Hadefint lille Rastepus

Rastus er blitt så frisk og fin at han skal bo på brakka* fra nå av til han får et nytt hjem. Med andre ord, dagen i dag er forferdelig trist, og det å gi fra oss Rastepus var ubeskrivelig tungt. Vi er blitt så utrolig glade i han, og han i oss, men han er så flink å tilpasse seg at han vil nok elske alle sålenge de er snille mennesker. Ønsker Rastus et langt, trygt og godt liv der han kan være ute på sommeren og løpe i gresset og fange fluer og mus. Jeg og teg er utrolig glad for at vi var så heldige å få hjelpe han opp fra mager, utslitt og syk til tjukk, trygg og glad <3 Han fikk livet i gave på ny og fortjener kun det beste i hele verden.

Gjett om dette er medaljens bakside med å være krisehjem. Men sånn er det bare, og snart kommer det en ny katt hjem til oss.

*Brakka tilhører Dyrebeskyttelsen og er huset der kattene bor sammen. De med spesielle behov o.l havner i krisehjem til de evnt får nytt hjem eller kan flytte inn på brakka. Du kan se alle dyrene på nettsiden deres, her.

34 thoughts on “Hadefint lille Rastepus

 1. Kan tenke meg at det er trist at han måtte dra når dere hadde blitt så glade i ham. Dere gjør en utrolig bra jobb ihvertfall :-)

 2. Awh, jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart det! Det er så utrolig gjort av dere å ta av dere skjønninger, redde dem og gi dem sjansen til ett nytt liv, uten å få noe tilbake for det! Gode menneskene<3

 3. For et rørende innlegg! En gang må dere bare bli så forelska i en av de små at dere rett og slett bare må bli deres faste hjem

 4. Sitter med en klump i magen og nesten tårer i øynene her. Jeg er en person som er veldig glad i dyr, så jeg føler med deg. Utrolig bra at dere gjør dette arbeidet, Silje=)

 5. awh, jeg hadde ikke takle den baksiden. Jeg blir alt for tilknytta dyrene og hadde ønsket så mye å beholde dem selv. Men dere har virkelig vært flinke ja, fiiiine Rastus <3

 6. Huff, så trist. :'( Men dere har gjort en knallbra jobb med han og gitt han masse trygghet og kjærlighet. Ønsker han alt godt videre og håper han får et perfekt hjem <3

 7. Ååå, kan tenke meg det er en todelt følelse når han skal dra!
  Vi adopterte vår pus, Suzy fra dyrebeskyttelsen her i byen for snart 3 år siden :)

 8. Hadebra Rastus, lykke til:)

  Skjønner at det er vanskelig å gi han fra seg, men det må være utrolig fint å tenke på at dere har hjulpet han så mye:)

 9. Så utrolig leit å måtte gi ham fra seg, men samtidig også flott at han har blitt så frisk at han kan flytte inn på brakka. :) Og dét er jo takket være dere, så bare tenk hvor glad en heldig familie vil være som får en SÅ fin Rastuspus som nytt familiemedlem!

 10. Så trist at han må dra, men så utrolig bra at han har blitt frisk nok til å kunne gjøre det! Dere er flinke, snille mennesker! =D

 11. Å, så trist! Men tenk på all gleden dere har skapt for en vakker pus, og den fremtidlige familien som kommer til å få ha han hos seg :) Det er en veldig fin ting dere har gjort :)

  SV: Tusen takk for fin kommentar! Kjempekoselig å høre :)

 12. Flinke dere!
  Jeg har lyst til å bli et krisehjem selv, da plassen jeg bor passer best som et rekonvaleseringshjem til en pus som må holde seg inne, og ikke et fast hjem. Men jeg vet ikke om jeg hadde taklet medaljens bakside… Samtidig er det nok godt å tenke på at en har vært til så stor hjelp for en liten kropp.. åh, vanskelig!

 13. Jeg fant bloggen din og begynte å følge den (i går faktisk, hehe…men aldri for sent) først og fremst pga. mat og oppskrifter. Du formidler dette så godt både i tekst og bilder, og jeg har allerede funnet masse inspirasjon herfra. Men enda gladere ble jeg jo da jeg etter litt lesing kom over puseinnlegg også, og fant ut at du/dere er krisehjem. Så flott! Dette varmer en katteelskers hjerte :) Jeg har selv 3 katter hjemme så er ikke noen aktuell kandidat, men jeg har fadderpus fra Dyrebeskyttelsen og FOD her i Trondheim, og prøver å møte opp på loppemarkeder o.l. også og støtte på den måten.

  Håper Rastus får et flott, godt og ansvarlig hjem så fort som mulig! :)

 14. Off, kan tenke meg at det er veldig tungt å sende kattene fra seg igjen.
  Vi var innom et av dyrebeskyttelsens fosterhjem i romjulen, og endte opp med å adoptere søte lille Minni. Det var til sammen 17 katter der som trengte ett nytt hjem, så det var vanskelig å bare ta med seg en. Det føles uansett veldig godt å ha gitt Minni et nytt hjem (og et nytt liv..)!

  Anbefaler alle som har muligheten til det å adoptere en katt fra Dyrebeskyttelsen!

 15. Off… Jeg kjenner selv at jeg blir ganske trist. Rastus var jo så inderlig skjønn og kosete! :( Kommer til å savne at du skriver om ham…

 16. Det er forferdelig vondt å gi fra seg fosterpuser, jeg vet. Jeg har tilsammen gitt fra meg fire stykker, og det er like vondt hver gang. Men etterhvert blir det lettere å leve med, og man tenker tilbake på tiden de var hos deg med glede :)

 17. Jeg fikk nesten et lite stikk i hjertet selv nå :( Men der får huske hvor flott han har hatt det hos dere, og som du sier «Han fikk livet i gave på ny». Du får bare holde ved den tanken når det blir trist. Dere har gjort en kjempe jobb. Det er i hvertfall ikke noe tvil om det!

 18. Åhh, skjønner at det gjør fryktelig vondt i hjertet selv om man egentlig vet at det blir sånn fra starten av! Dere gjør en fantastisk jobb Silje – gode mennesker <3

 19. Får litt klump i halsen når jeg leser dette, og det er nesten som jeg forstår det vonde «mammahjertet» du har nå. Jeg må uansett få kredittere den fantastiske jobben dere gjør. Jeg er riktig stolt <3

 20. Skjønner godt at det er medaljens bakside :( Men dere har jo tydeligvis gjort en super jobb med han :D Og snart skal dere hjelpe en ny pus! Jeg hadde ikke klart, men det er veldig fint at noen klarer og passer på pusene andre ikke passer på!

 21. ÅÅååå :( Ble litt lei meg nå, jeg! :(

  Lykke til, Rastus! Håper du får det hjemmet du fortjener!!

 22. åå, tårer i øynene. Tenker på alle goe fine puser der ute som trenger et hjem. Kunne ønske jeg kunne hjelpe alle. Ønkser Rastus lykke til og tenker på hvor heldig han har vært nå.

 23. Ååh, så utrolig tøffe dere er! Kunne godt tenkt meg å hjelpe katter selv også, men vet sannelig ikke om jeg hadde taklet og gitt dem fra meg igjen.. Flinke er dere, og gjør en utrolig flott jobb.

  SV: Jeg har lastet ned Baker Story! ;D Så nå skal det bakes, hehe..

 24. SV: Nå er jeg igang med Bakery Story! Absolutt lett å bli avhengig av dette her.. hehe.. Jeg kaller meg Lindims, om du vil bli nabo’n min :)

 25. Jeg bare lurer på en ting angående ørene dine… hvor ofte og lenge ‘lufter’ du dem slik (som på bildet)?
  Jeg er så dårlig på å gjøre det, og det gjør jo at kanten nede blir tynn.

  • Jeg går uten noe i ca hele tiden, og ørene mine er ca 9 mm. For små for 10mm plugger nå, men holder ikke godt nok på 8mm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.