Hadebra Janice og Jennifer


Ja da var dagen kommet, da Janice og Jennifer skulle dra til sine nye familier. Jeg trodde det skulle bli enklere denne gangen, de er jo tross alt katt nr 6 og 7 vi har her hos oss. Men like trist som alltid ble det, og like mange tårer gråter jeg :’-) Jeg er slik et følelsesmenneske, jeg gråter like lett av både glede og sorg. Så da tenkte jeg å lage et siste bildeinnlegg med dem, verdens søteste små pusejenter.


Slik så de små nøstene ut når de kom til oss knapt 8 uker gamle.


Etter ca to uker oppdager de tørkestativet, og siden den gang hang aldri klesvasken i fred ;-)


Janice 8 uker og 12 uker.


Jennifer 8 uker og 12 uker (hun står fremst på bildet til høyre)

Jammen er de blitt store! De gikk fra å være kattunger til små katter. Veldig arti å være med på.
Her er litt flere bilder, de er fra i dag:

Hadebra fineste pusejentene, vi er glade i dere, og er glad dere er kommet til trygge gode hjem :-)

Ønsker du også å bidra og hjelpe Dyrebeskyttelsen? Det er alltid behov for hjelp på en eller annen måte, det er flott å engasjere seg! Bli gjerne medlem, enten i ditt lokallag eller på Dyrebeskyttelsen Norge. Da betaler du medlemsavgift og mottar et magasin noen ganger i året. Opprett avtalekonto og gi et ønsket beløp hver måned. Bli brakkesteller, kjører (kjøre katter til og fra fosterhjem, til dyrlege etc hvis du har bil), bruk grasrotandelen hvis du tipper lotto, bli fosterhjem osv osv. I Trondheim kan du se HER (i menyen til venstre) hva du kan bidra med.

Og i skrivende stund fikk jeg beskjed om at det allerede i morgen vil komme en ny katt på besøk hit til oss. Spennende! :-)

25 thoughts on “Hadebra Janice og Jennifer

 1. Åååå, de er så ufattelig vakre!! Så store og fine pusedamer de var blitt da. Nydelige, elegante vesner!

  Gleder meg til å få se bilder (som jeg regner med vi får? hehe) på bloggen din så snart den nye pusen er i hus. Igjen: kjempebra at dere stiller opp som fosterhjem. Det er en viktig jobb dere gjør!

  klem

 2. Vil nok en gang takke dere for den fantastiske jobben dere gjør! Verden trenger flere som dere!!

 3. Får ikke sagt hvor glad jeg er for at det finnes mennesker som deg Silje! Fantastisk jobb du gjør. Sikkert trist å si farvel til så nydelige pusejenter. Du har gjort en fantastisk jobb med de, for mer sosiale katter skal man lete lenge etter! De må være en fryd å få i hus! <3 <3 <3

  • Åå du da ;-) Ja det er sykt trist, men vi vet jo at det blir slik – hver gang. Men det er verdt det! Man får så mange gode stunder med kattene før de reiser.

 4. Må smile når jeg ser bildene, kjenner igjen rampestrekene:-) så gode pusejenter! De vil nok få det godt i nye hjem og takket være deg har de fått en god og trygg start på livet. Spent på å se bilder og lese om neste krisepus(er)!

 5. Nydelige kattepuspuser ^^ Jeg har så lyst til å bli noe slik krisehjemgreier for kattepuser jeg også, når jeg får meg egen leilighet og blablabla, og det er bare på grunn av disse innleggene du legger ut :) Du er en utrolig inspirasjon ^^

 6. Åh, herregud så nydelige og herlige!!
  Må være ubeskrivelig trist når fosterhjemkatter drar ja kan jeg tenke meg. De blir jo som ens egne. Vi trenger flere som deg Silje som tar imot fosterkatter til tross for at du vet hvor trist det blir når de drar igjen!

 7. Hadde jeg ikke hatt en bortskjemt liten prinsesse (les: pus) selv, så skulle jeg gjerne tatt i mot katter som trengte litt omsorg og kos :)) De er jo så søte og rare på hver sin måte.

 8. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, så herlige de er!!! :) Gleder meg masse til neste katt dere får i hus :)

 9. Utrolig flotte kattepuser!

  Desverre er jeg så allergisk mot katter at jeg bare kan se på bilder.

 10. Så flink du er Silje! Jeg er fosterhjem selv og er vel på min 50-ende et eller annet katt nå etter flere år som fosterhjem, men det blir ikke lettere uansett hvor mange du har hatt. Jeg feller alltid noen tårer, men tenker på hvor godt de kommer til å få det i sine egne drømmehjem. :-) Noen kattunger/katter er verre enn andre å skilles med synes jeg, og spesielt de voksne eller syke er definitivt verst.

  • Åj, det var mange! Og jeg blir nok som deg, å ville felle tårer selv om man har vært igjennom det mange ganger før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.