Gulrot og ananasjuice (og burgere laget av gulrotfiberet)

Mmm, min nye favoritt utenom Jupiterjuice er uten tvil Gulrot og ananasjuice! Killer combination altså!

Gulrot og ananasjuice
Fyller materøret ca 2 ganger stappfullt med gulrot
1/4 ananas

:-)
__________________________________________________________________

Også sto jeg der da, med pulpen etter å ha laget juicen (pulp er «avfallet» som blir igjen etter å ha laget juice). Skal jeg prøve å lage burgere? JA det skal jeg.

Jeg bare klemte sammen puplen med noen ss brun ris, litt mais og masse, masse malt spisskummen, litt pepper, salt og chilipulver. Men her trengs det mye krydder, så ikke vær sparsom!

Puplen var veldig god å jobbe med, og jeg mener at pulp er et veldig godt alternativ å putte i burgere istede for brødsmuler for å få en bra konsistens. Hurra for oss som har juicemaskin med andre ord! Litt tørre ble de da, så oppskriften skal jobbes med.Neste gang skal jeg blande det sammen med løk og purreløk og sopp, altså lage farse/finhakke løk, purre og sopp og mose det sammen med gulrotfiberet/pulpen.

Så der fikk man én ting å bruke pulpen til! Og ja, jeg vet pulp er et teit ord, hehe.

:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *