Grønn Spire – dyrevennlig frisør i Trondheim

Grønn spire 1

Dyrevennlig frisør i Trondheim, hurra!! Endelig! Grønn Spire heter frisørsalongen, og ligger kun få minutters gange fra torget. De bruker kun naturlige ingredienser, se bildet:

Grønn spire plakat

Sånt liker vi! For noen uker siden fikk jeg en hårklipp, og smilende Marte tok i mot meg. I motsetning til 98% av alle frisører som aldri klipper en slik man vil (man sier 3 cm og de klipper 8 cm), så lyttet Marte, og hun klipte meg akkurat så mye/lite jeg ville. Jeg er fornøyd, og vil klippe meg der igjen. Og litt ekstra stas er jo at jeg har fått mange komplementer fra venner om at håret ser bra ut. Jeg syns det er viktig å spre ordet om slike bedrifter som ønsker å gjøre en positiv endring i sin bransje, så ta gjerne turen dit!

Grønn Spire på facebook, se masse bilder.

Grønn spire 2

Grønn spire 3

18 thoughts on “Grønn Spire – dyrevennlig frisør i Trondheim

  1. Skal til Trondheim til uka og kunne tenke meg en time, men finner ikke nettsiden deres. Kan du gi meg linken?

  2. Oppdaget denne frisørsalongen selv på FB for ikke så lenge siden, skal definitivt innom neste gang jeg trenger en klipp. :)

  3. Ja, huff, ble klippet for flere år siden her i Målselv, og hun tok altfor mye! O.o Men har lest om en øko frisør i Tromsø, vil gjerne prøve ut det en gang! :)

  4. Jeg har selv vært innom Grønn Spire. Har god erfaring med frisørsalongen. Hyggelige ansatte med fokus på service, miljø og kvalitet :)

  5. Sitter på Grønn Spire nå og blir fantastisk behandlet! Marte er superflink både på lytting av ønsker og råd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *