn masse på iherb.com, og er i gang med flere av dine oppskrifter. Herlige alle sammen!

  Håper du kommer tilbake for å inspirere mer når du selv har fått tilbake litt inspirasjon.

  På gjensyn og RIKTIG GOD JUL til deg Silje.

 38. Sier som mange andre at jeg håper du kommer tilbak, eller at lysten kommer tilbak etter en kort eller lang pause! Du har vært en stor inspirasjon for meg og mange andre, men jeg skjønner godt at man kan miste inspirasjonen selv eller gå lei. Du har jo holdt det gående lenge nå. Vet du hva, jeg syns du burde ta deg en lang og god pause. Så kan du komme tilbak, kanskje på en ny måte. Kanskje du skulle gi ut bok eller noe slikt? Du og Anette (mjuuugly) burde stikke hodene deres sammen! Det tror jeg hadde blitt bra.

  Kos deg masse i jula!!

 39. Hei Silje.

  Håper virkelig ikke at du har mistet lysten helt. For du er en stor inspirasjonskilde, for mange ser det ut til:D

  Ha en super jul og et godt nyttår.

 40. Veldig trist for oss som leser og elsker bloggen din!:/ Men skjønner deg også, bloggingen tar mye tid og om man ikke vil gjøre noe skal man heller ikke gjøre det er min mening. Du kommer til å bli dypt savnet av meg i alle fall!!:) Din blogg er og blir min favorittblogg, og jeg har funnet så utrolig masse inspirasjon her hos deg, mange mange ganger. Kommer nok ofte innom her likevel for å se om du har ombestemt deg og funnet tilbake til gleden ved bloggingen. Takk for all inspirasjonen du har gitt meg, hvis jeg ikke hadde funnet bloggen din når jeg begynte med dette tror jeg ikke jeg hadde kommet så langt. Så takk:)

  Ønsker deg fortsatt den fineste julen noensinne!;)

  Klem fra Anita

  PS: Kom på at jeg har glemt å si at jeg fikk magnet-monsteret mitt forrige uke! Det er så utrolig fint, henger på kjøleskapet og blir kosa med et par ganger om dagen av 3 åringen;) Tusen takk!

 41. Vil bare seie at den fine bloggen din har gitt meg masse masse masse inspirasjon og glede! Håpar at du vil fortsette ein gang, men forstår godt at du treng ein pause også. Er sjølv av og på-blogger, og har vore det i mange år. Ein blogg kan kreve utrulig mykje energi, spesielt med ein så stor blogg som du har.

  Ha ei kjempefin jul!

 42. Håper du ombestemmer deg over jula! Du er så flink! Men tenk at du blogger for deg selv og ikke for andre, så vil nok ting bli lettere.
  Stor klem, og GOD JUL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *